İçeriğe Yönlendir

İş Arkadaşım Vier

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Ve nöbetim başladı iki gündür mesai sonrası çalışıyorum bir gün Volvo servisinde bir yakıt istasyonunda.

IMG_1788.jpeg

IMG_1761.jpeg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Yine bostancı sahildeyiz. Cuma gecesi akşamı rutin haline getirdik. Nöbetçi olduğum için bu sefer şirket aracıyla geldim. Parkın içinde çok üzücü bir manzarayla karşılaştım. Sevgisiz kalmış bir jeep Grand Cherokee. 

IMG_1798.jpeg

IMG_1799.jpeg

IMG_1800.jpeg

IMG_1801.jpeg

IMG_1802.jpeg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

El adama bedava araba vermez bu arabayı kullanmanın bir karşılığı var şu an körfez‘deyim arızaya geldim. 

IMG_1826.jpeg

IMG_1827.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Datça tatilinin yol hakkını kazanmış olduk. Şirket Arabamla gönül rahatlığıyla Datça’ya gidebilirim.

IMG_1858.jpeg

IMG_1859.jpeg

IMG_1857.jpeg

IMG_1864.jpeg

Screenshot_2025-07-19-18-39-06-137_com.google.android.apps.maps.jpg

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

birçok otelde erken rezevasyondan bile daha düşük fiyatlar otel satmaya başlamışlar değerlendirilebilir. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

birçok otelde erken rezevasyondan bile daha düşük fiyatlar otel satmaya başlamışlar değerlendirilebilir. 

Datca dönüşü 2 gün daha uzatabiliriz. yada tüm haftayı kapatabilirdik. Lakin Cumartesi İdef fuarına katılmak, tatile 1 gün erken gitmekten çok daha heyecan verici benim için. 

https://idef.com.tr/

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Datca dönüşü 2 gün daha uzatabiliriz. yada tüm haftayı kapatabilirdik. Lakin Cumartesi İdef fuarına katılmak, tatile 1 gün erken gitmekten çok daha heyecan verici benim için. 

https://idef.com.tr/

savaş kötü bir şey boşver sen tatil yap

zaten putin ne demişti: içine binip gezebildiğiniz dışarıdan koca koca seyrettiğiniz makineleri unutun, artık ülkeler onlarla fetih edilmeyecek demişti 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

savaş kötü bir şey boşver sen tatil yap

zaten putin ne demişti: içine binip gezebildiğiniz dışarıdan koca koca seyrettiğiniz makineleri unutun, artık ülkeler onlarla fetih edilmeyecek demişti 

eşime iki günlük tatil alırsan İdefe gitmem dedim. Oda kabul etti. Akşam tatile ek tatil bakacaz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal
Ali Darbaz yazdı:

eşime iki günlük tatil alırsan İdefe gitmem dedim. Oda kabul etti.

Aliii idolümsün.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Metin Mankal yazdı:

Aliii idolümsün.

önce bi alsın da görelim. Daha eve gidemedim. 

7A5B308F-BF8F-4272-98BF-E6971E77BE1B.jpeg

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Darbaz yazdı:

El adama bedava araba vermez bu arabayı kullanmanın bir karşılığı var şu an körfez‘deyim arızaya geldim. 

Burada arabayı şarj etmiştim, bence çok başarılı bir yer. 

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Ali Darbaz yazdı:

El adama bedava araba vermez bu arabayı kullanmanın bir karşılığı var.

2012den beri şirket aracım var. Bodrumdan tatilden döndüğüm oldu, Anneme(Ayvalık) bayram ziyaretine giderken Malkara-Şarköy-Lapseki-Çanakkale-Ezine sahalarını dolaşarak çok gidip geldim.

2018de terfi aldığımdan beri biraz çook nadir olacak şekilde güncelledim bu durumu neyseki :nazar:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Onur Demir yazdı:

2012den beri şirket aracım var. Bodrumdan tatilden döndüğüm oldu, Anneme(Ayvalık) bayram ziyaretine giderken Malkara-Şarköy-Lapseki-Çanakkale-Ezine sahalarını dolaşarak çok gidip geldim.

2018de terfi aldığımdan beri biraz çook nadir olacak şekilde güncelledim bu durumu neyseki :nazar:

Hocam biz de her ay  ilk 200 km bedava akabinde her bir kilometre 3.3 Türk Lirası tüm köprüler ve otobanlar ücretsiz şekilde sunuluyor.

biz de zamansal bir ya da mekansal bir sınırlama yok araba zaten bana zimmetli her hafta sonu şehir dışına çıkabilir istediğim saat istediğim yerde olabilirim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ünlü nijeryalı iktisatçı, şirketlere demiş ki: vergiden kaçınma yolları mübahtır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir
Ali Darbaz yazdı:

Hocam biz de her ay  ilk 200 km bedava akabinde her bir kilometre 3.3 Türk Lirası tüm köprüler ve otobanlar ücretsiz şekilde sunuluyor.

biz de zamansal bir ya da mekansal bir sınırlama yok araba zaten bana zimmetli her hafta sonu şehir dışına çıkabilir istediğim saat istediğim yerde olabilirim

Şuan km, yakıt, otoyol masrafı ve mesafe (yurt dışı dahil olmak üzere)  sınırlaması yok. 

Gerçi ben zaten her gün il değiştiriyorum :) Evim Çorluda ofisim istanbulda.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Onur Demir yazdı:

Şuan km, yakıt, otoyol masrafı ve mesafe (yurt dışı dahil olmak üzere)  sınırlaması yok. 

Gerçi ben zaten her gün il değiştiriyorum :) Evim Çorluda ofisim istanbulda.

Araba  ne veriyorlar hocam

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Ali Darbaz yazdı:

Araba  ne veriyorlar hocam

2012-2022 arası hep focus olarak devam etti. 

2022 den sonra Egea Crosslara geçtik. Bende Cross Wagon var 1.6mjet otm.

bundan sonraki süreçte Megan geliyor artık 2026 da değişir muhtemelen. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Onur Demir yazdı:

2012-2022 arası hep focus olarak devam etti. 

2022 den sonra Egea Crosslara geçtik. Bende Cross Wagon var 1.6mjet otm.

bundan sonraki süreçte Megan geliyor artık 2026 da değişir muhtemelen. 

ben dacia duster istedim ama olmadı. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

napacan o arabayı ya :) 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

napacan o arabayı ya :) 

Ben Şualar sabit bir yerde çalışıyor olabilirim ama sık sık Yalova Bursa Kocaeli'ye gidiyorum köye gitmekte kullanacağım

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Ben Şualar sabit bir yerde çalışıyor olabilirim ama sık sık Yalova Bursa Kocaeli'ye gidiyorum köye gitmekte kullanacağım

Ha iş için değildi yani. Ya o kadar param var diyorsun kirala bir tane SUV bak keyfine senede kaç defa gidiyorsun sanki.

tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Ümit Türk yazdı:

Ha iş için değildi yani. Ya o kadar param var diyorsun kirala bir tane SUV bak keyfine senede kaç defa gidiyorsun sanki.

Sen beni müsrif biri zannettin herhalde. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Sen beni müsrif biri zannettin herhalde. 

Biraz öylesin.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Ali Darbaz yazdı:

bir dönem Rüzgar santralleri için kullandım iş için. 1000km sonunda sol kapı kapanmıyordu :) kronik menteşe kayma gibi bir sorunu vardı sanırım. yollar çok bozuktu çok sık rüzgar santrallerine gidiyordum. 

belim ve dizlerim ağrımıştı. 

Focusla devam ettim sonra sıkıntısız. 2018 model olanı 4 yıl 120k km kullandım periyodik bakım harici masrafı olmamıştı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...