Ali Darbaz 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs (düzenlendi) İzin öncesi son kez banka taşıyorum. personelin işi bitene kadar yürüyüşe çıktım fırsat egzersizi Kadıköyün Hasanpaşa çok boş otopark ağzına kadar dolu ama. 30 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 21:14 Paylaş Cumartesi 21:14 Ali Darbaz yazdı: Kadıköyün Hasanpaşa çok boş hoş mu yazacaktın? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 21:15 Yazar Paylaş Cumartesi 21:15 Çağlar Bayur yazdı: hoş mu yazacaktın? trafik yok demek istedim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 10:02 Yazar Paylaş Pazar 10:02 Cruze için almıştım ama babam gözüne pek hitap etmediği için kendime kullanmaya karar verdim. Bir tane havalandırmaına takılan telefon tutacağı bağladım mis gibi oldu yalnız araç içi sıcaklığından etkilenmesinden bir tane de içlik almaya karar verdim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 04:01 Yazar Paylaş Dün saat 04:01 Bursa’dayız Cundaya doğru devam ediyoruz Bursa’dayız Cundaya doğru devam ediyoruz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 05:59 Yazar Paylaş Dün saat 05:59 Opet geniş petrole kadar çeyrek depoyla geldik. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 12:38 Paylaş Dün saat 12:38 tatillerden taile gidiliyor bu yaz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 13:30 Yazar Paylaş Dün saat 13:30 Arabayı zeytin ağacının altına parkettim. Buda odamın manzarası. Yolun sonunda Polis çevirdi. Sistemde baktı hiç ceza yememişşim. Araba temiz miş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: turbo diesel ile tatil keyiflidir İşte turbo dizel Egea’nın harika uzun yol performansı. Tüm ücretli otobanlardan geçerken rampalar da 1.4 benzinli modelleri selam çakıyorum. Bayramda Cunda Yolculuğu. Egea 1.3 multijet rampa performansı. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Elinde telefonla araç kullanıyorsun. Kazalar saliselik hatalarla oluyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Ümit Türk yazdı: Elinde telefonla araç kullanıyorsun. Kazalar saliselik hatalarla oluyor. Yol müsaitse çekerim. 5 saatlik yolda 16 dklık video çektim Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yol müsaitse çekerim. Yolun müsait olması nasıl bir şey Yani dümdüz yol olsa o yolda bir tek siz olsanız bile bu kaza yapmayacağınız manasına gelmez. Açık açık video çektim diye yazıyorsunuz, bu da cezaya tabi. Bence birilerinin veya sizin canınız yanmadan vazgeçin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Dönüşde kamerayı gimbal bağlar öne vantuzlarım. Ekipman ile çekim yaparız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts