Ümit Türkel 22 Ocak 2024 Paylaş 22 Ocak 2024 Arkadaşlar 2011 otomatik fiesta aracımda kontak yuvasını söktüm. Tutukluk yapıyordu, söküp temizleyip yağladım ancak yerine oturtamıyorum. Yarım santim dışarda kalıyor, anahtar boşa dönüyor. Bir yöntemi var mı? Anahtarcılar mı bakar elektrikçiler mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ocak 2024 Paylaş 22 Ocak 2024 abahtarcılar veya kaportacılar da yanllış hatırlamıyor isem püf noktası anahtar üstünde çeyrek çevrili iken takılıyor olabilir , çıkarken anahtar takılı olmadan mı çıkmıştı 14 7 Yorum bağlantısı
Ümit Türkel 22 Ocak 2024 Yazar Paylaş 22 Ocak 2024 Çağlar Bayur yazdı: abahtarcılar veya kaportacılar da yanllış hatırlamıyor isem püf noktası anahtar üstünde çeyrek çevrili iken takılıyor olabilir , çıkarken anahtar takılı olmadan mı çıkmıştı evet abi, anahtar I pozisyonundayken çıkmıştı. Dişliyi o konuma getirince cuk diye oturdu. Çok sağol püf noktasını söyleyince çark ettim.? 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 22 Ocak 2024 Paylaş 22 Ocak 2024 Çağlar Bayur yazdı: abahtarcılar veya kaportacılar da yanllış hatırlamıyor isem püf noktası anahtar üstünde çeyrek çevrili iken takılıyor olabilir , çıkarken anahtar takılı olmadan mı çıkmıştı Nokta atış çözüm, insan nasıl sevinir böyle bir cevaba Helal Çağlar abim 4 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak 2024 Paylaş 23 Ocak 2024 Furkan Avcı yazdı: Nokta atış çözüm, insan nasıl sevinir böyle bir cevaba Helal Çağlar abim sevinir tabii geçen arka diferansiyel dağıtıyoruz ama nasıl şeniz, çaylar fıkralar, goygo,,,, sonra montaja geçince eeee konik miş metalin bir tarafı lem bunu sökmüştük diye düşün dur, yenilen kazıklar tecrübe oluyor işte 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak 2024 Paylaş 24 Ocak 2024 Bu sebeple, bilmediğim bir iş yaparken genelde video çekerim ben 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts