Mehmet Ozyurek 9 Mayıs Yazar Paylaş 9 Mayıs Noluyor Hadi, bunu da değiştirsene Servet 1 1 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Noluyor Hadi, bunu da değiştirsene Servet Silerim mesajını 🍆 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Servet Aydın yazdı: Ampülden temiz tiz ses duyulur Diyecek söz bulamıyorum. 😀 simit tip florasan bass mı verir tizmi 😂 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Ne varsa eskilerde var Keyfi cok fazla abi 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 28 Haziran Paylaş 28 Haziran (düzenlendi) Sizleri şöyle bir kenara alayım.. Daha önce paylaşmıştım ama burada da olsun. Clarion.... Kabinler depoda. jvc ve sony. 4 adet. 28 Haziran tarihinde Metin Mankal tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Servet Aydın yazdı: Metin şeyin kırılsın eee resim kalemin Fırça kullanıyom ben 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Metin Mankal yazdı: Fırça kullanıyom ben Fırçanın sapı kulaklık jakına gire 2 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Servet Aydın yazdı: Fırçanın sapı kulaklık jakına gire Yatmadan önce 5 fırça darbesi yeme de... 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: çok çirkin Ki Sana hediye edeyim çöpe atacagima 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Heyyyy. Çabuk paketine geri koy amfiMi! Cumartesi geliyorum, yanlış bi harekette yakarım bu gezegeni yakarım! 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Önder Özcan yazdı: Heyyyy. Çabuk paketine geri koy amfiMi! Cumartesi geliyorum, yanlış bi harekette yakarım bu gezegeni yakarım! Kimsin sen! Çık dışarı çık çık! Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Adnan Çakır yazdı: Vuuu metre mi? Hangi çöp? Vuu metre olsa ürünün sahibinin cesedimi çiğnemesi lazım alabilmesi için Yorum bağlantısı
Recommended Posts