Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Köpek varsa Servet Abi yoktur, bir kişi eksildi. düdük taşıyan kişiden mi bahsediyoruz Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: düdük taşıyan kişiden mi bahsediyoruz Servet Abi düdüklü mü? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Servet Abi düdüklü mü? yok artık sen 750 - 800 km uzaktasın diye rahat yazıyorsun gibi geliyor bana onun için mesafenin anlamı yok gibi 2 tekeri ar artık. yol yapmaya yer arıyordur. bana çok yakın ben öyle şeyler söyleyemem 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yok artık sen 750 - 800 km uzaktasın diye rahat yazıyorsun gibi geliyor bana onun için mesafenin anlamı yok gibi 2 tekeri ar artık. yol yapmaya yer arıyordur. bana çok yakın ben öyle şeyler söyleyemem Silah taşıyana silahlı deniyorsa düdük taşıyana ne denir ki? Kötü bir amacım yok zaten, olmaz, olamaz, oldurulamaz yani. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce (düzenlendi) Evdeki şuanki sistem ses kalite temiz ve yeterli. Fega p3 turntable Marantz/Superscope A235 amfi Mission hoparlörler Bonus Mercedes w140 ile hediye edilmiş ışıklı pilli Fm/Am radyo saat 🙂 32 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts