İçeriğe Yönlendir

Megane 1.33 Tce

İlkay Başaran

Recommended Posts

Cem Işık
Mehmet Yeter yazdı:

Sifa olsun inşallah. Olur da İstanbul'dan gelen olursa bir onu denemeni tavsiye ederim. Ben bir kere içtim biraz yürüdüm. Bağırsakları çok hızlı bir şekilde çalıştırdı.

Tuzla İçmeler kaplıcaları. İşletmeciyi tanırım. İçerim dersen hemen göndereyim İlkay

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Cem Işık yazdı:

Tuzla İçmeler kaplıcaları. İşletmeciyi tanırım. İçerim dersen hemen göndereyim İlkay

Çok sağol teşekkür ederim. Şu evdekileri bitireyim bi duruma göre haber veririm sağolasın.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

İyileştirecek değil de geçici olarak unutturacak bir şeyler içmek istersen de bana haber ver o zaman :crazy:

• Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

1 cm bayagi büyük ben en son 6 mm düşürdüm. Bence su mevzusu şikayetimiz var diye çok içiyoruz şifalı diye. Normal suyu çok içsek aynı etkiyi yaratıyor. Bir tane prostat ilacı var kanalları genişletiyormuş doktor yazmıştı bana. Merdivenleri de atlaya zıplaya iniyordum :) İnsallah operasyona kadar düşer.

Geçmiş olsun.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Normal su değil de gilaburu suyu içmek faydalı oluyor, şekersiz, sade içilecek. İstersen ayarlarım. 

https://www.acibadem.com.tr/hayat/gilaburu-nedir/#:~:text=Gilaburunun faydaları geleneksel olarak çeşitlilik,ve bu amaçla sıkça tüketilir.

İlkay Başaran yazdı:

51 bindeki arka balatalar ama yine de fazla yıpranmış arkaya göre. Yıpranmış demeyelim kalmamış daha uygun.

Arka balataysa park frenini indirmeden hareket ediyordur. Normalde ön balatalar erken biter ama benim araçta arkalar daha erken bitiyor, elektronik park freni var. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

elektro el freni varsa kalkarken el frenin sen indir sonra yürüt, oto holdu kapat, kapalı kalsın, ışıklarda zaten tehlike, arkadan biri bindirince 4 teker frende hoş olmuyor, freni salacak zamanın olmaz, bu iki sistem balata aşınmasını arttıyor.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mahmut Yıldız yazdı:

Normal su değil de gilaburu suyu içmek faydalı oluyor, şekersiz, sade içilecek. İstersen ayarlarım. 

https://www.acibadem.com.tr/hayat/gilaburu-nedir/#:~:text=Gilaburunun faydaları geleneksel olarak çeşitlilik,ve bu amaçla sıkça tüketilir.

Arka balataysa park frenini indirmeden hareket ediyordur. Normalde ön balatalar erken biter ama benim araçta arkalar daha erken bitiyor, elektronik park freni var. 

Bu biraz paslanıp balatayı salmamış. El freni çekiliyken yürütmez manyak bağırıyor Birader hayırdır diye araba.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mahmut Yıldız yazdı:

mk4 ve mk5 mondeolarımda arka balatalar önce bitti, hil holderden kaynaklı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...