Ali Darbaz Cuma 15:13 Yazar Paylaş Cuma 15:13 Ve nöbetim başladı iki gündür mesai sonrası çalışıyorum bir gün Volvo servisinde bir yakıt istasyonunda. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 16:42 Yazar Paylaş Cuma 16:42 Yine bostancı sahildeyiz. Cuma gecesi akşamı rutin haline getirdik. Nöbetçi olduğum için bu sefer şirket aracıyla geldim. Parkın içinde çok üzücü bir manzarayla karşılaştım. Sevgisiz kalmış bir jeep Grand Cherokee. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 14:09 Yazar Paylaş Cumartesi 14:09 El adama bedava araba vermez bu arabayı kullanmanın bir karşılığı var şu an körfez‘deyim arızaya geldim. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 15:35 Yazar Paylaş Cumartesi 15:35 Datça tatilinin yol hakkını kazanmış olduk. Şirket Arabamla gönül rahatlığıyla Datça’ya gidebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 21:31 Paylaş Cumartesi 21:31 birçok otelde erken rezevasyondan bile daha düşük fiyatlar otel satmaya başlamışlar değerlendirilebilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 22:03 Yazar Paylaş Cumartesi 22:03 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: birçok otelde erken rezevasyondan bile daha düşük fiyatlar otel satmaya başlamışlar değerlendirilebilir. Datca dönüşü 2 gün daha uzatabiliriz. yada tüm haftayı kapatabilirdik. Lakin Cumartesi İdef fuarına katılmak, tatile 1 gün erken gitmekten çok daha heyecan verici benim için. https://idef.com.tr/ Cumartesi 22:03 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 12:07 Paylaş Pazartesi 12:07 Ali Darbaz yazdı: Datca dönüşü 2 gün daha uzatabiliriz. yada tüm haftayı kapatabilirdik. Lakin Cumartesi İdef fuarına katılmak, tatile 1 gün erken gitmekten çok daha heyecan verici benim için. https://idef.com.tr/ savaş kötü bir şey boşver sen tatil yap zaten putin ne demişti: içine binip gezebildiğiniz dışarıdan koca koca seyrettiğiniz makineleri unutun, artık ülkeler onlarla fetih edilmeyecek demişti 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 14:12 Yazar Paylaş Pazartesi 14:12 Çağlar Bayur yazdı: savaş kötü bir şey boşver sen tatil yap zaten putin ne demişti: içine binip gezebildiğiniz dışarıdan koca koca seyrettiğiniz makineleri unutun, artık ülkeler onlarla fetih edilmeyecek demişti eşime iki günlük tatil alırsan İdefe gitmem dedim. Oda kabul etti. Akşam tatile ek tatil bakacaz. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal Pazartesi 18:46 Paylaş Pazartesi 18:46 Ali Darbaz yazdı: eşime iki günlük tatil alırsan İdefe gitmem dedim. Oda kabul etti. Aliii idolümsün. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 19:01 Yazar Paylaş Pazartesi 19:01 (düzenlendi) Metin Mankal yazdı: Aliii idolümsün. önce bi alsın da görelim. Daha eve gidemedim. Pazartesi 19:02 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 19:54 Paylaş Pazartesi 19:54 Ali Darbaz yazdı: El adama bedava araba vermez bu arabayı kullanmanın bir karşılığı var şu an körfez‘deyim arızaya geldim. Burada arabayı şarj etmiştim, bence çok başarılı bir yer. Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 05:26 Paylaş Dün saat 05:26 Ali Darbaz yazdı: El adama bedava araba vermez bu arabayı kullanmanın bir karşılığı var. 2012den beri şirket aracım var. Bodrumdan tatilden döndüğüm oldu, Anneme(Ayvalık) bayram ziyaretine giderken Malkara-Şarköy-Lapseki-Çanakkale-Ezine sahalarını dolaşarak çok gidip geldim. 2018de terfi aldığımdan beri biraz çook nadir olacak şekilde güncelledim bu durumu neyseki 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 05:59 Yazar Paylaş Dün saat 05:59 (düzenlendi) Onur Demir yazdı: 2012den beri şirket aracım var. Bodrumdan tatilden döndüğüm oldu, Anneme(Ayvalık) bayram ziyaretine giderken Malkara-Şarköy-Lapseki-Çanakkale-Ezine sahalarını dolaşarak çok gidip geldim. 2018de terfi aldığımdan beri biraz çook nadir olacak şekilde güncelledim bu durumu neyseki Hocam biz de her ay ilk 200 km bedava akabinde her bir kilometre 3.3 Türk Lirası tüm köprüler ve otobanlar ücretsiz şekilde sunuluyor. biz de zamansal bir ya da mekansal bir sınırlama yok araba zaten bana zimmetli her hafta sonu şehir dışına çıkabilir istediğim saat istediğim yerde olabilirim Dün saat 06:06 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:05 Paylaş Dün saat 11:05 ünlü nijeryalı iktisatçı, şirketlere demiş ki: vergiden kaçınma yolları mübahtır 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 11:32 Paylaş Dün saat 11:32 Ali Darbaz yazdı: Hocam biz de her ay ilk 200 km bedava akabinde her bir kilometre 3.3 Türk Lirası tüm köprüler ve otobanlar ücretsiz şekilde sunuluyor. biz de zamansal bir ya da mekansal bir sınırlama yok araba zaten bana zimmetli her hafta sonu şehir dışına çıkabilir istediğim saat istediğim yerde olabilirim Şuan km, yakıt, otoyol masrafı ve mesafe (yurt dışı dahil olmak üzere) sınırlaması yok. Gerçi ben zaten her gün il değiştiriyorum Evim Çorluda ofisim istanbulda. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 12:09 Yazar Paylaş Dün saat 12:09 (düzenlendi) Onur Demir yazdı: Şuan km, yakıt, otoyol masrafı ve mesafe (yurt dışı dahil olmak üzere) sınırlaması yok. Gerçi ben zaten her gün il değiştiriyorum Evim Çorluda ofisim istanbulda. Araba ne veriyorlar hocam Dün saat 12:11 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 12:42 Paylaş Dün saat 12:42 Ali Darbaz yazdı: Araba ne veriyorlar hocam TOGG Yorum bağlantısı
Onur Demir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: Araba ne veriyorlar hocam 2012-2022 arası hep focus olarak devam etti. 2022 den sonra Egea Crosslara geçtik. Bende Cross Wagon var 1.6mjet otm. bundan sonraki süreçte Megan geliyor artık 2026 da değişir muhtemelen. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Onur Demir yazdı: 2012-2022 arası hep focus olarak devam etti. 2022 den sonra Egea Crosslara geçtik. Bende Cross Wagon var 1.6mjet otm. bundan sonraki süreçte Megan geliyor artık 2026 da değişir muhtemelen. ben dacia duster istedim ama olmadı. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: ben dacia duster istedim ama olmadı. napacan o arabayı ya Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Ümit Türk yazdı: napacan o arabayı ya Ben Şualar sabit bir yerde çalışıyor olabilirim ama sık sık Yalova Bursa Kocaeli'ye gidiyorum köye gitmekte kullanacağım Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Ben Şualar sabit bir yerde çalışıyor olabilirim ama sık sık Yalova Bursa Kocaeli'ye gidiyorum köye gitmekte kullanacağım Ha iş için değildi yani. Ya o kadar param var diyorsun kirala bir tane SUV bak keyfine senede kaç defa gidiyorsun sanki. 12 saat önce tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Ha iş için değildi yani. Ya o kadar param var diyorsun kirala bir tane SUV bak keyfine senede kaç defa gidiyorsun sanki. Sen beni müsrif biri zannettin herhalde. 12 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sen beni müsrif biri zannettin herhalde. Biraz öylesin. Yorum bağlantısı
Onur Demir 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Darbaz yazdı: ben dacia duster istedim ama olmadı. bir dönem Rüzgar santralleri için kullandım iş için. 1000km sonunda sol kapı kapanmıyordu kronik menteşe kayma gibi bir sorunu vardı sanırım. yollar çok bozuktu çok sık rüzgar santrallerine gidiyordum. belim ve dizlerim ağrımıştı. Focusla devam ettim sonra sıkıntısız. 2018 model olanı 4 yıl 120k km kullandım periyodik bakım harici masrafı olmamıştı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts