Servet Aydın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Neden benim kart bilgilerim sende? Kim kart bilgilerimi sana verdi? Kasko vakti Emmi bana babalık yaptı demiştin? Demekkiii Öyleysee Fakaaatt? Emmiiieeeeee🔪🔪🔪🔪🔪 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Oo Atletik pabuçlar güzelmiş, benimkide eskidi, ne takıyoruz, conti ne modeli.... Asc 2 abi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: benim kart bilgilerim Garanti Bankası bende abi bonus platiyum olan. Bu iş bankasını almış herhalde. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Garanti Bankası bende abi bonus platiyum olan. Bu iş bankasını almış herhalde. Sabah evinden aldırırım adamı sabah namazından yarım saat önce. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Kasko vakti Emmi bana bana da dedi, dostum gerek yok dedi poliçe evime gelmişti? İlkay Başaran yazdı: sabah namazından yarım saat önce. longyearbyen e taşındık biz 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts