Serkan Özmen 12 Şubat 2024 Paylaş 12 Şubat 2024 (düzenlendi) Herkese merhabalar. Evimizde kullandığımız 8 senelik Beko marka şarjlı dik süpürgemizin ömrü doldu. Biz de yeni arayışlara giriştik. Süpürgede aradığımız özellikler şu şekilde olmalı; 1- Genelde evde ufak çaplı alanları anlık olarak almak (çoğunlukla mutfakta yemekten sonra), arada sırada da hızlı bir şekilde evin tümünü süpürmek (ortalama 45-60 dk şarj yeterlidir diye düşünüyorum). 2- Görece çok ağır olmamalı. 3- Süpürme başlığı çok kaba olmamalı (dar alanlara da girecek) ve halı üzerinde takılma yapmamalı. 4- Ses düzeyi çok önemli değil, ama çok aşırı bir sesi de olmamalı. 5- Islak olan, silme yapan modellerden istemiyoruz. Amacımız sadece süpürmek. 6- Pili kolayca takılıp çıkarılabilen ve piyasada kolayca bulunabilen bir model olsa iyi olur diye düşündüm. Belki ikinci bir yedek pil köşede tutulabilir ve evin tümü süpürülmek istendiğinde kolayca pil bittiği zaman yedek pile geçilebilir. 1 haftadır araştırıyorum, ancak herkes farklı bir modeli övüyor. Ağırlıklı olarak Philips ve Electrolux markaları üzerinde bakındım piyasaya. Dyson modelini kullanma amacıma göre aşırı pahalı kalması nedeniyle eledim. Aranan bu şartlar ışığında önerebileceğiz, hali hazırda kullanıp memnun olduğunuz model önerilerinizi alabilirsem çok memnun olurum arkadaşlar. Teşekkürler. 12 Şubat 2024 tarihinde Serkan Özmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 12 Şubat 2024 Paylaş 12 Şubat 2024 Benimde ihtiyacım olan bir konu , takip edeceğim . Ben bunu bulmuştum fiyatı uygun gibi , yorumlarıda kötü değil ama parça sıkıntısı olabilir mi bilmiyorum. https://www.amazon.com.tr/Greenote-Elektrikli-Süpürge-23000Pa-Çıkarılabilir/dp/B08T5WSLZL/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=NO1Y4CLAXEIL&keywords=dikey+süpürge&qid=1707723268&sprefix=dikey+süpürge%2Caps%2C135&sr=8-5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Şubat 2024 Paylaş 12 Şubat 2024 Serkan Özmen yazdı: Herkese merhabalar. Evimizde kullandığımız 8 senelik Beko marka şarjlı dik süpürgemizin ömrü doldu. Biz de yeni arayışlara giriştik. Süpürgede aradığımız özellikler şu şekilde olmalı; 1- Genelde evde ufak çaplı alanları anlık olarak almak (çoğunlukla mutfakta yemekten sonra), arada sırada da hızlı bir şekilde evin tümünü süpürmek (ortalama 45-60 dk şarj yeterlidir diye düşünüyorum). 2- Görece çok ağır olmamalı. 3- Süpürme başlığı çok kaba olmamalı (dar alanlara da girecek) ve halı üzerinde takılma yapmamalı. 4- Ses düzeyi çok önemli değil, ama çok aşırı bir sesi de olmamalı. 5- Islak olan, silme yapan modellerden istemiyoruz. Amacımız sadece süpürmek. 6- Pili kolayca takılıp çıkarılabilen ve piyasada kolayca bulunabilen bir model olsa iyi olur diye düşündüm. Belki ikinci bir yedek pil köşede tutulabilir ve evin tümü süpürülmek istendiğinde kolayca pil bittiği zaman yedek pile geçilebilir. 1 haftadır araştırıyorum, ancak herkes farklı bir modeli övüyor. Ağırlıklı olarak Philips ve Electrolux markaları üzerinde bakındım piyasaya. Dyson modelini kullanma amacıma göre aşırı pahalı kalması nedeniyle eledim. Aranan bu şartlar ışığında önerebileceğiz, hali hazırda kullanıp memnun olduğunuz model önerilerinizi alabilirsem çok memnun olurum arkadaşlar. Teşekkürler. ben amazondan pandeminin ilk senesinde dikey duran ve ayrılabilen türde grundig marka şarjlı aldım 21 volt sanırım. kaç senedir hergün kullanılıyor. problemsiz çıktı. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Şubat 2024 Paylaş 12 Şubat 2024 Doğan Arşiray yazdı: ben amazondan pandeminin ilk senesinde dikey duran ve ayrılabilen türde grundig marka şarjlı aldım 21 volt sanırım. kaç senedir hergün kullanılıyor. problemsiz çıktı. Model ismi nedir ve aktif fırçası var mı? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Şubat 2024 Paylaş 12 Şubat 2024 motorlu bir fırçası var evet. bu modellerden kalmadı sanırım. https://www.trendyol.com/arcelik/sarjli-supurge-sd-3971-p-39400369?boutiqueId=61&merchantId=544437&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.6.3 bunun siyah ve grundig markalı olanı. aynı gövdesi filan. bu da yedek başlıkmış fiyat bedava https://www.trendyol.com/arcelik/sd-3971-sarjli-dik-supurge-emici-baslik-lacivert-p-94066509 Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 12 Şubat 2024 Yazar Paylaş 12 Şubat 2024 Doğan Arşiray yazdı: motorlu bir fırçası var evet. bu modellerden kalmadı sanırım. https://www.trendyol.com/arcelik/sarjli-supurge-sd-3971-p-39400369?boutiqueId=61&merchantId=544437&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.6.3 bunun siyah ve grundig markalı olanı. aynı gövdesi filan. bu da yedek başlıkmış fiyat bedava https://www.trendyol.com/arcelik/sd-3971-sarjli-dik-supurge-emici-baslik-lacivert-p-94066509 Bizim emektar Beko'ya çok benziyor. Ancak bu tiplerin çekim gücü zayıf diye biliyorum? Motoru üst tarafta olan ve ayrılmayan modellerin çekim gücü daha mı iyi olur acaba? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Şubat 2024 Paylaş 12 Şubat 2024 bu alet yeterli çekim sunabiliyor. ancak o siklonik toz aparatlı olanları ben hiç denemedim. kullanan birileri fikrini yazmalı. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Şubat 2024 Paylaş 12 Şubat 2024 Doğan Arşiray yazdı: bu da yedek başlıkmış fiyat bedava Ev aletlerinde servis ve yedek parça durumuna maalesef ki çok bakılmaz. 5 paket sigara parası. Bedava gerçekten. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Şubat 2024 Paylaş 12 Şubat 2024 hatta yedek başlığı şimdiden alsammı diye düşünüyorum! başka alete takarız. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 12 Şubat 2024 Paylaş 12 Şubat 2024 Bosch 8 Gen bakıyorum, şu ara alma arefesindeyim... Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 12 Şubat 2024 Paylaş 12 Şubat 2024 Bizim hanım dyson diye diye v15 aldırdı. Aslında memnunum evim küçük tek şarjla 2 kere rahat rahat süpürebilirim. Şimdilik bir sıkıntısı var servise gidecek ama kullandığım 6 ay boyunca gayet memnundum. O paraya değer mi bilmiyorum ama alternatif de düşündürebilir bosh gibi… Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Şubat 2024 Paylaş 12 Şubat 2024 Çağatay Kılınç yazdı: Bizim hanım dyson diye diye v15 aldırdı. Aslında memnunum evim küçük tek şarjla 2 kere rahat rahat süpürebilirim. Şimdilik bir sıkıntısı var servise gidecek ama kullandığım 6 ay boyunca gayet memnundum. O paraya değer mi bilmiyorum ama alternatif de düşündürebilir bosh gibi… korkunc pahali dyson. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 12 Şubat 2024 Paylaş 12 Şubat 2024 Hocam Bosch BCS711XXL aldım. Eşim inanılmaz memnun. Dyson a fazla para vermemek de beni mutlu etti 1 Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 13 Şubat 2024 Yazar Paylaş 13 Şubat 2024 (düzenlendi) Bosch Bcs712xxl Şarzlı Dik Süpürge Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu süpürge için yorum alabilir miyim? Ekstra olarak çift bataryalı. Ya da aşağıdaki Philips i düşünüyorum. Bunda silme özelliği de var, aslında aradığım bir özellik değil ama başlık değiştirerek sadece kuru süpürge olarak da kullanılabiliyor. Belki ileride ıslak silme özelliğini de kullanabiliriz? Philips XC8057/01 Aqua Plus 8000 Serisi Kablosuz Dik Süpürge Fiyatı, Yorumları - Trendyol 13 Şubat 2024 tarihinde Serkan Özmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 14 Şubat 2024 Paylaş 14 Şubat 2024 (düzenlendi) Serkan Özmen yazdı: Bosch Bcs712xxl Şarzlı Dik Süpürge Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu süpürge için yorum alabilir miyim? Ekstra olarak çift bataryalı. Ya da aşağıdaki Philips i düşünüyorum. Bunda silme özelliği de var, aslında aradığım bir özellik değil ama başlık değiştirerek sadece kuru süpürge olarak da kullanılabiliyor. Belki ileride ıslak silme özelliğini de kullanabiliriz? Philips XC8057/01 Aqua Plus 8000 Serisi Kablosuz Dik Süpürge Fiyatı, Yorumları - Trendyol Hocam Bosch un ben 711 ini kullanıyorum zaten tek farkı batarya. Bence gayet yeterli ve çok güzel ürün. Ayrıca Bosch un bütün bataryaları ile uyumlu olması da artı. Hemen hemen 3-4 ay oldu sıkıntı yok. Hatta babam da bizden görerek aldı çok memnun. Işıklı olması gerçekten süper. 2-3 bin fark sadece batarya için vermek istemezseniz 711 i de düşünebilirsiniz.. 14 Şubat 2024 tarihinde Tayfun Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 14 Şubat 2024 Paylaş 14 Şubat 2024 https://www.kaercher.com/tr/online-alisveris-giris/elektrikli-supurge.html?cid=tr-SEA-ra3xS3nfoEuSTydnWu6_UA&gclid=Cj0KCQiA5rGuBhCnARIsAN11vgQsLO00tu8eUGgCGzh3MNSYikGuKKp6EjV-bSr6SkY2Br1aKONze60aApLmEALw_wcB Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 14 Şubat 2024 Paylaş 14 Şubat 2024 Mert Üçkaleler yazdı: Benimde ihtiyacım olan bir konu , takip edeceğim . Ben bunu bulmuştum fiyatı uygun gibi , yorumlarıda kötü değil ama parça sıkıntısı olabilir mi bilmiyorum. https://www.amazon.com.tr/Greenote-Elektrikli-Süpürge-23000Pa-Çıkarılabilir/dp/B08T5WSLZL/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=NO1Y4CLAXEIL&keywords=dikey+süpürge&qid=1707723268&sprefix=dikey+süpürge%2Caps%2C135&sr=8-5 Amazonda beni tanıyor hemen Bu ürünü en son 08 11 2023 tarihinde satın aldınız. Ben aldım çekişi ve temizlemesi vs güzel sadece 35-40 dk çalışıyor. fransa > hollanda> Türkiye 3 günde teslim ettiler. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Köse 14 Şubat 2024 Paylaş 14 Şubat 2024 Dyson için yurtdışı ürünler gördüm.yari fiyatına satılıyor.garantisi yok.orjinal ürün deniliyor.doğrumu bilmem.hic kullanmadım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Şubat 2024 Paylaş 14 Şubat 2024 İkinci senesi. Çok başarılı hele ki paspas olayı, ki dyson kullanmış biriyim https://amzn.eu/d/8KErz5S Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Şubat 2024 Paylaş 15 Şubat 2024 (düzenlendi) Erdoğan Temur yazdı: Amazonda beni tanıyor hemen Bu ürünü en son 08 11 2023 tarihinde satın aldınız. Ben aldım çekişi ve temizlemesi vs güzel sadece 35-40 dk çalışıyor. fransa > hollanda> Türkiye 3 günde teslim ettiler. Stoklar bitmiş Servet Aydın yazdı: İkinci senesi. Çok başarılı hele ki paspas olayı, ki dyson kullanmış biriyim https://amzn.eu/d/8KErz5S Garantisi sen misin abi 15 Şubat 2024 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 15 Şubat 2024 Yazar Paylaş 15 Şubat 2024 Mehmet Dagdeviren yazdı: https://www.kaercher.com/tr/online-alisveris-giris/elektrikli-supurge.html?cid=tr-SEA-ra3xS3nfoEuSTydnWu6_UA&gclid=Cj0KCQiA5rGuBhCnARIsAN11vgQsLO00tu8eUGgCGzh3MNSYikGuKKp6EjV-bSr6SkY2Br1aKONze60aApLmEALw_wcB Tavsiye ederim. Süpürge konusunda Kaercher markasına her zaman sempati duymuşumdur. Ancak yedek parça veya servis olayında tereddütlerim var? Tayfun Aydın yazdı: Hocam Bosch un ben 711 ini kullanıyorum zaten tek farkı batarya. Bence gayet yeterli ve çok güzel ürün. Ayrıca Bosch un bütün bataryaları ile uyumlu olması da artı. Hemen hemen 3-4 ay oldu sıkıntı yok. Hatta babam da bizden görerek aldı çok memnun. Işıklı olması gerçekten süper. 2-3 bin fark sadece batarya için vermek istemezseniz 711 i de düşünebilirsiniz.. Şimdilik düşündüklerim içinde fiyat olarak en uygunu bu. Bakalım, en güçlü alternatif olarak duruyor aklımda. Servet Aydın yazdı: İkinci senesi. Çok başarılı hele ki paspas olayı, ki dyson kullanmış biriyim https://amzn.eu/d/8KErz5S Hemen araştırmaya başlıyorum Servet abi Hem fiyatı da uygunmuş. Erdoğan Temur yazdı: Amazonda beni tanıyor hemen Bu ürünü en son 08 11 2023 tarihinde satın aldınız. Ben aldım çekişi ve temizlemesi vs güzel sadece 35-40 dk çalışıyor. fransa > hollanda> Türkiye 3 günde teslim ettiler. Ülkemizde servisi olmayan bir ürün düşünmüyorum Erdoğan Bey. Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Şubat 2024 Paylaş 15 Şubat 2024 Bosch almıştım, dyson, arçrlik, xiaomi ile birkaç marka incelemiştim. Sorun yok tavsiye ederim.https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/elektrikli-supurgeler/sarjli-dikey-supurgeler/unlimited/BCS711XXL#/Togglebox=manuals/Togglebox=accessories/ Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Şubat 2024 Paylaş 15 Şubat 2024 Bizde fantom var. Dik durabiliyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Şubat 2024 Paylaş 15 Şubat 2024 Durduk yere arayışa girdim bak şimdi, halbuki fantom kırmızının motorunu geçen ay yenilemiştim Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, Kablosuz Elektrikli Süpürge, 23.000 Pa Güçlü Emiş Gücü, Bağımsız Akülü Süpürge, 200 W, 35 Dakika Çalışma Süresi, Evcil Hayvan Tüyleri, Halı, Parke İçin Akülü Süpürge : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam Kalado Akülü Elektrikli Süpürge, 26000Pa/40Min Şarjlı Süpürgeler, Çıkarılabilir Pil, LED Ekran, Evcil Hayvan Tüyleri için 6'sı 1 Arada Hafif Dikey Elektrikli Süpürgeler Halı Araba Zemini(Anti-Tangle) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam Ultenic U10 Pro Kablosuz Dikey Süpürge, 30000Pa, Beyaz : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 15 Şubat 2024 Paylaş 15 Şubat 2024 Bosch kullandim, memnundum, ek batarya ve ayri batarya sarj cihazim da vardi, diger Bosch aletlerle kullanmak icin. Babamlara verdim, biz de karcher'a gectik, ondan da memnunuz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts