Mehmet Ozyurek 13 Aralık 2025 Paylaş 13 Aralık 2025 Mehmet Göktürk yazdı: Satlık tiguan faturalı Qashqai de faturalı. Mehmet Göktürk yazdı: Sadece %1 Yakında %20 ye çıakrırlar onu Şirketten düşürelim araçları. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık 2025 Paylaş 13 Aralık 2025 Mehmet Göktürk yazdı: Kaşgay tigu takas 😇 Ondan sonra sen kaşkay ilanı açarsın ben tiguan Hiç girmeyelim bu işe ikimiz içinde iyi olmaz 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Kalorifer peteğimiz yepisyeni oldu. Dedik antifiriz yok. İki ihtiyar o iş bizde dedi ne yaptılar bilmiyorum. Kendilerine sordum, bugün şubat mı dediler. Başka bişe sormadım 4 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Onur Demir yazdı: Küçükkuyu-Ayvalık arasını da es geçmeyelim. tüm körfezi dolanıyorsun, ışık kalabalık vs. deniz kenarı ama ıyyyk Gece çok güzel ama 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak Yazar Paylaş 10 Ocak -1 de hortumu patlayana araçalrınıza 350 vadeli 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Çağlar Bayur yazdı: -1 de hortumu patlayana araçalrınıza 350 vadeli Her söylenilemeyeni söyleyen biri çıkıyor elbet 4 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Her söylenilemeyeni söyleyen biri çıkıyor elbet Bence sen araba avatarını 350 SL yap çok söyleyince olurmuş 1 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Haşmet Güngör yazdı: Bence sen araba avatarını 350 SL yap çok söyleyince olurmuş SL de sübliminal bir mesaj hissettim abi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Vade kısmı net değil ay mı yıl mı taksit miktarı mı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Metin Akbal yazdı: Vade kısmı net değil ay mı yıl mı taksit miktarı mı Keş ondı tebıl Yorum bağlantısı
Recommended Posts