İçeriğe Yönlendir

İş Arkadaşım Vier

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Turanza t001 lastiklere döndük

IMG_9578.jpeg

IMG_9580.jpeg

IMG_9585.jpeg

IMG_9584.jpeg

IMG_9583.jpeg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Çok merak ediyorum orucluyum diye otobanda tehlikeli sürüşler gerçekleştiren sırayı pas geçip kaynak yapan sürücülerin oruçları kabul görüyor. Düpedüz hakka giriyorlar çok tehlikeliler tutamıyorlarsa tutmasınlar. Vatandaşa yazık

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Aylar sonra mesai. Caddebostan

IMG_20250322_094319.jpg

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Darbaz

Sahalara tekrar merhaba İstanbul golf kulübü

IMG_9871.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Yandex'te kamyoncu navigasyonu gelmiş

Screenshot_2025-04-04-15-30-04-423_ru.yandex.yandexnavi.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

IMG_9880.jpeg

IMG_9881.jpeg

IMG_9878.jpeg

IMG_9877.jpeg

IMG_9876.jpeg

IMG_9875.jpeg

yoldan çıkmışsın

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Geçen gün Twitter’da geziyorum. Adamın biri Egea gösterge paneli paylaşmış. Turuncu addblue işareti yanıyor. Yorumlara baktım hasta oldum. Arabayı devirli kullan diyen mi dersin dpf dolmuş diyen mi dersin, usta telefon numarası yazmış gel bana bakalım diyeni bile var. Yorum yazdım hocam addblue bitmiş. Adam benim dediğimi yaptı gitti doldurdu. Işık söndü. 14.000 km’dedeki Egea dpf doldu diyorlar ve usta denen adam tamirhanesi telefon numarasını veriyor. Ya arkadaş Add Blue bittik ışığını nasıl olupta Kar elde etme malzemesi yaptılar şaşırıyorum.

adamcağız da yazık boş boşuna endişelen dir diler

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Geçen gün Twitter’da geziyorum. Adamın biri Egea gösterge paneli paylaşmış. Turuncu addblue işareti yanıyor. Yorumlara baktım hasta oldum. Arabayı devirli kullan diyen mi dersin dpf dolmuş diyen mi dersin, usta telefon numarası yazmış gel bana bakalım diyeni bile var. Yorum yazdım hocam addblue bitmiş. Adam benim dediğimi yaptı gitti doldurdu. Işık söndü. 14.000 km’dedeki Egea dpf doldu diyorlar ve usta denen adam tamirhanesi telefon numarasını veriyor. Ya arkadaş Add Blue bittik ışığını nasıl olupta Kar elde etme malzemesi yaptılar şaşırıyorum.

adamcağız da yazık boş boşuna endişelen dir diler

ahaahah gülmeden edemedim. 

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Ali Darbaz

Arabaya hız sabitleme fiyatı aldım. 
5500 tl dediler. Citroenin sabitleyicisi sadece 1350 tl ödemiştim. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

yüksek ateş çok değiştirdi , captiva falan bakar bile oldu

2000 tl felan dese yaptırırdım. Her gün 2 saat otobanda araba sürüyorum. Ayağım uyuşuyor. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Ne kibarsınız arkadaş vallaha hayret ediyorum. Otobanda hız sabitleyicisiz 2 saatte ayağınız uyuşuyor, manuel arabada vites değiştirirken bacağınız uyuşuyor... 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

Otomat,k vites talep etmişmiydiniz abi. Ettiyseniz ne cevap verdiler ?

onu yeni öğrendim. Ama geç kaldım. Şirkete masraf olmaya gerek yok. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Ne kibarsınız arkadaş vallaha hayret ediyorum. Otobanda hız sabitleyicisiz 2 saatte ayağınız uyuşuyor, manuel arabada vites değiştirirken bacağınız uyuşuyor... 

AegeA nın pedal tasarımı hatalı o yüzden, doblö de de sağ ayağını normal konumda bırakırsan %30 gaza basıyordun, bilekten geri çekmeden gazı kesmiyordu italian job işte

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

AegeA nın pedal tasarımı hatalı o yüzden, doblö de de sağ ayağını normal konumda bırakırsan %30 gaza basıyordun, bilekten geri çekmeden gazı kesmiyordu italian job işte

Linea ile egea ile on kere denizliye istanbula vs gittim geldim. Taksiciler mutant mı?

Doblo da öyle sürekli kullanıyoruz? 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
İlkay Başaran yazdı:

Heç. Manuel meganlariniz ölü fiyatina alınır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...