Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs korkunç yakmış, sandık zamanı gelmiş, gerilmiş 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Mayıs Yazar Paylaş 25 Mayıs İçini bi süpüreyim dedim ama dışı berbat 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Bu garibi unutmuşuz tabi derdi tasası olmayınca Hanımın kullanımı işe git gel ortalaması. Ben atmosferik 1.4 Symbol ile Şehir dışı 5,5 altına inememiştim cok az yakmış. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Buna başka bir motor swap yapılamaz mı sende bu dertten kurtulmuş olursun Aytac Sakal yazdı: Ben atmosferik 1.4 Symbol ile Şehir dışı 5,5 altına inememiştim cok az yakmış. Demiştim TCE az yakar diye 1 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Elf koydular ama? Bundan 2 tane boş vardı bagajda Bende 1 lt pembe renkli organik antifiriz var sanırım olmaz. Metin Akbal yazdı: Demiştim TCE az yakar diye Yorumlardan okumustum ama buradan değil 🙂. 26 Mayıs tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 15:13 Yazar Paylaş Salı 15:13 ALET GERGİN İŞTE KARDEŞİM! Hatun kesin öğlen araları piste giriyor. 1 4 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Salı 15:14 Paylaş Salı 15:14 Kaputun altında Formula 1 teknolojisi yatıyor https://www.instagram.com/reel/DLzroEUM7FZ/?igsh=MTRnc2FpNHN1bWxtYQ== 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Salı 15:16 Paylaş Salı 15:16 İlkay Başaran yazdı: ALET GERGİN İŞTE KARDEŞİM! Hatun kesin öğlen araları piste giriyor. Fena olmuş, disk torna yapılsa iyiymiş sanki. Yüzey baya çizik, o balata ile çizilmemesi zor. İyi günlerde kullanılsın Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 15:17 Yazar Paylaş Salı 15:17 Ü.Emre Kartal yazdı: Fena olmuş, disk torna yapılsa iyiymiş sanki. Yüzey baya çizik, o balata ile çizilmemesi zor. İyi günlerde kullanılsın Tornalık durum yok baktık benim telefon 3310 olunca malesef detay çekemedim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 15:49 Paylaş Salı 15:49 (düzenlendi) Ü.Emre Kartal yazdı: Fena olmuş, disk torna yapılsa iyiymiş sanki. Yüzey baya çizik, o balata ile çizilmemesi zor. İyi günlerde kullanılsın neler duyuyorum, torna disk İlkay Başaran yazdı: Tornalık durum yok baktık benim telefon 3310 olunca malesef detay çekemedim tornalık durum zaten olamaz, ha ben yaptırıcam dersen önce ben bir geleyimde bakalım yaptırıyomuyum sana torna, motordan utan bari arkadaş disk balata arasınada kuş tüyü koymuşki frenler yumuşasın, o iş öyle olmuyor, yastıkmı bu şu balatanın haline bak, ne o mangal kömürümü bu... ne oldu daş işi arkadaş? Salı 15:54 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Salı 15:53 Paylaş Salı 15:53 Balatalar ses yapıyormu Bosch önerirmisiniz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 15:57 Paylaş Salı 15:57 (düzenlendi) Ate öneririm... zaten fren sisteminde Ate... Salı 16:00 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 15:57 Paylaş Salı 15:57 (düzenlendi) Aha bizim aracın frenlerde yenilenmis. Salı 16:01 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 16:07 Yazar Paylaş Salı 16:07 Aytac Sakal yazdı: Balatalar ses yapıyormu Bosch önerirmisiniz. Önleri 2 ay önce değişmiştim onlar da bosch şikayetim yok ilk 100 150 km zayıftı o kadar o da doğal. Ali Cihangiroğlu yazdı: Abi taş 1 cm miş balıkesir öyle dedi. Pzt günü kırmayı deneyecekler. 30 temmuz ameliyat dedi. 4 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Salı 17:43 Paylaş Salı 17:43 İlkay Başaran yazdı: Önleri 2 ay önce değişmiştim onlar da bosch şikayetim yok ilk 100 150 km zayıftı o kadar o da doğal. Abi taş 1 cm miş balıkesir öyle dedi. Pzt günü kırmayı deneyecekler. 30 temmuz ameliyat dedi. Bol bol sıvı tüket ama tek seansta kırılmaz muhtemelen sıcak kaplıca vs iyi gelebilir. İlginç şekilde bol karpuz tüketimi de iş görebilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 17:58 Paylaş Salı 17:58 Tuzlada böbrek taşına iyi geldiği düşünülen bir su var. Denemekte fayda olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Salı 18:10 Paylaş Salı 18:10 Ali Cihangiroğlu yazdı: Clio olsa Biraz sıkıştırınca çabuk tütüyor Clio balataları. Ceramic olanlar daha dayanıklıdır muhtemelen. Ebc green stuff balatalar günlük spor kullanıma tam uygun oluyor. Tabi sizin balatalar 250 bin kilometre gidiyordu o ayrı mesele 😊 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Salı 18:12 Paylaş Salı 18:12 İlkay Başaran yazdı: ALET GERGİN İŞTE KARDEŞİM! Hatun kesin öğlen araları piste giriyor. Boşa alıp fren yapıyordur belki. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 18:32 Yazar Paylaş Salı 18:32 Evren Erakçora yazdı: Boşa alıp fren yapıyordur belki. 51 bindeki arka balatalar ama yine de fazla yıpranmış arkaya göre. Yıpranmış demeyelim kalmamış daha uygun. Ara sıra arabayı alıp kullanmak lazım işte. Yoksa yasla müziği basgit duymazsın arabadaki sesi.. Mehmet Yeter yazdı: Tuzlada böbrek taşına iyi geldiği düşünülen bir su var. Denemekte fayda olabilir. Babamlar bugün izmir torbalıda bir köye gitmişler bana su almak için. Çok memnunmuş insanlar ama bilmiyorum bakalım bi 650 litre kadar içtim akşamdan beri. :d 2 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 18:51 Paylaş Salı 18:51 Sifa olsun inşallah. Olur da İstanbul'dan gelen olursa bir onu denemeni tavsiye ederim. Ben bir kere içtim biraz yürüdüm. Bağırsakları çok hızlı bir şekilde çalıştırdı. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Salı 18:57 Paylaş Salı 18:57 Bende benzer şekilde sodalı doğal bir kaynak suyu içmiştim, neyin faydası oldu bilmiyorum ama ameliyatsız hallettik şükür. Doğum yapsam bu kadar ağrımaz herhalde 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts