Ali Darbaz Pazartesi 15:00 Yazar Paylaş Pazartesi 15:00 (düzenlendi) Kurumsal işlemler yapan bankanın gökdelendeki şübesinde bir takım tadilat. Manzarada Meşhur Allianz binası Pazartesi 15:01 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazartesi 15:00 Paylaş Pazartesi 15:00 İsviçre mi orası, engelli parkına kimse koymamış. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 17:01 Paylaş Çarşamba 17:01 Ali Darbaz yazdı: Hayırlısı artık. şirket arcını mı satıon lem zamanında vardı bir bayi, test aracını satmıştı, distribütöre ait Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 17:18 Yazar Paylaş Çarşamba 17:18 Çağlar Bayur yazdı: şirket arcını mı satıon lem zamanında vardı bir bayi, test aracını satmıştı, distribütöre ait yoh yoh, bu otoshowroomda gece mesaiyim var. Onu kasteddim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 17:36 Paylaş Çarşamba 17:36 Ali Darbaz yazdı: yoh yoh, bu otoshowroomda gece mesaiyim var. Onu kasteddim. fotoda ekspertiz alanı çay ve bisküvi var ken tek şey anlaşılır yani satış var demektir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Bugün benim için duygusal bir gün. İyisiyle kötüsüyle 62.000 km yol yaptığım Ege hanımdan ayrılıyorum. Yarın yeni sahibine teslim edeceğim bir süre farklı araç kullanacağım. Araçla bağ kurmuşsun ki kendimi ağlamaklı hissediyorum. yarın arkadaşa teslim edeceğim için içini şimdiden boşaltıyorum 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 saat önce Paylaş 15 saat önce 1.3 Multijet candır. Yerine ne gelse ararsın. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Şirket aracımızı takas ettik ben iade olacak Egea aldım arabanın sahibi otobanda 8.8 genel ortalaması 10 litre olduğunu söyledi ağzım açık kaldı. Şu anda 7,5 litre İstanbul üçüncü köprü otoyolu nda olmasına rağmen. Ben şimdi kendimi ölçüyorum araba mı bozuk. Benim kullanımımla 4 l’nin altına düştü bile. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce herkese boş yol rotası denk düşmeyebiliyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Sonradan takılan diri direksiyon son derece rahatsız edici dikiş noktaları var bu ne böyle tümsek tümsek elim direksiyonda kayarken takılıyor Çağlar Bayur yazdı: herkese boş yol rotası denk düşmeyebiliyor Bu araçta Multijet Esenyurt Tekirdağ kadar hizmet veren bir araba o bölgede trafik olduğunu çok sanmıyorum. Benim arabanın 62.000 kilometrelik ortalamasını kaydını gösterince arkadaşın gözü bayağı bir açıldı yani ben böyle şeyler tutmuyorum ama 4.66 litre yaktigim için şirket beni benzin otomatiği terfi ettiriyor 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Esenyurt Tekirdağ deposu deliktir veya geceleri birileri hortumluyordur Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce İşin rast gitsin Ali Darbaz. Şimdi tekrar yükleme zamanı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: i20 gelmedi mi? Ay sonuna doğru teslimler başlıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts