Servet Aydın 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: maykıl dinleyelim daalırız Veni vici vokke açam mı? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mayıs Yazar Paylaş 6 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: çırakla aram iyi, tükkan sakinken sızalım Dükkanın anahtarı var bende ya.. 1 1 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Daaalın🍆 :morpatlıcan: 🍆 7 Mayıs tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Özgür Güzen 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Daha önce bu konuda paylaşmıştım bende ki Marantz'ı satmayı düşünüyorum fakat şöyle ki onu deneyecek kolonlar olmadığı için çalışıp çalışmadığını bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Özgür Güzen yazdı: Daha önce bu konuda paylaşmıştım bende ki Marantz'ı satmayı düşünüyorum fakat şöyle ki onu deneyecek kolonlar olmadığı için çalışıp çalışmadığını bilemiyorum. 24v h7 ampül bağla çıkışlara. Yavaş yavaş sesi aç. Eq varsa ayarı sıfırda olsun. Lambalar ritmik yanar ve finalde patlar çıkışlar sağlam ise. İkinci test ise lambalar bağlı iken sadece tizler açılır. Ampülden temiz tiz ses duyulur 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mayıs Yazar Paylaş 7 Mayıs Özgür Güzen yazdı: Daha önce bu konuda paylaşmıştım bende ki Marantz'ı satmayı düşünüyorum fakat şöyle ki onu deneyecek kolonlar olmadığı için çalışıp çalışmadığını bilemiyorum. Neydi ki bu sendeki Marantz Yorum bağlantısı
Özgür Güzen 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Neydi ki bu sendeki Marantz Marantz SR-4500 abi. Yorum bağlantısı
Özgür Güzen 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Servet Aydın yazdı: 24v h7 ampül bağla çıkışlara. Yavaş yavaş sesi aç. Eq varsa ayarı sıfırda olsun. Lambalar ritmik yanar ve finalde patlar çıkışlar sağlam ise. İkinci test ise lambalar bağlı iken sadece tizler açılır. Ampülden temiz tiz ses duyulur H7 dediğiniz bildiğimiz far ampulü ise elimde 2 tane var. Her çıkışlar için ayrı ayrı ampül mü bağlayacağız? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mayıs Yazar Paylaş 8 Mayıs Özgür Güzen yazdı: Marantz SR-4500 abi. Güzelmiş.. kumandası var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Servet Aydın yazdı: finalde patlar çıkışlar sağlam ise. patlamayan bir test yok mu şu gezgende? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: patlamayan bir test yok mu şu gezgende? Amaç test değil ki, patlatmak. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Mahmut Yıldız yazdı: Amaç test değil ki, patlatmak. işte bakış örneğine bi örnek Mehmet Ozyurek yazdı: Güzelmiş.. kumandası var mı? sana ne Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mayıs Yazar Paylaş 8 Mayıs Mahmut Yıldız yazdı: Amaç test değil ki, patlatmak. Evet bence aniden açsın sesi.. 1 Yorum bağlantısı
Özgür Güzen 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Güzelmiş.. kumandası var mı? maalesef o da yok ama internette araştırdığımda bulunabiliyordu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: patlamayan bir test yok mu şu gezgende? Ama bir tiz ses çıkıyor magnat hikaye Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Servet Aydın yazdı: Ama bir tiz ses çıkıyor magnat hikaye Magnet onun doğrusu. Hani süs eşyalarını buzdolabına falan yabıştırıyoruz ya, ondan. Mıklatıs mıklatıs. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Servet Aydın yazdı: Ama bir tiz ses çıkıyor magnat hikaye yaşlılar için iyi beni rahatsız edio Mehmet Göktürk yazdı: Bu nasıl? kenidisni EMMİ olarak tanıtan ve bıyıklı kişilerin mesajlarına itibar etmeyiniz BOO6 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Bu nasıl? Öğğpk böğğkk itinayla imha ederiz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs Yazar Paylaş 9 Mayıs (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Bu nasıl? Servetin kurduğu sistem gri renkli ona süper uyar Benimki siyah.. tam Servetin sisteme göre enfes şahane süperötesi. Servet'in oraya bırak. 9 Mayıs tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yalan yanlış mesaz yazılmış düzelttim🍆 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Servet Aydın yazdı: Al işte meral etme bnn koruruMM sisteMlerinMi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts