Önder Özcan Dün saat 10:22 Paylaş Dün saat 10:22 Servet Aydın yazdı: Hee yoktu.. Yemiş seni yok la dur beni yemiş Bunu mu demek istediniz: Çakmış 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 10:31 Paylaş Dün saat 10:31 Çakmak lazımsa fatihi çağıralım? 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlardayken yoktu. 😂 cannımmm orjin suzuki amortisörleri yemiş ya 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: cannımmm orjin suzuki amortisörleri yemiş ya Sedici'nin en güzel yanı ne biliyon mu? Hiç bir yan sanayi parçası yok😁 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Servet Aydın yazdı: Sedici'nin en güzel yanı ne biliyon mu? Hiç bir yan sanayi parçası yok😁 Önder abinin en güzel yanı ne abi biliyor musun? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkay Başaran yazdı: Önder abinin en güzel yanı ne abi biliyor musun? Sağ yanı 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Servet Aydın yazdı: Sedici'nin en güzel yanı ne biliyon mu? Hiç bir yan sanayi parçası yok😁 hakkat lağğğğ doğru misss Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Fatih Keskin yazdı: Arka kampanaları nasıl boyamışım ama On numero başkan. Bi ara gel evi de boya Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Servet abi mesajı bir arabanın görseli koyarmısın. Kafamda canlandıramıyorum. Her seferinde ilk sayfaya bakıp araba nasıl bişeydi detay bakıyorum. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Servet abi mesajı bir arabanın görseli koyarmısın. Kafamda canlandıramıyorum. Her seferinde ilk sayfaya bakıp araba nasıl bişeydi detay bakıyorum. Peki Servet abiyi canlandırabiliyormusun? 😀 Yorum bağlantısı
Recommended Posts