Servet Aydın 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Düşündüm de.. hata bende ki sağlam geldi sana. Heç ! Keşke yolda köy mamulleri satan yerle takas etseydik. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Servet Aydın yazdı: Heç ! Keşke yolda köy mamulleri satan yerle takas etseydik. Henüz sende bu değil mi.. Uğrayayım bugün.. Çıkışı benimkinden güçlü ise değişiverelim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Henüz sende bu değil mi.. Uğrayayım bugün.. Çıkışı benimkinden güçlü ise değişiverelim. Oo canavar. Tam senin üniteye göre. Ben dışardayım fırsat bu fırsat (ç) al 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Servet Aydın yazdı: Oo canavar. Tam senin üniteye göre. Ben dışardayım fırsat bu fırsat (ç) al İlkay böyle durumlar için amfinin yanına mor renkli sebze de koymuştu. Onu da alsın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz @İlkay Başaran Modeli neydi bu amfinin.. Öndere sormuyorum.. o bilmez.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: @İlkay Başaran Modeli neydi bu amfinin.. Öndere sormuyorum.. o bilmez.. en dandik seri yazınca çıkıyordu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz İlkay Başaran yazdı: en dandik seri yazınca çıkıyordu Hımm.. çıkış ekatıyla uğraşmayım o zaman.. Benimkinin portun biri bozuk.. Sadece onu değiştireyim.. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 19:07 Paylaş Çarşamba 19:07 Hâlâ yaşayan fakirler mi var burada🍆 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 20:39 Paylaş Çarşamba 20:39 Kışt! Tüm sistemi çöpe atarsın diyim 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 05:46 Paylaş Dün saat 05:46 Servet Aydın yazdı: Kışt! Tüm sistemi çöpe atarsın diyim "Zaten yeri orası" der şimdi birisi gelip 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 13:23 Yazar Paylaş Dün saat 13:23 Servet Aydın yazdı: Kışt! Tüm sistemi çöpe atarsın diyim Zaten hiç zevk almıyorum. evde üç tane amfi var, hiç biri seninki gibi değil.. Satılık Amfi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts