Çağlar Bayur 23 Ocak 2024 Paylaş 23 Ocak 2024 Furkan Bakırel yazdı: kasko da yok kaskosuz ferro? kirada otorup mu aldı acaba Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 23 Ocak 2024 Paylaş 23 Ocak 2024 Lastigin eski olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam. Yüksek hizlara cikan lastik, normal binek arabadaki gibi 3-4 yil kullanilmaz. Dis derinligi bitene kadar kullanan kitleye bunu anlatamazsin tabi orasi ayri konu. 1 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 23 Ocak 2024 Paylaş 23 Ocak 2024 (düzenlendi) Muhtemelen yaralı eski lastik+ orası burası parmaklanmis araba. Yada benim teyze oğlunun başına gelen talihsiz olay Fransa'dan gelirken yüklü aracın 160-170 ile ön sağ tekeri taşa yada şişeye deymis. Çorlu otobanında nerde ise bariyere deymeden tepeden aşağı uçtu. Eşi ve çocuğu rahmetli oldu. Bu arada ben Petlas aldım siz almayın 5 senelik 80k lik conti kisliklar daha iyi idi. Alman test sonuçları kandırdı beni 😁 Bunlar dürüsttür didiydim 🤣🤣😂 23 Ocak 2024 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Ocak 2024 Yazar Paylaş 23 Ocak 2024 Lastiktir patlar, geçen kış benim de Nokian kış lastiğim patladı sol arka, hem de kar buz üstünde 140 ile giderken. Neden oldu hiç bir fikrim yok, buz vs. kesti muhtemelen. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 23 Ocak 2024 Paylaş 23 Ocak 2024 "Bu araba bir Clio değil, bu araba bir Honda değil... yanlış anlamayın onlarda bizim arabamız..." şeklinde bir ifadesi var. 😬 Hepsi bizim vatandaşımız der gibi bir siyasetçi açıklaması yapmış. Adamın arabadan sağ çıkması Ferrari'nin işini yaptığını gösteriyor. Lastik de birşeylere denk gelmiştir patlamıştır. Bence asıl mühim olan kendilerinin ve özellikle de başka birinin canına zarar gelmemiş olması. Ehliyetine el konulmalı falan diycem de olacak ki. Yine de trafiğe çıkıyorlar. Bizim bir arkadaş alkollü yakalandı ehliyetine el konuldu halen kullanıyor araba. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 24 Ocak 2024 Paylaş 24 Ocak 2024 herkes ferrari örneği vermiş , devamlı 300 kmh ile gitmeye hangi lastik dayanır ? Birde belkide yerde herhangi bir şeyde lastiği kesmiş olabilir. O hız da giderken lastiklerdeki sürtünme sıcaklık rekor seviyelere çıkıyor . Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Ocak 2024 Paylaş 24 Ocak 2024 Sani Gerşon yazdı: Ferrari pert oldu. Adam ciddi ciddi ölümden döndü sevgilisi ile beraber. Eksik yazmışım. Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 25 Ocak 2024 Paylaş 25 Ocak 2024 videoyu bulup izledim, solladığı kamyon 100 km ile gidiyo olsa, adam en fazla 200 km ile gidiyodur bence kamyonu geçis hızına bakarsak. ancak devir yüksek ve 7. viteste gidiyo sanırım. acaba araç kaç vites çünkü bana o kadar hızlı gelmedi. bu kısmı bir kenara, bu ve böyle diğer arkadaşların kesinlikle ehliyetine el konulmalı, sağlam cezalar da verilmeli. cezadan sonra lastikten mi arabadan mı hava yastığından mı vs. tartışabiliriz, birilerinin canına kast ettiğinin farkında bile değil adam. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 25 Ocak 2024 Paylaş 25 Ocak 2024 Mehmet Zincirkıran yazdı: videoyu bulup izledim, solladığı kamyon 100 km ile gidiyo olsa, adam en fazla 200 km ile gidiyodur bence kamyonu geçis hızına bakarsak. ancak devir yüksek ve 7. viteste gidiyo sanırım. acaba araç kaç vites çünkü bana o kadar hızlı gelmedi. bu kısmı bir kenara, bu ve böyle diğer arkadaşların kesinlikle ehliyetine el konulmalı, sağlam cezalar da verilmeli. cezadan sonra lastikten mi arabadan mı hava yastığından mı vs. tartışabiliriz, birilerinin canına kast ettiğinin farkında bile değil adam. Yaklasik 340 ile gidiyor. 7 vites 458 ve son hizina yakin. Lastik endeksi Y ise (ki Y olmali) max güvenli hiz 300 dür. Burada lastigin saglik durumu devreye giriyor. Dedigim gibi bunlar supersport arac oldugu icin, hergun aktif olarak kullanilmiyor. Arac sabit bekledigi surece lastigin tabani bozulabiliyor. Bunun haricinde yolda bir cisme temas etmis ve hasar almis olabilir, sonrasinda patlamistir. Kaldirima sürtmüstür vs. 300 km de baska sebepten olsa bile patlamis lastigin sekli normal olarak bozulur. Patlama sebebi taban atmasi olmayabilir. Sonuc olarak, aracin kaskosu yok ve sahibi bi yerden tutturup parasini alma pesinde. Neden kaskosu yok diyenler var, kasko nasil olmaz diyenler var ama supersportlar icin firmalar herkese kasko yapmiyor. Az cok profili belli kisiye zaten yapmamalari da normal. Airbag acmamasi ise supheli, aracin daha once geri cagirma ile airbagleri degistirilmis. Ya airbaglerde problem vardi ya da darbe sensörlerinde. Kaskosu olsa, aractan yara almadan ciktiklari icin kesin araci överlerdi. Sonucta görevini yapmis, kabin saglam ve tek parca. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Ocak 2024 Paylaş 26 Ocak 2024 Ali Darbaz yazdı: İzledim videoları hiç 300 altı inen yok. Üstelik hepside trafiğe açık alan. eskiden zengin p**liğininde bir asalati ve kalitesi vardı bence. bunlar tam şuursuz ve ilgi budalası. hiç sevilmemişler, saldım çayıra büyütülmüşer kanımca. sadece para sağlamakla ana baba olunmuyor. bir insan nasıl olurda ekstrem davranışların sonuçlarının da öyle olabileceğini düşünemez... zeka ile ilgili tabi. sorduğum kabahat. Hamit inan yazdı: Petlas aldım siz almayın 5 senelik 80k lik conti kisliklar daha iyi idi. Alman test sonuçları kandırdı beni 😁 sakalımız yokki... 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Ocak 2024 Paylaş 26 Ocak 2024 120 ile giderken patlamıyorsa benim için bir konu yok Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Ocak 2024 Paylaş 26 Ocak 2024 Ali Gök yazdı: 120 ile giderken patlamıyorsa benim için bir konu yok C tipi petlas 80 le giderken patladı bizim minibüslerden birinde. çamurluğu götürdü yanında. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Ocak 2024 Paylaş 26 Ocak 2024 Selim Bilgin yazdı: Sosyal medyada meşhur çok bana hitap etmeyen bir arkadaş Ferrari almış ve kaza yapmış, hem Pirelli hem de Ferrari'ye dava açtığını söylüyor, bunun akabinde Pirelli ile yüksek hızda lastik gümleten bayağı bir video geldi. Hiç denk gelmedi bana, merak ettim kim acaba? Video linki var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2024 Paylaş 26 Ocak 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hiç denk gelmedi bana, merak ettim kim acaba? Video linki var mı? zamana yazık derim... 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Ocak 2024 Paylaş 26 Ocak 2024 Çağlar Bayur yazdı: zamana yazık derim... milyonluk ferrarim olacak ve o saç modeliyle gezeceğim.. Saçına bakan bile modifiye şahini nereye parkettin der. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2024 Paylaş 26 Ocak 2024 Cem Işık yazdı: milyonluk ferrarim olacak ve o saç modeliyle gezeceğim.. Saçına bakan bile modifiye şahini nereye parkettin der. topkapı sanayide dükkanlara güzellemel vidyoları da beni benden alıyor lakinnnn enerciiiiiiğğğ 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Ocak 2024 Paylaş 26 Ocak 2024 Doğan Arşiray yazdı: C tipi petlas 80 le giderken patladı bizim minibüslerden birinde. çamurluğu götürdü yanında. bişe diyimmi aldığım petlas çok hoşuma gitti passatta petlas vardı sıfır durmaksızı abs devreye giriyordu bunda çok rahatım şaşırdım açıkçası lakin bunda zaten 150 flan basmıyorum pikapa taktık 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2024 Paylaş 26 Ocak 2024 Ali Gök yazdı: pikapa taktık bazı lastikler üstünde yük olsun ister, bazısı da istemez, bunun testini hiç yapmadılar, yıpranmış marka lastiğin sıfır bütçe lastiği ile testi bile var Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Ocak 2024 Paylaş 26 Ocak 2024 Çağlar Bayur yazdı: bazı lastikler üstünde yük olsun ister, bazısı da istemez, bunun testini hiç yapmadılar, yıpranmış marka lastiğin sıfır bütçe lastiği ile testi bile var michelinin iddiası o zaten. en iyi eski lastik bizde diye. bitene kadar aynı diyor adamlar. yani yol yapan insan orta kalite lastik alıp bitirmeliyken, arabası yatan adam bence michelin almalı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2024 Paylaş 26 Ocak 2024 Doğan Arşiray yazdı: bence michelin almalı. amerikan coğrafyasında vaat ettiği km den önce aşınırısa da garantiden değiştiriyor, her coğrafyaya aynı mal gitmiyor artık Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 26 Ocak 2024 Paylaş 26 Ocak 2024 Doğan Arşiray yazdı: eskiden zengin p**liğinin de bir asaleti ve kalitesi vardı bence. bunlar tam şuursuz ve ilgi budalası. hiç sevilmemişler, saldım çayıra büyütülmüşler kanımca. sadece para sağlamakla ana baba olunmuyor. bu eleman binali'yle falan takılıyordu önceki seçimde, tencere-kapak. yardımsever örnek vatandaş erkam yıldırım'ın göbeğine yatırım yapmış olabilir, ani zenginleşme de sırıtmıyor böyle olunca. 1 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 26 Ocak 2024 Paylaş 26 Ocak 2024 Pirelli lastik gelistirmek icin milyar dolar yatirim yapacak bitane tas kafa cikip gelicek 3xx kusur hizda lastigim patladi pirelli tu kaka diyecek pirelliyi bitiricek . Bu sekilde avrupada yada amerikada olay olsa simdiye kadar coktan haberlere cikmisti. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Şubat 2024 Paylaş 6 Şubat 2024 Youtube yorumlarını okudum. Bu kadar cahillik görmedim. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Şubat 2024 Paylaş 6 Şubat 2024 Drift yapilan lastikle o hiza cik, sonra lastik yarildi. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Şubat 2024 Yazar Paylaş 6 Şubat 2024 Belli bir IQ'nun altı kendini güdecek adam arıyor. Teknoloji çağında da meydan bunlara kaldı. Keşke Pirelli bunlara sağlam bir dava açsa. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts