İçeriğe Yönlendir

İş Arkadaşım Vier

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
Onur Demir yazdı:

bir dönem Rüzgar santralleri için kullandım iş için. 1000km sonunda sol kapı kapanmıyordu :) kronik menteşe kayma gibi bir sorunu vardı sanırım. yollar çok bozuktu çok sık rüzgar santrallerine gidiyordum. 

belim ve dizlerim ağrımıştı. 

Focusla devam ettim sonra sıkıntısız. 2018 model olanı 4 yıl 120k km kullandım periyodik bakım harici masrafı olmamıştı.

2020 modelini finans merkezinin inşasında intikal için çok kullandım. Tabii yolcu olarak. Hoşuma gitmişti ama tabi uzun vadede sen kullandığın için daha iyi yorum yapabilirsin. Benim kul bindikleri hep şantiye modeliiydi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

2020 modelini finans merkezinin inşasında intikal için çok kullandım. Tabii yolcu olarak. Hoşuma gitmişti ama tabi uzun vadede sen kullandığın için daha iyi yorum yapabilirsin. Benim kul bindikleri hep şantiye modeliiydi. 

10 senedir kullanıyoruz 15 tane kadar var. Tam görev adamı. Hiç battığım, çıkamadığım yer olmadı. Yolda bırakmadı. Hep şantiyelerde ve rüzgar gülü güzergahlarında kullanıldı en az yarısı halen 2021 modelini kullanıyorum iş aracı olarak. Şimdi gelip içine 5 kişi binince kapıları açılmıyor falan yazanlar olacak ben askıdayken sağa sola yatırıp arabanın içini yıkıyorum hortumla. Şunu da yazayım, şahsi kullanıma alır mıyım? Almam. İç aksam berbat aynı yoğurt kovası gibi plastik kalitesi var ama şunu da yazayım daha biz bu yollarda ön takım yaptırmadık 120 130 k o yollarda o kmyi yapmak her babayiğidin harcı değil. Ailede öldüremezsin bunun motor ve yürüyenini. Şirketlerde bile ölmüyor.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

10 senedir kullanıyoruz 15 tane kadar var. Tam görev adamı. Hiç battığım, çıkamadığım yer olmadı. Yolda bırakmadı. Hep şantiyelerde ve rüzgar gülü güzergahlarında kullanıldı en az yarısı halen 2021 modelini kullanıyorum iş aracı olarak. Şimdi gelip içine 5 kişi binince kapıları açılmıyor falan yazanlar olacak ben askıdayken sağa sola yatırıp arabanın içini yıkıyorum hortumla. Şunu da yazayım, şahsi kullanıma alır mıyım? Almam. İç aksam berbat aynı yoğurt kovası gibi plastik kalitesi var ama şunu da yazayım daha biz bu yollarda ön takım yaptırmadık 120 130 k o yollarda o kmyi yapmak her babayiğidin harcı değil. Ailede öldüremezsin bunun motor ve yürüyenini. Şirketlerde bile ölmüyor.

Arka koltukta ben rahat ettiysem ailem içinde yeterli olacaktır. Taşradaki İlçe Nufüs müdürlüklerine destek vermek için talep ettim. Egeadan fazla tükettiği için kabul görmedi. 

Egea için iç dış 450 TL istediler.

Oto yıkamacılar Özbekistan uyruklu. Arabayı öyle bir temizlediler ki hiç bu kadar özenle çalışan oto yıkamacı görmedim ama en çok şaşırtan şey IBAN yerine kredi kartı ile POS cihazı kullanarak ödeme almaları.  Arabayı çok güzel temizlediler içini çok güzel pırpır yaptılar. 

IMG_20250723_172019.jpg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Koray Demir
İlkay Başaran yazdı:

10 senedir kullanıyoruz 15 tane kadar var. Tam görev adamı. Hiç battığım, çıkamadığım yer olmadı. Yolda bırakmadı. Hep şantiyelerde ve rüzgar gülü güzergahlarında kullanıldı en az yarısı daha biz bu yollarda ön takım yaptırmadık 120 130 k o yollarda o kmyi yapmak her babayiğidin harcı değil. Ailede öldüremezsin bunun motor ve yürüyenini. Şirketlerde bile ölmüyor.

Şantiye ve kiralık Duster dediğin ortam böyle olacak yoksa ölmez tabi.  😊

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Şantiye ve kiralık Duster dediğin ortam böyle olacak yoksa ölmez tabi.  😊

Facebook’ta ve Twitter’da F 30 kasa en 13 motorlu BMW’ler için planlı piyasa hareketi var. Fiyatlarini aşağı çekmeye çalışıyorlar. 2010 2012 arası f-30 lar için kötü algısı yapıyorlar. Alıp saate 90 km hızla kullanırsak masraf çıkartırmı sence. Saate 120 km hızı gecmeyece ve trafiğede sokmuyacam. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...