İçeriğe Yönlendir

Ottocast Kablosuz Carplay Adaptörü

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
İsa Acar yazdı:

Kablolu carplay Mehmet abi.

Usb girişi ise konsolda/meydanda olduğu için sizdeki kablolu cihazdan ziyade, usb tipi olanları merak ediyorum.

İşini görecek ürünleri bulursun. Sadece daha çok olumlu dönüş olduğu için bundan almıştım.. 

Belki arada bir koparsın, çekip yeniden takınca yeniden bağlanır. 

Bendeki bile arada bir saçmalıyor zaten. Yani % 100 kusursuz bir araç değil. Sonuçta bir şeyleri bir şeylere uyduyoruz.. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

https://www.hepsiburada.com/carlinkit-tbox-max-android-13-0-kablosuz-carplay-multimedya-ambient-video-kutusu-y-tube-netflix-disney-prime-bein-connect-tod-ip-tv-4gb-ram-pm-HBC000062SFLH

Bu cihazdan getirdi arkadaşım Çin' den.

Çoook memnunum. CarPlay' e bile ihtiyaç duymuyorum artık. Aracın cihazı android tablet gibi oldu. İstediğim uygulamayı GPlay üzerinden indirip kullanabiliyorum. Youtube, Spotify, Google Web Tarayıcı sorunsuz çalışıyor.  

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Aydın Sert yazdı:

https://www.hepsiburada.com/carlinkit-tbox-max-android-13-0-kablosuz-carplay-multimedya-ambient-video-kutusu-y-tube-netflix-disney-prime-bein-connect-tod-ip-tv-4gb-ram-pm-HBC000062SFLH

Çoook memnunum. CarPlay' e bile ihtiyaç duymuyorum artık. Aracın cihazı android tablet gibi oldu. İstediğim uygulamayı GPlay üzerinden indirip kullanabiliyorum. Youtube, Spotify, Google Web Tarayıcı sorunsuz çalışıyor.  

ama makinaymıs be 🔥 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert
Alpay Sumer yazdı:

ama makinaymıs be 🔥 

Eyvallah abim. Bendeki 8+128 :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Aydın Sert yazdı:

Güle güle kullanın. Ama fiyat da çok geldi bana, ya da benim fiyat algım yok oldu artık.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Güle güle kullanın. Ama fiyat da çok geldi bana, ya da benim fiyat algım yok oldu artık.  

Hocam ben 100 $ a aldım :)

Normalde TR fiyatına almam, çok yüksek.

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Aydın Sert yazdı:

Hocam ben 100 $ a aldım :)

Normalde TR fiyatına almam, çok yüksek.

Hayırlı olsun o zaman . :)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...
İsa Acar

20 Aralık 2024 tarihinden beri kullanıyorum. Ben 889 TL ye almıştım.

En uzun gittiğim 3 saatlik yolda olsun, günlük kullanım olsun hiç sorun yaşamadım. 

Paketinde marka model hiçbir şey yazmıyor. Pahalı olanlarında da ürüne ait aynı fotoğraflar kullanılmakta zaten. Pahalı olanını alsam da, aynı ürün gelecekti muhtemelen.

Şarkı değiştirme, ses düzeyini ayarlama gibi komutları 1-2 saniye sonra algılıyor, hepsi bu kadar. Tavsiye ediyorum...

https://www.trendyol.com/embatech/arac-ici-2in1-android-ve-apple-cihazlar-icin-kablosuz-android-auto-ve-carplay-adaptoru-p-852705495?boutiqueId=61&merchantId=905059

IMG_7300.jpeg

IMG_7301.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
İsa Acar yazdı:

20 Aralık 2024 tarihinden beri kullanıyorum. Ben 889 TL ye almıştım.

En uzun gittiğim 3 saatlik yolda olsun, günlük kullanım olsun hiç sorun yaşamadım. 

Paketinde marka model hiçbir şey yazmıyor. Pahalı olanlarında da ürüne ait aynı fotoğraflar kullanılmakta zaten. Pahalı olanını alsam da, aynı ürün gelecekti muhtemelen.

Şarkı değiştirme, ses düzeyini ayarlama gibi komutları 1-2 saniye sonra algılıyor, hepsi bu kadar. Tavsiye ediyorum...

https://www.trendyol.com/embatech/arac-ici-2in1-android-ve-apple-cihazlar-icin-kablosuz-android-auto-ve-carplay-adaptoru-p-852705495?boutiqueId=61&merchantId=905059

IMG_7300.jpeg

IMG_7301.jpeg

Navigasyonda gecikme yapıyor mu abi? Önemli kısım orası

Mehmet Ozyurek yazdı:

5 sağlık poliçesi yaptırana carplay adaptörü hediye.

Mayısta 2 tane daha yaptıracağım. Adaptörüm hazır mı :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Mehmet Ozyurek yazdı:

Aile 4 kişi ise yapacak bişey yok.. :) Tamam olur.. 

E biz 3 kişiyiz :biggrin: biraz daha kurcalarsam gecikme bedeli yansıyacak gibi :biggrin:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Oğuzkan Işık yazdı:

Mayısta 2 tane daha yaptıracağım. Adaptörüm hazır mı :crazy:

Yenilemeleri saymıyoruz :)

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Mehmet Ozyurek yazdı:

Yenilemeleri saymıyoruz :)

Her türlü rampa yokuş ve bilimum ltd şti... :biggrin:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İsa Acar
Oğuzkan Işık yazdı:

Navigasyonda gecikme yapıyor mu abi? Önemli kısım orası

Navigasyonda gecikme yok :good1:

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek
(düzenlendi)

Bende carlinkit 5.0 2air aldım. Dün geldi. Kurulumu yaptım, çalışıyor. Hızlı bağlanıyor. Ama uzun süreli test etmek gerekiyor. 

tarihinde Evren Barış Özbek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Evren Barış Özbek yazdı:

Bende carlinkit 5.0 2air aldım. Dün geldi. Kurulumu yaptım, çalışıyor. Hızlı bağlanıyor. Ama uzun süreli test etmek gerekiyor. 

Playstore dan uygulama indirilebiliyor mu,youtbe netflix vb.Bende düşünüyorum ama nedense aşırı pahalılar.

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek
Fatih Uzun yazdı:

Playstore dan uygulama indirilebiliyor mu,youtbe netflix vb.Bende düşünüyorum ama nedense aşırı pahalılar.

Benim aldığım modelde ne uygulama indiriliyor, ne de YouTube, netflix v.s.  var. 

Sadece kabloluyu kablosuza çeviriyor. 

Üst modelleri pahalı.

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Anladım bende kablosuz car play ve android auto var zaten,diğer cihazlar gerçekten anlamsız çok pahalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...