Servet Aydın 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Düşündüm de.. hata bende ki sağlam geldi sana. Heç ! Keşke yolda köy mamulleri satan yerle takas etseydik. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Servet Aydın yazdı: Heç ! Keşke yolda köy mamulleri satan yerle takas etseydik. Henüz sende bu değil mi.. Uğrayayım bugün.. Çıkışı benimkinden güçlü ise değişiverelim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Henüz sende bu değil mi.. Uğrayayım bugün.. Çıkışı benimkinden güçlü ise değişiverelim. Oo canavar. Tam senin üniteye göre. Ben dışardayım fırsat bu fırsat (ç) al 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Servet Aydın yazdı: Oo canavar. Tam senin üniteye göre. Ben dışardayım fırsat bu fırsat (ç) al İlkay böyle durumlar için amfinin yanına mor renkli sebze de koymuştu. Onu da alsın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce @İlkay Başaran Modeli neydi bu amfinin.. Öndere sormuyorum.. o bilmez.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: @İlkay Başaran Modeli neydi bu amfinin.. Öndere sormuyorum.. o bilmez.. en dandik seri yazınca çıkıyordu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce İlkay Başaran yazdı: en dandik seri yazınca çıkıyordu Hımm.. çıkış ekatıyla uğraşmayım o zaman.. Benimkinin portun biri bozuk.. Sadece onu değiştireyim.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts