Mehmet Yeter 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hava sovuk dün 4 lt fotosu olan bu mydu depo mu delindi acaba Sıfırlanmamış olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hava sovuk dün 4 lt fotosu olan bu mydu depo mu delindi acaba Mehmet Yeter yazdı: Sıfırlanmamış olabilir. Normale döndü, hava soğukluğundan sanırım. yaz günlerine alışmışız. gene 4 lireye düşürdüm. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce aküsü bitiyordur bunlar hep tam gaz gidince şarjı kesiyordu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Ücreti mukabili yaparız. KızıN'mı dedi Şirket grubumuza yazdım 3d printer varmı diye. Benim bölgemde iş öğrettiğim acemi teknisyen gencde 27000 liralık bangoo mu ne model yazıcı sipariş etmiş. ilk testi bununla yapacak. Genç olmak bekar olmak böyle bişi. Kazandığı paraya en iyisinden Dji Dron almış, Baba evinde yaşıyor su elektrik kira araba kaskosu öğrenci harçlığı derdi yok. Miss gibi hayat . Gerci bende o yaşda iken 5 yıllık vade ile Çekmeköydeki dairemizi bir tane Ford Connect GLX aldıydım. Hayat işte. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: tam zamanında almışsın evi arabayı 13 yıl boyunca maaşıma dokunmadım. Maaşımı çekmezdim bile. Babamda dururdu kredi kartı o çeker gerekli yerlere harcardı. 90 gün izin biriktirmiştim. Ne verimli yıllardı. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: 13 yıl boyunca maaşıma dokunmadım. Maaşımı çekmezdim bile Ne diyeyim bilemedim Ali.. Yazık etmişsin gençliğine bence. Keşke biraz yaşasaydın gençliğini. Yorum bağlantısı
Recommended Posts