Önder Özcan 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Servet Aydın yazdı: Hee yoktu.. Yemiş seni yok la dur beni yemiş Bunu mu demek istediniz: Çakmış 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs Yazar Paylaş 24 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlardayken yoktu. 😂 cannımmm orjin suzuki amortisörleri yemiş ya 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: cannımmm orjin suzuki amortisörleri yemiş ya Sedici'nin en güzel yanı ne biliyon mu? Hiç bir yan sanayi parçası yok😁 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Servet Aydın yazdı: Sedici'nin en güzel yanı ne biliyon mu? Hiç bir yan sanayi parçası yok😁 Önder abinin en güzel yanı ne abi biliyor musun? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Önder abinin en güzel yanı ne abi biliyor musun? Sağ yanı 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs Yazar Paylaş 24 Mayıs Servet Aydın yazdı: Sedici'nin en güzel yanı ne biliyon mu? Hiç bir yan sanayi parçası yok😁 hakkat lağğğğ doğru misss Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Fatih Keskin yazdı: Arka kampanaları nasıl boyamışım ama On numero başkan. Bi ara gel evi de boya 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Servet abi mesajı bir arabanın görseli koyarmısın. Kafamda canlandıramıyorum. Her seferinde ilk sayfaya bakıp araba nasıl bişeydi detay bakıyorum. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Servet abi mesajı bir arabanın görseli koyarmısın. Kafamda canlandıramıyorum. Her seferinde ilk sayfaya bakıp araba nasıl bişeydi detay bakıyorum. Peki Servet abiyi canlandırabiliyormusun? 😀 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 20:25 Paylaş Pazar 20:25 Ali Darbaz yazdı: Servet abi mesajı bir arabanın görseli koyarmısın. Kafamda canlandıramıyorum. Her seferinde ilk sayfaya bakıp araba nasıl bişeydi detay bakıyorum. 9 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 09:06 Paylaş Pazartesi 09:06 İlkay Başaran yazdı: aha keteme Kateme'dir keteme olsa duramazsın komşunun arabasının üstüne devirirsin 🍆 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 09:55 Paylaş Pazartesi 09:55 Servet Aydın yazdı: Kateme'dir keteme olsa duramazsın komşunun arabasının üstüne devirirsin 🍆 Devirmişliği var. Kamyon kullansa kamyonu da devirir bu. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 11:26 Paylaş Pazartesi 11:26 Katami olsa. Katami Gürcüce tavuk demek. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 16:13 Paylaş Pazartesi 16:13 İlkay Başaran yazdı: Topla topla yok öyle birşey.. Biz gördük var! 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 20:21 Paylaş Pazartesi 20:21 Servet Aydın yazdı: Biz gördük var! Amca yaşlı nasılsa farketmez deyip usulca nasıl eve kaçtığöhöhöh öhhö. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 20:52 Paylaş Pazartesi 20:52 SATLIK SEDICI SATLIK AUDI 8P SATLIK AUDI 8V SATLIK KODIAK SATLIk TIGUAN SATLIK CITROEN C3 Müracaat müdüriyet. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 20:54 Paylaş Pazartesi 20:54 Mehmet Göktürk yazdı: SATLIK SEDICI SATLIK AUDI 8P SATLIK AUDI 8V SATLIK KODIAK SATLIk TIGUAN Müracaat müdüriyet. Hepsi ne olur en son? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 21:04 Paylaş Pazartesi 21:04 Önder Özcan yazdı: Hepsi ne olur en son? kombine bilet mi? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Salı 05:19 Paylaş Salı 05:19 Önder Özcan yazdı: Hepsi ne olur en son? Ben söylüm mü ? 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts