Cihan Tasdemir 10 Ocak 2024 Paylaş 10 Ocak 2024 (düzenlendi) Herkese hayırlı günler diliyorum Çok kısa bir sorum var, Direksiyon hidroliği için aracımıza (mercedes 2005 cdı) yeşil olan kutudan koyduk 1 litre idi o da. ikisi de febi bilstein, Fakat aşağıdaki gri olan kutudan koymak lazımmış o da aynı 1 litre, Direksiyon sert gibi falanda değil sanırım, aynı, belki soğuklardan öyledir, İleriye yönelik sorun yapar mı hidrolik pompasında vs ? Değiştirilmesi gerekir mi ? Şimdiden çok teşşekür ederim 10 Ocak 2024 tarihinde Cihan Tasdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hamit inan 10 Ocak 2024 Paylaş 10 Ocak 2024 (düzenlendi) Devam. 3 senedir yapmadı bende . Kışlık lastik taktı isen sertleşir yada lastik havan düşünce sertleşir. 10 Ocak 2024 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tasdemir 10 Ocak 2024 Yazar Paylaş 10 Ocak 2024 Hamit inan yazdı: Devam. 3 senedir yapmadı bende . Kışlık lastik taktı isen sertleşir yada lastik havan düşünce sertleşir. Abi 4 mevsim var, kışlığa zorlayamadık bu sefer, ama ben hidroliği iyi sıkıştırmaz, sısteme zarar falan diye korkuyordum , sorun olmazsa devam o zaman, dediginizi dinliycem Yorum bağlantısı
Eren Yavuz 11 Ocak 2024 Paylaş 11 Ocak 2024 marka önemli değil ama cinsi dot 4 ise aynı cinsten koymanız gerekir,yoksa contaları falan bozuyor. Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 11 Ocak 2024 Paylaş 11 Ocak 2024 (düzenlendi) spec ve dot uyuyorsa yağlarda marka, kutu, şekil vs önemli değil.. geriye kalan işçilik ve yağın tarihi önemli 11 Ocak 2024 tarihinde Süleyman Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hamit inan 11 Ocak 2024 Paylaş 11 Ocak 2024 (düzenlendi) Eren Yavuz yazdı: marka önemli değil ama cinsi dot 4 ise aynı cinsten koymanız gerekir,yoksa contaları falan bozuyor. Dot yada atf değil yıldızlarda farklı bir yağ var direksiyon için. Cihan Tasdemir yazdı: Abi 4 mevsim var, kışlığa zorlayamadık bu sefer, ama ben hidroliği iyi sıkıştırmaz, sısteme zarar falan diye korkuyordum , sorun olmazsa devam o zaman, dediginizi dinliycem Özellikleleri falan aklımda değil ama paylaştığın yağlar oluyor diye biliyorum. Dediğim gibi ben kullandım sıkıntı olmadı 3 yılı dolmak üzere. Aklında olsun direksiyona dot yada atf koyma kendi yağı var. Frene marka önemli değil dot4 ile devam edebilirsin. Şanzıman çok önemli onda birebir aynı yağı koyacaksın Şimdi hatırladım direksiyon yağının garip bir ismi vardı pentosin mi öyle birseydi. Citroenlerin amortisör içlerinde de aynı yağ oluyormuş. 11 Ocak 2024 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ocak 2024 Paylaş 11 Ocak 2024 direksiyon sistemine fren yağı mı koydınuz? Yorum bağlantısı
Hamit inan 11 Ocak 2024 Paylaş 11 Ocak 2024 Çağlar Bayur yazdı: direksiyon sistemine fren yağı mı koydınuz? Muadil başka yağ koymuş. Cihan aklında olsun chf11s diye geçiyor bir dahakine komple bunla değiş 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 11 Ocak 2024 Paylaş 11 Ocak 2024 Çağlar Bayur yazdı: pompa elektrikli ise sıkıntı çıakrtır V kayısı çeviriyor. Abi o değilde sac profil ve büküm saç boyayacagim. Selülozik astar+ selülozik boya mı? Sentetik mi kafam karıştı? Birde ne renk yapayım fikrin nedir ? İki renk yapasim var. Sarı ve siyah gibi? Aşağıdaki CNC router https://youtu.be/dokS-_KUVYU?si=vOqd7zlYoRBOVJti Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ocak 2024 Paylaş 11 Ocak 2024 Hamit inan yazdı: . Selülozik astar+ selülozik boya mı? Sentetik mi kafam karıştı? selülozik kaldı mı? akrilik daha tutucudur. renk seçimi kullanılacak yere zevke bağlı , iş makinesi ise sarı yaparlar portif gibi mesela 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts