Evren Barış Özbek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Bu da 6 ay önce geldi. Bakımları yapılıp pikap eklenecek. Birde kaybolan kablosunu bulmam lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 24 Tamam gözlükle 24 görünüyormuş Evren Barış Özbek yazdı: Bu da 6 ay önce geldi. Bakımları yapılıp pikap eklenecek. Birde kaybolan kablosunu bulmam lazım. Vaay, mükemmel.. Arkasını görelim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: 12v girip kapı hoparlörlerini biraz canlandırmak için iyi icat olur aslında. yapan çok, araba için bunun dsp lisi de var çinde 1000 tl bize gelemiyor tabii Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Vaay, mükemmel.. Arkasını görelim. Buna uygun pikabı olan varsa görüşelim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Seti komple bana gönder operloları ile birlikte. Kablo işini çözer geri göndeöhhöhhööheehööhee Yalanı bile yazamadım ya la 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Buna uygun pikabı olan varsa görüşelim. Pikap zor. Genişliği kaç cm bunun ve Ne kablosu eksik Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Pikap zor. Genişliği kaç cm bunun ve Ne kablosu eksik Genişlik 42cm. Radyo anfi bağlantı kablosu eksik. Soket fotoğrafları aşağıda. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce 42 cm pikap kolay Ama amfi girişine bakalım Baktım Pikap girişi standart. Kablo kolay, Bulunmaz ama yapılır. Tüner ve amfideki soketler birebir aynı değil mi? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 42 cm pikap kolay Ama amfi girişine bakalım Baktım Pikap girişi standart. Kablo kolay, Bulunmaz ama yapılır. Tüner ve amfideki soketler birebir aynı değil mi? benim de evde 70 li yıllardan kalma bir pikap var ama inesi kayıp, bir fotoğrafını çekip yardım isteyeyim. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 42 cm pikap kolay Ama amfi girişine bakalım Baktım Pikap girişi standart. Kablo kolay, Bulunmaz ama yapılır. Tüner ve amfideki soketler birebir aynı değil mi? Soketleri aynı Ağbi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: benim de evde 70 li yıllardan kalma bir pikap var ama inesi kayıp, bir fotoğrafını çekip yardım isteyeyim. Yurt dışı yasağı olmasa çok kolay çözerdik. Yasak olunca da bir şekilde çözülür. Marka model söyle sen 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Soketleri aynı Ağbi. 10 pinli dişili erkekli iki tane konnektörle olur kablo işi. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 10 pinli dişili erkekli iki tane konnektörle olur kablo işi. O kabloyu yapabilecek biri lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: O kabloyu yapabilecek biri lazım. yapacak kişi yazmış ya gönder bana ben bakayım nasıl çökerim buna diye Servet Aydın yazdı: Seti komple bana gönder operloları ile birlikte. Kablo işini çözer geri göndeöhhöhhööheehööhee Yalanı bile yazamadım ya la 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 33 dakika önce Yazar Paylaş 33 dakika önce Evren Barış Özbek yazdı: O kabloyu yapabilecek biri lazım. Servet'e gönderme o çok yoğun, bana gönder, ben kabloyu yapar, çökerim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts