Selim Bilgin 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat (düzenlendi) Furkan Bakırel yazdı: Selim abi bende bu işe çok kafayı taktım. Akü bitti şanzımanın ayarı kaçtı daha da eski tadı vermedi. Hafta sonu İstanbul’da yetişip Sivas’a dükkan açan bir ustayla tanıştım sadece otomatik şanzıman yapıyor anlattım dedim türbin eskiden daha alt devirde kilitliyordu vites geçişleri daha belirgindi diye baktı etti hiçbir sıkıntı yok bunda dedi yağını değiştirdi hissedilir bir şekilde değişti herşey ama bir ince ayar kaldı. Bu hafta sonu elektronikçi bir arkadaşın yanına uğrayacağım elinde vas5054 var. Bu kablo şanzımana da müdahale edebiliyor yazılımını okuyabilir diyorlar deneyeceğim eğer okuyabilirsem vas5054 replika alacağım bir tane makul bir fiyatı var. Ama program kendi içinde bir takım ayarları değiştirme işini yapıyorsa senin işine yaramayacaktır. Senin mevzu tam olarak ne zaman başladı? Bir de sıcak ve soğukkenfarkediyor mu davranışı? Kış ile alakalı olmasın? Döküman okuyorum da, şanzıman soğukken ısıtmak için bilerek slip'i arttırıyormuş, geç kitliyor yani. Benim de sabah yokuş çıkarken rahatsız olmamın sebebi bu aslında. 13 Şubat tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Şubat Paylaş 13 Şubat türbinde bypass valfi vardır buçuk vites sanılan hadise, kaçırıyor olmasın? 2 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Selim Bilgin yazdı: Senin mevzu tam olarak ne zaman başladı? Bir de sıcak ve soğukkenfarkediyor mu davranışı? Kış ile alakalı olmasın? Döküman okuyorum da, şanzıman soğukken ısıtmak için bilerek slip'i arttırıyormuş, geç kitliyor yani. Benim de sabah yokuş çıkarken rahatsız olmamın sebebi bu aslında. Soğukken belirgin evet, zaten havalar hep soğuk burada ama yazında yapıyor günlük kullanınca davranışı değişiyor kıvama geliyor 2-3 hafta yatınca yine aynı 😂. Çağlar Bayur yazdı: türbinde bypass valfi vardır buçuk vites sanılan hadise, kaçırıyor olmasın? Sivas’a gelsen bir dükkan çevirsek nasıl olur? 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Şubat Paylaş 13 Şubat @bektaş talay vardı hala buralarda mı bilmiyorum ama ; sayfası aşağıda https://www.instagram.com/ecunationkartal?igsh=ZXE3amtwdTJtdzhh Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat O topa girmek istemiyorum ama sonunda YSB Performance’ı kurduracak bunlar bana. 😄 Adnan Çakır yazdı: @bektaş talay vardı hala buralarda mı bilmiyorum ama ; sayfası aşağıda https://www.instagram.com/ecunationkartal?igsh=ZXE3amtwdTJtdzhh Benim istediğim işlem için master cihaz ve TCU yazma yetkisi gerekiyor abi. Çok özel iş yapan yerlerde olabilir sadece. Bayilerde olma ihtimali çok düşük. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Selim Bilgin yazdı: YSB Performance Güzel isim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Selim Bilgin yazdı: YSB Performance’ı rezevasyon iiçin bilgi alalım 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Çağlar Bayur yazdı: rezevasyon iiçin bilgi alalım İlk müşterisi ben olurum. Yeter ki eksik kapılı bir Focus' um olsun. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Sonunda düzgün birisini buldum, haftaya gideceğim bakalım ne olacak. Herkes copy paste dosyayla para alma peşinde, uğraşmak isteyen yok. Custom iş yapanlar da 1000 HP standalone ecu kovalıyor. Çağlar Bayur yazdı: rezevasyon iiçin bilgi alalım Cidden düşünüyorum bir şeyler, ar-ge için biraz para lazım. Sadece belli bir gruba özel, ve sadece gerçek yol testi yapılan, sonuçları kanıtlanan işlem yapan bir garaj olsa mesela? Kesin batar mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts