Yiğit Özdemir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Herşeyi anlarım da o traction tuşu niye öyle bir gri yaptılar. orada öyle sırıtmış ki sanki dışarda kaçak tesisat çekmişler de oraya uyuyor diye alakasız bir markanın tuşunu takmışlar gibi. O tuşun grisi ve konsoldaki siyah tonlara uyumsuzluğundan aklıma nedense chery kimo geldi. ondaki konsol renginin grisi de bana garip geliyor. Yok bu bir pazarlama hamlesi orada bir tuş var çok acayip işler yapıyor o yüzden var kullanıcının dikkatini çeksin diyorsanız; şundan koysunlar da rakipler çekiş gücü görsün 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Üfff @Mertol Kip buz gibi mojito olsada içsek. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Üfff @Mertol Kip buz gibi mojito olsada içsek. Hangi memleket orası. Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Üfff @Mertol Kip buz gibi mojito olsada içsek. 42 derede sıcak mı bir de Antalyayı gör sen sürahiyle içersin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Hangi memleket orası. Gebze orgazine sanayi. Jolibon fabrikası Koray Demir yazdı: 42 derede sıcak mı bir de Antalyayı gör sen sürahiyle içersin. C3 ön camdan içeri çok Güneş aldığı için otomatik modda sıcaklıkla başedemiyor. 9 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Gebze orgazine sanayi. Jolibon fabrikası bugün arabayı bırakmak için tuzlaya gittim bıraktım sınırdaydım cidden çok sıcaktı. Ali Darbaz yazdı: C3 ön camdan içeri çok Güneş aldığı için otomatik modda sıcaklıkla başedemiyor. aslında ısı kesen şeffaf film çekmek lazım. oda pahalı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Ümit Türk yazdı: bugün arabayı bırakmak için tuzlaya gittim bıraktım sınırdaydım cidden çok sıcaktı. aslında ısı kesen şeffaf film çekmek lazım. oda pahalı. sahadan bir arkadaş attı. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Üfff @Mertol Kip buz gibi mojito olsada içsek. Sorma ya, arabayla markete gittim geldim piştim. ceza gerektiren kelime miko ayarini kacirdi gene. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mertol Kip yazdı: Sorma ya, arabayla markete gittim geldim piştim. ceza gerektiren kelime miko ayarini kacirdi gene. Kışın friendly fire yi açık unutmuş, minare devrildi burada. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Obaaa, Özgür Özel gelmiş, mahallede miting yapıyor eve zar zor geldim. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts