İlkay Başaran 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Önder Özcan yazdı: Hepsi ne olur en son? Paket mi yapalım? Burada mı bineceksin? 5 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Paket mi Hediye paketi kurdeleli... Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 15:45 Paylaş Dün saat 15:45 Isparta'ya gelesiye kadar her virajda her yol kıvrımında arka öne geliyor. Papuçlar bi sal bizi diyor sanırsam galiba herhalde. İşim biter bitmez sanayiye daldım. Pirelli winter2 ile dönüş yoluna girdim. 8 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 19:25 Paylaş Dün saat 19:25 Bana neden continental aldırdın 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 19:44 Paylaş Dün saat 19:44 Mehmet Ozyurek yazdı: Bana bridgestone aldırdı 😳 Piyasadaki bütün kötü lastikleri ölmesini istediği insanlara aldırmış. İnanılmaz planlı bir katil var karşımızda. 6 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Paylaş 22 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bana neden continental aldırdın La anca olanlar içinde en iyisi buydu🍆 Mehmet Ozyurek yazdı: Bana bridgestone aldırdı 😳 🔪 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İlkay Başaran yazdı: Piyasadaki bütün kötü lastikleri ölmesini istediği insanlara aldırmış. İnanılmaz planlı bir katil var karşımızda. Bence herkese lastik önerisinde bulunuyor ama malum aracına göre önerdiği lastiği bulamıyor aynı dertten muzdarip kullanıcı 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Fatih Keskin yazdı: Arka kampanaların rengi cok guzel Kim yapmışsa sanattan anlayan okumuş gezmiş görmüş hayatın tadını bilen zengin boylu poslu yaguşuklu ve zevk sahibi biriymiş 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Kim yapmışsa sanattan anlayan okumuş gezmiş görmüş hayatın tadını bilen zengin boylu poslu yaguşuklu ve zevk sahibi biriymiş Şu kısımda listeden çıktım devamında ne yazıyor ki 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce @Servet Aydın hocam arabayta atlayıp türkiye turu atmak istesem otellerin en ucuzu 2000 tl den başlıyor. daha ucuz çözümün varmı. tavanda çadırla gezmek istemeden nasıl gideriz. Sen çok gezmişsindir. Konaklama işi nasıl yapılıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce respeiyona 2000i bahşiş bırakan var 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: @Servet Aydın hocam arabayta atlayıp türkiye turu atmak istesem otellerin en ucuzu 2000 tl den başlıyor. daha ucuz çözümün varmı. tavanda çadırla gezmek istemeden nasıl gideriz. Sen çok gezmişsindir. Konaklama işi nasıl yapılıyor. Tura gitmemek Çadır yoksa ucuz tatil için motokaravan alınır. Sedici ile Mersin İzmir 15 gün koy koy gezdim tatil yaptım geçen sene mi neydi. 8bin tl toplsm maliyet. Dalış dahil üç gün 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Tura gitmemek Çadır yoksa ucuz tatil için motokaravan alınır. Sedici ile Mersin İzmir 15 gün koy koy gezdim tatil yaptım geçen sene mi neydi. 8bin tl toplsm maliyet. Dalış dahil üç gün sultanlık böyle bir şey mi yani? Ali Darbaz yazdı: türkiye turu atmak istesem tek başına mı diye kriteri bilelim önce? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sultanlık böyle bir şey mi yani? Konaklama yerlerinde yaşananları şaapmayalım 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: sultanlık böyle bir şey mi yani? tek başına mı diye kriteri bilelim önce? 45 yaşıma basınca yalnız arabayla tura çıkmak istiyorum. Mental olarak rahatlayıp arabadan bıkmak için. Servet Aydın yazdı: Tura gitmemek Çadır yoksa ucuz tatil için motokaravan alınır. Sedici ile Mersin İzmir 15 gün koy koy gezdim tatil yaptım geçen sene mi neydi. 8bin tl toplsm maliyet. Dalış dahil üç gün Abi ben arabanın yapısal formunu bozmadan sürmek için tura çıkmak istiyorum. B sınıfı hb kasa arabayla viraj kesip fuel effiency challenge yapıp "ben yaptım oldu" demek istiyorum. Yani ben gezmek için değil sürmek için gezicem. Araba deposu zaten 2000 liraya doluyor 1000 km yol yapabliyor iken otele 2500 tl uyku parası vermek istemiyorum. Yeme içme diyetinde olduğumdan otelin yeme içmesinede ihtiyacım yok. 2 tane çavdar ekmeğine petso sosu sarelle gibi sürüp üstüne 2 domate dilimi üzerinede beyaz peynir yiyince benim kahvaltı tam oluyor. Şimdi tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts