İçeriğe Yönlendir

İş Arkadaşım Vier

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

tatiller uzun sürer

tüm yolu 1650 tl geldil diyordym ama 2500 tl meyhanede hesap ödedim. Nasıl ama, içki bile içmedim. 

IMG_2321.jpeg

IMG_2322.jpeg

IMG_2323.jpeg

IMG_2320.jpeg

IMG_2313.jpeg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bu şaşırttı ise yanlış adreste tatil seçimi olmuş. hawai ye gidip burası da ne socakmış demeye benzer. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

bu şaşırttı ise yanlış adreste tatil seçimi olmuş. hawai ye gidip burası da ne socakmış demeye benzer. 

Datça beni pek sarmadı. Sadece yolculuğu deneyimlemek için geldim. Bozburun ve Datça gastronomi konusunda beni tatmin etmedi. Cunda Girit mutfağı hem lezzetli hemde ucuzdu. Hanımla kız beğendi ama işte ben tatmin olmadım. Denizi belli belirsiz kirlenir. Uyduruk iki meze iki balığa 2800 tl hesap isterler. Bitsede gitsek moduna geçtim bile.

IMG_2415.jpeg

IMG_2416.jpeg

IMG_2417.jpeg

IMG_2418.jpeg

IMG_2419.jpeg

IMG_2295.jpeg

IMG_2294.jpeg

E4FC864F-5543-4629-A5AE-9C18E281D5EC.jpeg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Datça beni pek sarmadı.

datçada kalmak ile datçayı yaşamak ayrı şeyler. 

Ali Darbaz yazdı:

Uyduruk iki meze iki balığa 2800 tl hesap isterler.

sanki bu konu içinde istanbuldan ucuz diye fotolar hatırladım geri dönüp baksak mı? lokantacılar fderasyonu açıklamaları vardı sanki

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

datçada kalmak ile datçayı yaşamak ayrı şeyler. 

Az evvel yelkenli gemi ile rüzgar seyri yapmak ve gün içi teknede öğle yemeği dahil 15000 TL fiyat aldım. 7 saatlik yelken seyri beni çok heyecanlandırdı. Ama denize girip yüzmek, çarşısında gezip Bademli şeyler yemek, yada keçi sütünden dondurma şeyleri hiç bana uymadı. Miğden yakan bol kepçe büyük porsiyon yemeklerinde kilo aldırmadan başka faidesi olmadı. Yozlaşmış Marmaris sahilinde oreolu inek sütünden yaptıkları dondurma çok daha lezzetli. Kumluk sahilini işgal eden pisliklerini denize akıtan sözde yöre insanının işlettiği balık meze resturantlarında fail fiyattan balık yiyip doymazken, Marmaris'te genç işletmecilerin sahilde kurdukları modern yemek lokantalarında noodle ramen suschi pizza yemek  daha iyi doyuruyor. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

Datça beni pek sarmadı. Sadece yolculuğu deneyimlemek için geldim. Bozburun ve Datça gastronomi konusunda beni tatmin etmedi.

Gastronomi konusunda mutluluğun formülü Sivas’ta. Etli ekmek arası Sivas köftesi.

IMG_9989.jpeg

IMG_9990.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

bol kepçe büyük porsiyon yemeklerinde kilo aldırmadan başka faidesi olmadı.

kilo alınan değil harcanan kalori ile alakalıdır

Ali Darbaz yazdı:

noodle ramen suschi pizza yemek  daha iyi doyuruyor. 

anlık şeker yükselince sahte doyma hissi akabinde... denizde mahsur kalınca deniz suyu neden içilmez? aynı sebebp ile 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Gastronomi konusunda mutluluğun formülü Sivas’ta. Etli ekmek arası Sivas köftesi.

IMG_9989.jpeg

IMG_9990.jpeg

Karaciğer yağlanması dan öldürdün beni.  Sivasda 3 defa merkeze gittim. Merkezde yediğim tek şey mercimek çorbası oldu.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sivasta kalmak ile sivasta yaşamak ayrı şeyler, şanzelizede çay  yanına kaşar peynirli simit yemek gibi 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

kilo alınan değil harcanan kalori ile alakalıdır

anlık şeker yükselince sahte doyma hissi akabinde... denizde mahsur kalınca deniz suyu neden içilmez? aynı sebebp ile 

İdef 2025 de 35000 adım attım. Onu saymazsak tatilde ortalama 20000 adım .

Screenshot_2025-07-30-22-09-40-298_com.huawei.health.jpg

Screenshot_2025-07-30-22-09-59-599_com.huawei.health.jpg

Çağlar Bayur yazdı:

sivasta kalmak ile sivasta yaşamak ayrı şeyler, şanzelizede çay  yanına kaşar peynirli simit yemek gibi 

Karaciğerimde başlangıç düzeyinde yağlanma var, bu genelde sağlıksız beslenme ve hareketsizlikle ilişkili. Aynı zamanda prediabetim, yani kan şekerim diyabet sınırına yakın. Şu anda ilaç kullanmıyorum ama düzenli takip altındayım. Beslenmeme dikkat etmem, şekerli ve yağlı yiyeceklerden uzak durmam gerekiyor. Egzersiz yapmak ve kilo kontrolü bu sürecin en önemli parçası. Erken dönemde yakalandığı için yaşam tarzımı değiştirerek hastalığın ilerlemesini önlemeye çalışıyorum.

Tatilde iken bu durumu göz ardı ediyorum ama aldığım riske rağmen yediklerim beni tatmin etmedi boşa giden gereksiz kolestrol puanım oldu. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

adım .

adım ile kalori harcamak arasındaki bağlantıyı çözemedim ama yorgunluk yapabilir o net

Ali Darbaz yazdı:

şekerli ve yağlı yiyeceklerden uzak durmam gerekiyor.

eskiler tereyağlı yumurtaya ekmek banıp 100 yaşına merdiven dayardı

Ali Darbaz yazdı:

düzenli takip altındayım.

yeni dopan sarılık testlerindeki normal değer aralığı 3 senede bir değişmişti. bulgar/rus/asya tıbbı buı konuda daha ileri dünyada akredistasyon vermememleri ilaç firmaları yüzünden 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Çağlar Bayur yazdı:

eskiler tereyağlı yumurtaya ekmek banıp 100 yaşına merdiven dayardı

onun yediği paketli gıdadır tereyağdan olsa merdivenleri beşer beşer çıkardı.

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

izinde olup arabayı nasıl kullanabiliyorsun hayret. tamam izin var ama vicdanın nasıl elveriyor. ben kullanamazdım mesela.  istanbul hariç gitmezdim bir yere. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ümit Türk yazdı:

izinde olup arabayı nasıl kullanabiliyorsun hayret. tamam izin var ama vicdanın nasıl elveriyor. ben kullanamazdım mesela.  istanbul hariç gitmezdim bir yere. 

Şirket aracında vicdan muhasebesi olmaz yakıt kaygısı olmaksızın hunharca kullanılır sonra yenisi gelir. Devlete zarar bence milli servet. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Bekir ilhan
  • Yeni Oluştur...