Ali Darbaz Cuma 15:13 Yazar Paylaş Cuma 15:13 Ve nöbetim başladı iki gündür mesai sonrası çalışıyorum bir gün Volvo servisinde bir yakıt istasyonunda. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 16:42 Yazar Paylaş Cuma 16:42 Yine bostancı sahildeyiz. Cuma gecesi akşamı rutin haline getirdik. Nöbetçi olduğum için bu sefer şirket aracıyla geldim. Parkın içinde çok üzücü bir manzarayla karşılaştım. Sevgisiz kalmış bir jeep Grand Cherokee. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:09 Yazar Paylaş Dün saat 14:09 El adama bedava araba vermez bu arabayı kullanmanın bir karşılığı var şu an körfez‘deyim arızaya geldim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 15:35 Yazar Paylaş Dün saat 15:35 Datça tatilinin yol hakkını kazanmış olduk. Şirket Arabamla gönül rahatlığıyla Datça’ya gidebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 21:31 Paylaş Dün saat 21:31 birçok otelde erken rezevasyondan bile daha düşük fiyatlar otel satmaya başlamışlar değerlendirilebilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 22:03 Yazar Paylaş Dün saat 22:03 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: birçok otelde erken rezevasyondan bile daha düşük fiyatlar otel satmaya başlamışlar değerlendirilebilir. Datca dönüşü 2 gün daha uzatabiliriz. yada tüm haftayı kapatabilirdik. Lakin Cumartesi İdef fuarına katılmak, tatile 1 gün erken gitmekten çok daha heyecan verici benim için. https://idef.com.tr/ Dün saat 22:03 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts