Önder Özcan Dün saat 10:22 Paylaş Dün saat 10:22 Servet Aydın yazdı: Hee yoktu.. Yemiş seni yok la dur beni yemiş Bunu mu demek istediniz: Çakmış 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 10:31 Paylaş Dün saat 10:31 Çakmak lazımsa fatihi çağıralım? 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:36 Yazar Paylaş Dün saat 13:36 Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlardayken yoktu. 😂 cannımmm orjin suzuki amortisörleri yemiş ya 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 16:27 Paylaş Dün saat 16:27 Çağlar Bayur yazdı: cannımmm orjin suzuki amortisörleri yemiş ya Sedici'nin en güzel yanı ne biliyon mu? Hiç bir yan sanayi parçası yok😁 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 16:45 Paylaş Dün saat 16:45 Servet Aydın yazdı: Sedici'nin en güzel yanı ne biliyon mu? Hiç bir yan sanayi parçası yok😁 Önder abinin en güzel yanı ne abi biliyor musun? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 16:59 Paylaş Dün saat 16:59 İlkay Başaran yazdı: Önder abinin en güzel yanı ne abi biliyor musun? Sağ yanı 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Servet Aydın yazdı: Sedici'nin en güzel yanı ne biliyon mu? Hiç bir yan sanayi parçası yok😁 hakkat lağğğğ doğru misss Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Fatih Keskin yazdı: Arka kampanaları nasıl boyamışım ama On numero başkan. Bi ara gel evi de boya 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Servet abi mesajı bir arabanın görseli koyarmısın. Kafamda canlandıramıyorum. Her seferinde ilk sayfaya bakıp araba nasıl bişeydi detay bakıyorum. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: Servet abi mesajı bir arabanın görseli koyarmısın. Kafamda canlandıramıyorum. Her seferinde ilk sayfaya bakıp araba nasıl bişeydi detay bakıyorum. Peki Servet abiyi canlandırabiliyormusun? 😀 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts