Erhan Doruk 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Web sitesinden ve youtube kanalından yerli üretim yaptığını bildiren Ankara da kurulmuş bir firma. incelediğim kadarı ile parçaları birleştirme ve yerli yazılım ile ürünleri hazırlıyorlar. Biryerden başlamak gerçekten önemli. Umarım yerlilik oranı daha da artar ve katmadeğerli ürünler ile ülkemize katkı sağlarlar. https://simart.me 3 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Ciddiyetsiz isimden dolayı beni kaybettiler :S 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Harun Kocaçalışkan yazdı: Ciddiyetsiz isimden dolayı beni kaybettiler :S Çok kopya duruyor değil mi. Ama güzel bir gelişme.. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Espri yaparken iş ciddiye binmiş ve isim çıkmış anlaşılan. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 Şubat Paylaş 1 Şubat İngilizce bir ismi olsaydı ne albenisi olurdu oysa Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Çağlar Bayur yazdı: hirschmann vardı bizde olsa satamazdı mesela 124 anteni miydi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts