Önder Özcan Cumartesi 10:22 Paylaş Cumartesi 10:22 Servet Aydın yazdı: Hee yoktu.. Yemiş seni yok la dur beni yemiş Bunu mu demek istediniz: Çakmış 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 10:31 Paylaş Cumartesi 10:31 Çakmak lazımsa fatihi çağıralım? 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 13:36 Yazar Paylaş Cumartesi 13:36 Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlardayken yoktu. 😂 cannımmm orjin suzuki amortisörleri yemiş ya 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 16:27 Paylaş Cumartesi 16:27 Çağlar Bayur yazdı: cannımmm orjin suzuki amortisörleri yemiş ya Sedici'nin en güzel yanı ne biliyon mu? Hiç bir yan sanayi parçası yok😁 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 16:45 Paylaş Cumartesi 16:45 Servet Aydın yazdı: Sedici'nin en güzel yanı ne biliyon mu? Hiç bir yan sanayi parçası yok😁 Önder abinin en güzel yanı ne abi biliyor musun? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 16:59 Paylaş Cumartesi 16:59 İlkay Başaran yazdı: Önder abinin en güzel yanı ne abi biliyor musun? Sağ yanı 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 18:18 Yazar Paylaş Cumartesi 18:18 Servet Aydın yazdı: Sedici'nin en güzel yanı ne biliyon mu? Hiç bir yan sanayi parçası yok😁 hakkat lağğğğ doğru misss Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cumartesi 20:44 Paylaş Cumartesi 20:44 Arka kampanaları nasıl boyamışım ama Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 20:47 Paylaş Cumartesi 20:47 Fatih Keskin yazdı: Arka kampanaları nasıl boyamışım ama On numero başkan. Bi ara gel evi de boya 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 23:14 Paylaş Cumartesi 23:14 Servet abi mesajı bir arabanın görseli koyarmısın. Kafamda canlandıramıyorum. Her seferinde ilk sayfaya bakıp araba nasıl bişeydi detay bakıyorum. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazar 03:36 Paylaş Pazar 03:36 Ali Darbaz yazdı: Servet abi mesajı bir arabanın görseli koyarmısın. Kafamda canlandıramıyorum. Her seferinde ilk sayfaya bakıp araba nasıl bişeydi detay bakıyorum. Peki Servet abiyi canlandırabiliyormusun? 😀 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 20:25 Paylaş Pazar 20:25 Ali Darbaz yazdı: Servet abi mesajı bir arabanın görseli koyarmısın. Kafamda canlandıramıyorum. Her seferinde ilk sayfaya bakıp araba nasıl bişeydi detay bakıyorum. 9 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 09:06 Paylaş Pazartesi 09:06 İlkay Başaran yazdı: aha keteme Kateme'dir keteme olsa duramazsın komşunun arabasının üstüne devirirsin 🍆 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 09:55 Paylaş Pazartesi 09:55 Servet Aydın yazdı: Kateme'dir keteme olsa duramazsın komşunun arabasının üstüne devirirsin 🍆 Devirmişliği var. Kamyon kullansa kamyonu da devirir bu. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 11:26 Paylaş Pazartesi 11:26 Katami olsa. Katami Gürcüce tavuk demek. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 16:13 Paylaş Pazartesi 16:13 İlkay Başaran yazdı: Topla topla yok öyle birşey.. Biz gördük var! 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 20:21 Paylaş Pazartesi 20:21 Servet Aydın yazdı: Biz gördük var! Amca yaşlı nasılsa farketmez deyip usulca nasıl eve kaçtığöhöhöh öhhö. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 20:52 Paylaş Pazartesi 20:52 SATLIK SEDICI SATLIK AUDI 8P SATLIK AUDI 8V SATLIK KODIAK SATLIk TIGUAN SATLIK CITROEN C3 Müracaat müdüriyet. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 20:54 Paylaş Pazartesi 20:54 Mehmet Göktürk yazdı: SATLIK SEDICI SATLIK AUDI 8P SATLIK AUDI 8V SATLIK KODIAK SATLIk TIGUAN Müracaat müdüriyet. Hepsi ne olur en son? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 21:04 Paylaş Pazartesi 21:04 Önder Özcan yazdı: Hepsi ne olur en son? kombine bilet mi? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 05:19 Paylaş Dün saat 05:19 Önder Özcan yazdı: Hepsi ne olur en son? Ben söylüm mü ? 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts