Aytac Sakal Salı 15:28 Paylaş Salı 15:28 Ali Darbaz yazdı: İki araba arasında epey cüsse farkı var. Yeni araba pikniğinde yan yana çekmiştim. Benim.araç bu kasaydı. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 16:43 Yazar Paylaş Salı 16:43 Taliant kapılar ince, koltuklar ince olunca iç hacim genişliyor. bu arada bagaj kapağı çok yüksek. Bagaj 630 litre ve stepne çukurunu saymadım. Bizim araç istanbul içinde markete pazara gitmek için kullanılıyor. Sürüş dinamiklerini bilmiyorum. Araç yüksek. Denemek de istemedim Yorum bağlantısı
Metin Akbal Salı 19:29 Paylaş Salı 19:29 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Taliant kapılar ince, koltuklar ince olunca iç hacim genişliyor. bu arada bagaj kapağı çok yüksek. Bagaj 630 litre ve stepne çukurunu saymadım. Bizim araç istanbul içinde markete pazara gitmek için kullanılıyor. Sürüş dinamiklerini bilmiyorum. Araç yüksek. Denemek de istemedim Clio ile Taliant aynı ona göre yorum yapıyorum. Benim eleştirebileceğim 3 durumu şehir içi yakıt, fren ve viraj performansı. Bence bir kere Trabzon denemelisin bu arabayla. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 19:43 Paylaş Salı 19:43 @Tansu Kalafatoğlu Bir sürü Hybrid obd videosu yaptın. Yine kendini göstermeden basit bir uzun yol yakıt tüketimi konulu video yapılabilir mesela Yorum bağlantısı
Recommended Posts