Servet Aydın 28 Temmuz 2025 Paylaş 28 Temmuz 2025 Şimdi usulca KlimalI evimiN anektarını bırak ve git millete kasko kes 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Servet Aydın yazdı: Öhüm umarım fakirlerin gözü yaşlıdır pehh, biz ipadin ekranın söküp harici monitor yapanlarız, ekran lazım olunca ipad falan alırız, fakirlik kötü harbiden 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Çağlar Bayur yazdı: öhhh kaç kanal bu 16'dan sonra saymayı bıraktım Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ocak Paylaş 5 Ocak 20 band ekolayzer koymuş. Sanki 20 bandı ayırt edecek kulak var da. 5 band hadi 7 olsun, neyine yetmiyo. sonrasını fark edemiyorsun zaten 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Önder Özcan yazdı: 20 band ekolayzer koymuş. Sanki 20 bandı ayırt edecek kulak var da. 5 band hadi 7 olsun, neyine yetmiyo. sonrasını fark edemiyorsun zaten Servet Aydın yazdı: Kişi kendinden bilir işi. Kaybol! 👎 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak Servet Aydın yazdı: Öhüm umarım fakirlerin gözü yaşlıdır Çok güzelmiş. Çizmeden kullan GR 555 i bana verişinden böyle gösterişli bir şey alacağın belliydi zaten. Gıcıksın. Bu arada Servetteki Pioneer GR555 bana geçti. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Çağlar Bayur yazdı: üffhsss güzelmiş yüksek akımlı yerin de incelemek şart oldu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Fatih Keskin yazdı: yerin de incelemek şart oldu yeriMde incleriz (ç)alalım bi ara Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Çağlar Bayur yazdı: yeriMde incleriz (ç)alalım bi ara yaz deftere abi sırası gelecek hepsinin 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Servet Aydın yazdı: Öhüm umarım fakirlerin gözü yaşlıdır İyi değil mındar... Çinliler bunun aynısını led panel ile yapıyor... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Servet Aydın yazdı: Öhüm umarım fakirlerin gözü yaşlıdır Ekrandaki harika bir albüm. Ben bayılıyorum. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sığınakta atıl durumda buldum, arkasına bi radyo anteni lazım, kasetçalar harici tüm fonksiyonları aktif, güzel bi bakım sonrası cengiz çalmaya başlayacak. Eski nesil kovalıyordum bi ara, inşallah aklıma karpuz kabuğu sokmaz şu alet Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Bruce Sprigsteen'in "I am going down down down" diye bir şarkısı vardı. Halimiz o: Yorum bağlantısı
Recommended Posts