Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Dün evden çıktığımda şarj %49 görünüyordu.. Servet'in dükkana vardığımda % 50 olmuştu.. Ben artıya geçtim len Ali. Benden daha az yakamazsın :P 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce egea otomatikte sıkıntı mı var. rampada kaldırırken aşırı kayıyor. vitese takana arkadakine vurmamak için tekrar frene bastım. şoförlere sordum. biz el frenini çekiyoruz dediler. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: egea otomatikte sıkıntı mı var. rampada kaldırırken aşırı kayıyor. vitese takana arkadakine vurmamak için tekrar frene bastım. şoförlere sordum. biz el frenini çekiyoruz dediler. Frene tam basmıyorlardır. Aslında yokuş kalkış desteği var ama eğim açısı tutmuyordur. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Frene tam basmıyorlardır. Aslında yokuş kalkış desteği var ama eğim açısı tutmuyordur. ben yav. Dibine kadar basıyorum. Stop ediyor. Sonra kalkışta kayıyor. Eğim açısı az olsa kayıp arkadakine vurmam zaten. Çok kayıyor bu böyle çift kavrama olmaz bence 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: egea otomatikte sıkıntı mı var. rampada kaldırırken aşırı kayıyor. vitese takana arkadakine vurmamak için tekrar frene bastım. şoförlere sordum. biz el frenini çekiyoruz dediler. Oğuzkan Işık yazdı: Frene tam basmıyorlardır. Aslında yokuş kalkış desteği var ama eğim açısı tutmuyordur. 1.6mjet'lerde kesinlikle ve kesinlikle hill holder düzgün çalışmıyor. Tutması için çok dik yokuş lazım. Hele hele motor stop etmişse, fena kaydırıyor. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben yav. Dibine kadar basıyorum. Stop ediyor. Sonra kalkışta kayıyor. Eğim açısı az olsa kayıp arkadakine vurmam zaten. Çok kayıyor bu böyle çift kavrama olmaz bence Bende kullandım otomatik egea ama böyle birşey yoktu abi Sani Gerşon yazdı: 1.6mjet'lerde kesinlikle ve kesinlikle hill holder düzgün çalışmıyor. Tutması için çok dik yokuş lazım. Hele hele motor stop etmişse, fena kaydırıyor. Doğrudur abi. Benim 1.4ün yokuş kalkışından çok memnunum ben. Fazla eğime ihtiyaç duymuyor 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 500L'de hatırladığım kadarıyla bir problem yoktu ama benim araba manueldi, belki çalışma şekli otomatiklere göre farklı olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Dik bir yerde autohold yoksa tork konvertörlü bile kayabilir. Böyle bir durumda ben freni bırakır basar bırakır basar konvertörün dolmasını sağlarım.. Yada el freni çekerim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Benim kullandığım egea otomatik 1.6 motorlarda sıkıntı yoktu. Gayet iyi gidiyor ve tutuyordu. Bir tanesi 150 bin kmde sedan idi. 7 bin km kullandık. Diğerı sıfır cross idi, 10 bin km kullandım. Mehmet Ozyurek yazdı: Dün evden çıktığımda şarj %49 görünüyordu.. Servet'in dükkana vardığımda % 50 olmuştu.. Ben artıya geçtim len Ali. Benden daha az yakamazsın :P Geri rampa çıkarken ne kadar gitti. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Dik bir yerde autohold yoksa tork konvertörlü bile kayabilir. Böyle bir durumda ben freni bırakır basar bırakır basar konvertörün dolmasını sağlarım.. Yada el freni çekerim. Yani acemi gibi rampada ayağını debriyajdan geç çekiyor. Sıkıntı orada. Şanzıman çok yavaş. rampa desteği de düzgün çalışmayınca fena kayıyor. Biraz bakındım. Bundan epey şikayet eden varmış Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Molasız 9 saat 40 dakikada vardık. Lakin öldük öldük dirildik uykusuzluktan. Ben 26 saat uyumadan, babamda bi okadar uykusuz kaldık. Son 200 km de kimse direksiyon başına geçmek istemedi. Arabada uyku uyuyamadık. Çok sıkıntılı bir sürüştü. . başımızada bir badire geldi . 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Stop ediyor. Bu S&S kaynaklı oluyor diye ümit ediyorum dimi Mehmet Ozyurek yazdı: Dik bir yerde autohold yoksa tork konvertörlü bile kayabilir. Yokuş Kalkış tutmadıysa evet tork konvertörlü de kayıyor. Bizim sitenin otopark dik sayılabilecek şekilde yokuş, bu durumu ben de yaşıyorum Yokuş kalkış tutmadıysa kayma yapıyor. Mehmet Ozyurek yazdı: Böyle bir durumda ben freni bırakır basar bırakır basar konvertörün dolmasını sağlarım.. Bunu deneyeyim. Bazen o kadar doluyor ki sanki frene basınca durmayacakmış gibi ivmeleniyor, arabanın kasıldığını hissediyorum Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şanzıman çok yavaş. Motor şanzıman ikilisi sorunsuz(öyle umuyorum ) ama çok verimsiz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: egea otomatikte sıkıntı mı var. rampada kaldırırken aşırı kayıyor. vitese takana arkadakine vurmamak için tekrar frene bastım. şoförlere sordum. biz el frenini çekiyoruz dediler. kullanıcı hatası Ali Darbaz yazdı: Molasız 9 saat 40 dakikada vardık. Lakin öldük öldük dirildik uykusuzluktan. Ben 26 saat uyumadan, babamda bi okadar uykusuz kaldık. Son 200 km de kimse direksiyon başına geçmek istemedi. Arabada uyku uyuyamadık. Çok sıkıntılı bir sürüştü. . başımızada bir badire geldi . riskli işler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Geri rampa çıkarken ne kadar gitti. 6 km geldim.. 8 km gelmiş gibi düştü menzil. uygulamadan baktım.. Uygulamada batarya yüzdesini göstermiyor. sadece menzili gösteriyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Bu S&S kaynaklı oluyor diye ümit ediyorum dimi Yokuş Kalkış tutmadıysa evet tork konvertörlü de kayıyor. Bizim sitenin otopark dik sayılabilecek şekilde yokuş, bu durumu ben de yaşıyorum Yokuş kalkış tutmadıysa kayma yapıyor. Bunu deneyeyim. Bazen o kadar doluyor ki sanki frene basınca durmayacakmış gibi ivmeleniyor, arabanın kasıldığını hissediyorum Motor şanzıman ikilisi sorunsuz(öyle umuyorum ) ama çok verimsiz s-s olduğunu sanmıyorum. Çünkü sürerken de yavaş vites atıyor bi daha sürerken ss kapatayım ama değişeceğini sanmıyorum. düşük şanzıman hızı, az sorun olabilir. Dsg bu konuda müthiş Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: s-s olduğunu sanmıyorum. Çünkü sürerken de yavaş vites atıyor bi daha sürerken ss kapatayım ama değişeceğini sanmıyorum. düşük şanzıman hızı, az sorun olabilir. Dsg bu konuda müthiş Yok ben yavaş vites atmasını S&S' e bağlamadım, Stop etti dediniz ya ona dedim start/stop'dan dolayı mı diye 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts