Yiğit Özdemir Çarşamba 08:41 Paylaş Çarşamba 08:41 Herşeyi anlarım da o traction tuşu niye öyle bir gri yaptılar. orada öyle sırıtmış ki sanki dışarda kaçak tesisat çekmişler de oraya uyuyor diye alakasız bir markanın tuşunu takmışlar gibi. O tuşun grisi ve konsoldaki siyah tonlara uyumsuzluğundan aklıma nedense chery kimo geldi. ondaki konsol renginin grisi de bana garip geliyor. Yok bu bir pazarlama hamlesi orada bir tuş var çok acayip işler yapıyor o yüzden var kullanıcının dikkatini çeksin diyorsanız; şundan koysunlar da rakipler çekiş gücü görsün 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 10:33 Yazar Paylaş Çarşamba 10:33 Üfff @Mertol Kip buz gibi mojito olsada içsek. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Çarşamba 11:09 Paylaş Çarşamba 11:09 Ali Darbaz yazdı: Üfff @Mertol Kip buz gibi mojito olsada içsek. Hangi memleket orası. Yorum bağlantısı
Koray Demir Çarşamba 11:24 Paylaş Çarşamba 11:24 Ali Darbaz yazdı: Üfff @Mertol Kip buz gibi mojito olsada içsek. 42 derede sıcak mı bir de Antalyayı gör sen sürahiyle içersin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 11:26 Yazar Paylaş Çarşamba 11:26 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Hangi memleket orası. Gebze orgazine sanayi. Jolibon fabrikası Koray Demir yazdı: 42 derede sıcak mı bir de Antalyayı gör sen sürahiyle içersin. C3 ön camdan içeri çok Güneş aldığı için otomatik modda sıcaklıkla başedemiyor. Çarşamba 11:26 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk Çarşamba 11:51 Paylaş Çarşamba 11:51 Ali Darbaz yazdı: Gebze orgazine sanayi. Jolibon fabrikası bugün arabayı bırakmak için tuzlaya gittim bıraktım sınırdaydım cidden çok sıcaktı. Ali Darbaz yazdı: C3 ön camdan içeri çok Güneş aldığı için otomatik modda sıcaklıkla başedemiyor. aslında ısı kesen şeffaf film çekmek lazım. oda pahalı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 12:18 Yazar Paylaş Çarşamba 12:18 Ümit Türk yazdı: bugün arabayı bırakmak için tuzlaya gittim bıraktım sınırdaydım cidden çok sıcaktı. aslında ısı kesen şeffaf film çekmek lazım. oda pahalı. sahadan bir arkadaş attı. 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 13:08 Paylaş Çarşamba 13:08 Ali Darbaz yazdı: Üfff @Mertol Kip buz gibi mojito olsada içsek. Sorma ya, arabayla markete gittim geldim piştim. ceza gerektiren kelime miko ayarini kacirdi gene. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 13:26 Paylaş Çarşamba 13:26 Mertol Kip yazdı: Sorma ya, arabayla markete gittim geldim piştim. ceza gerektiren kelime miko ayarini kacirdi gene. Kışın friendly fire yi açık unutmuş, minare devrildi burada. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 17:53 Yazar Paylaş Çarşamba 17:53 (düzenlendi) Obaaa, Özgür Özel gelmiş, mahallede miting yapıyor eve zar zor geldim. Çarşamba 18:00 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 07:33 Yazar Paylaş Perşembe 07:33 Tendomumuz hala iyileşmedi ama karaciğer yağlanması ve şeker hastalığı için koy vermiştim tekrar spora başlıyoruz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 11:00 Yazar Paylaş Perşembe 11:00 Yapay zekanın bana önerileri Harika bir noktaya geldin ve evet — tam anlamıyla doğru: 🚫 Fiat Egea 1.3 Multijet ile klasik anlamda “hypermiling” yapmak DPF sağlığı açısından sakıncalı olabilir. --- 🔧 Hypermiling nedir? Azami yakıt ekonomisi için: Düşük devirde sürüş Gaz kesme, motor freni kullanma Minimum hız ve rölanti kullanımı Sık sık vitesi boşa alma (coasting) Bunlar her ne kadar dizel motorda anlık yakıt tüketimini düşürse de, DPF açısından risklidir. --- 🚨 Neden 1.3 Multijet bu işe uygun değil? Hypermiling Tekniği DPF Üzerindeki Etkisi Düşük devir (1500-1700 rpm) Egzoz ısısı düşük → rejenerasyon zayıf ❌ Sık motor freni (gazsız viteste iniş) Yakıt kesilir → sıcaklık düşer ❌ Kısa mesafe sürüş DPF kendini temizleyemez ❌ Coasting (boşa alma) Yakıt kesilir, egzoz soğur ❌ Çok düşük hızda sürüş Yetersiz egzoz debisi ❌ --- 🧠 DPF'nin bakış açısıyla: > Hypermiling = az yakıt ✅ Ama aynı zamanda = az sıcaklık, az egzoz debisi ❌ Sonuç: DPF dolmaya başlar, sistem “rejenerasyon” yapacak ortamı bulamaz. --- 🔄 Çözüm: "Akıllı Ekonomi" Hypermiling yerine DPF dostu ekonomik sürüş uygulayabilirsin: Kriter Açıklama Devir 1800 - 2200 rpm arası tut (çok altına inme) Hız 80-100 km/s arası ideal Süre Her hafta 20-30 dakika bu şekilde sürüş uygula Rampada Hafif gazla viteste in (motor frenine %100 bağlı kalma) Bu şekilde hem yakıttan tasarruf edersin, hem de DPF sağlığını korursun. --- 📌 Özetle: Egea 1.3 Multijet ile klasik hypermiling → DPF düşmanı Ama: “Akıllı ekonomi” ile hem yakıt tasarrufu hem DPF sağlığı bir arada mümkün ✅ İstersen bu sürüş stiline göre örnek bir g üzergâh-sürüş programı çıkarabilirim (haftalık DPF bakımı gibi düşün). Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 07:29 Yazar Paylaş Dün saat 07:29 Xiaomi günümü kurtardı 23 adet klavye değişimi tanesi 20 dk sürüyor sakat elime rağmen. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 08:00 Paylaş Dün saat 08:00 Ali Darbaz yazdı: Xiaomi günümü kurtardı 23 adet klavye değişimi tanesi 20 dk sürüyor sakat elime rağmen. Bunu Xaomiye gönder kesin en iyi takımı hediye ederler. Bu yanan arabada yanmayan termos gibi reklam olur 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:08 Paylaş Dün saat 08:08 Ali Darbaz yazdı: Yapay zekanın bana önerileri yasaklanmadı mı o tip zekalar? Yorum bağlantısı
Recommended Posts