Mehmet Göktürk 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs İot cihazlar 2g. Öyle kolay kolay kalkmamalı. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: İot cihazlar 2g. Öyle kolay kolay kalkmamalı. Haklısınız Mehmet Hocam; artık sektör değiştirdiğim için çok uzak kaldım ama 3GPP release 14'te falan LPWA gibi seçenekler ve migration/göç senaryoları (plaza dili için kusuruma bakmayın) konuşuyorlardı bunun için. Ancak bana göre çok kabaca 2G şebekeleri sadece IoT cihazları destekleyecek şekilde ayarlayabileceklerini düşünüyorum; ancak bu değişiklikten ekmek yiyecek şirketlerin istediği bir durum değildir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Ben bu işin amacının dolandırıcılık olduğunu düşünmüyorum.. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Bu sahte baz istasyonu işi galiba istihbari bir olaymış. Öyle deniyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu sahte baz istasyonu işi galiba istihbari bir olaymış. Öyle deniyor Bir YouTube kanalinda baya detaylı anlatılıyor. Daha önce başka ülkelerde de denenmiş. Aynı zamanda yapay zeka ile üretilen borsa videolarına da el atılmış diyorlar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Bir YouTube kanalinda baya detaylı anlatılıyor. Daha önce başka ülkelerde de denenmiş. Aynı zamanda yapay zeka ile üretilen borsa videolarına da el atılmış diyorlar. bilgiler çinli patrona gidiyor. Hücre sistemi. Arabadaki elemanlar kimseyi tanımıyor falan. çin dediğimiz yerde şehir kameraları tam bir karakol gibi. Anında hem suçu hem kişiyi tespit edip güncel lokasyonunu bile söylüyor. Bu adamlarla yarışılmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu sahte baz istasyonu işi galiba istihbari bir olaymış. Öyle deniyor Yukarda demiştim, amaç dolandırıcılık olamaz.. Dolandırıcılık için bu kadar uğraşmaya gerek yok, adamlar her türlü dolandırabiliyor.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bilgiler çinli patrona gidiyor. Hücre sistemi. Arabadaki elemanlar kimseyi tanımıyor falan. çin dediğimiz yerde şehir kameraları tam bir karakol gibi. Anında hem suçu hem kişiyi tespit edip güncel lokasyonunu bile söylüyor. Bu adamlarla yarışılmaz Adamlar aşmış olayı. Hiç haberin olmadan yolda giderken cep telefonuna ulaşıyor ve hesabıni boşaltıyor. Nokia batmasa iyiydi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts