Mehmet Kazancıoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ulen körelttin beni. Eskiden her işimi kendim yapardım. Getireyim mi Cem’den çöktüğüm seti. Hevesim geçti körelirsin tabi bazen yakın olmak iyi değildir. önceden mesafeler uzaktı gönder alsın yapsın geri göndersin uzun zaman alır diye kendin boğuşup yapıyordun zaman harcıyordun, şimdi senin 1 saatte yaptığın işi adam 2 dakikada yapınca ne uğraşcam King yapar bunu deyip adamın dükkana çöküyon. sen de kenara geçip çay kahve içiyorsundur eline en son nezaman tornavida aldın hevesin geçen ürünler var ise değerlendirilir belki bizlerde heves uyandırır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Bu sayılır mı ? Bu ne Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu ne 90 ile 2000 yılları arası araç telefonu için üretilen eller serbest telefon hoparlörü emmi. Cüssesine göre oldukça ağır. 3w lık. Müzikte tat vermezde telsiz gibi araçlarda çok güzel net ses verir 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Üç sene önce kaybettiğim kayinpederimin işi buydu zaten, fotolar mevcudun %30u bir kismi bende çok bilgim yok ancak. Etiketçi olmamak için el ayak titriyor. 5 2 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: nerede şimdi bunlar Bir kismi satildi bir kismi tek tek incelenip tamir edilemicekler veya değeri olmayanlar hurdaya gitti geri kalan korunakli depoda emanette. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yeni yıl hediyesi olarak bir sendika üyelerine böyle bundan dağıttı arkadaşın biri almış gece kendi kendine ses çıkarıyor müzik çalıyor falan dedi. 😁 2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Eyüp Çetin yazdı: Yeni yıl hediyesi olarak bir sendika üyelerine böyle bundan dağıttı arkadaşın biri almış gece kendi kendine ses çıkarıyor müzik çalıyor falan dedi. 😁 Paranormal hoparlör 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Paranormal hoparlör Uvb76 hala aktif olan Sovyet radyosunu çekiyor işte 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Bir kismi satildi bir kismi tek tek incelenip tamir edilemicekler veya değeri olmayanlar hurdaya gitti geri kalan korunakli depoda emanette. Korunaklı depo nerede. kimin muhafazasında. Akai satıldı mı? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Korunaklı depo nerede. kimin muhafazasında. Akai satıldı mı? Akai satıldı depo İstanbul'da hanimin muhafazinda. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 43 dakika önce Yazar Paylaş 43 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Akai satıldı depo İstanbul'da hanimin muhafazinda. Müsait olunca resim atsana Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Müsait olunca resim atsana Abi en kötü gideriz beraber uygun olamazsa kontrole uğruyorum aralıklarla sensörleri kontrol için çekerim foto başüstüne:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts