İçeriğe Yönlendir

İş Arkadaşım Vier

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Kendi kendime koyduğum 12 saat ayakta kalma yani tek seferde 12 saatten fazla araba sürmeme kuralının sınırındayım. 0 o yüzden dinlenme tesisinde yürüyüş yapıyorum. 

IMG_20250801_195206.jpg

IMG_20250801_195233.jpg

IMG_20250801_195423.jpg

Maaş bir saat önce yatmıştı sağ olsun eşim ve kızım zeytinci sepetini doldurmaya başladılar. 

IMG_20250801_195548.jpg

IMG_20250801_195604.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Oto yıkamacı arabama yanlışlıkla arabaya benimle aynı anda yıkanan 2024 BMW 5 serisi plastik paspaslarını koymuş. Paspas altında kocaman BMW 5'er limusine yazıyordu. Bana ulaşmaya çalışmışlar. Ama araç kiralama firması ve polis bilgi vermemiş. Ben datçada paspasların garip şekilde büyük akabinde plastik olmasından farkedip yıkamacı aradım . Bana 3-4 gündür ulaşmaya çalışıyorlar mış. Yarın benim değişim için yıkamacı ya gidecem. Ben idef fuarına C3 ile gidince farkedemedim. Datçaya giderken ayaklarımın altında bir tuhaflık olduğunu hissettim ama kontrolünü 3ncü günün sabahında sağladım. Paspasların üzerine yıkamacı kağıt koyduğu içinde ilk kilometrelerde hiç gariplik hissedememiştim.  Arabadaki paspaslar tuhaftı ve plastikti. Yıkamacı telefonuna Google Mapa ile ulaşıp eşgalimi verince adamlar hikayeyi anlattı. Epeydir bana ulaşmaya çalıştıklarını öğrendim.  Yol boyunca hanımla şakasına yaptık. Ayaklarının altında BMW 5 serisi var. BMW binen adamlar işte bu paspasa basıyor dedim. Uzun yolda BMW konforu diye epey bir şakası geçti. 

Çağlar Bayur yazdı:

hollanda da 3.5 saat

2 saat 40 dakikadan fazla araç sürmedim. Kendime bir günde en fazla 12 saat araçta olacağım konusunda prensip edindim. Molalar ile beraber 14 saate yakın ayakta gecirdim. 12 saatten fazla uyanık olursam direksiyona geçmemeye çalışıyorum. Şeker hastalığı belirtisi olarak biraz uyku sorunum var. 12 saatten sonra zaman geçmiyor ve için geçebiliyor. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...