Servet Aydın Dün saat 14:26 Paylaş Dün saat 14:26 Neden benim kart bilgilerim sende? Kim kart bilgilerimi sana verdi? Kasko vakti Emmi bana babalık yaptı demiştin? Demekkiii Öyleysee Fakaaatt? Emmiiieeeeee🔪🔪🔪🔪🔪 6 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 16:06 Yazar Paylaş Dün saat 16:06 Ali Cihangiroğlu yazdı: Oo Atletik pabuçlar güzelmiş, benimkide eskidi, ne takıyoruz, conti ne modeli.... Asc 2 abi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Dün saat 18:03 Paylaş Dün saat 18:03 Servet Aydın yazdı: benim kart bilgilerim Garanti Bankası bende abi bonus platiyum olan. Bu iş bankasını almış herhalde. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 18:12 Yazar Paylaş Dün saat 18:12 Hasan Karabekiroglu yazdı: Garanti Bankası bende abi bonus platiyum olan. Bu iş bankasını almış herhalde. Sabah evinden aldırırım adamı sabah namazından yarım saat önce. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:12 Paylaş Dün saat 18:12 Servet Aydın yazdı: Kasko vakti Emmi bana bana da dedi, dostum gerek yok dedi poliçe evime gelmişti? İlkay Başaran yazdı: sabah namazından yarım saat önce. longyearbyen e taşındık biz 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 20:37 Paylaş Dün saat 20:37 Servet Aydın yazdı: Emmiiieeeeee🔪🔪🔪🔪🔪 Zenginden alıp fakire veriyorum.. 2 1 2 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İlkay Başaran yazdı: Şükür Ama bu hafta sonu planıMı değiştirmez. Bekciye söyle hazırlansın 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Servet Aydın yazdı: Ama bu hafta sonu planıMı değiştirmez. Bekciye söyle hazırlansın Cuma öğlen marşına basayım, havaları dolsun Yorum bağlantısı
Onur Demir 13 saat önce Paylaş 13 saat önce 1.3tce nin en sevmediğim yönü ilk çalıştırmada ısınana kadar böyle hareket etmeye çalışınca sağır gibi davranıp bir anda öne atılması. alıştım artık sorunsuz kullanıyorum ama garip yani. Start&Stop Egea Crossta çok kötü kulanışsız ve kaza yaptırır insana diyordum, meganeda da aynı durum geçerli, durmadan kapanıyor, frene basmadığım için araba kayıyor vs. biner binmez kapatıyorum. ha genel olarak durum nedir dersen memnunum. sessiz hızlı ve az yakıyor. işe git gel yaparsam sadece 4.8lt ortalama. biraz trafiğe girdiğim için 6.7lt ortalamam var. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Onur Demir yazdı: 1.3tce nin en sevmediğim yönü ilk çalıştırmada ısınana kadar böyle hareket etmeye çalışınca sağır gibi davranıp bir anda öne atılması. alıştım artık sorunsuz kullanıyorum ama garip yani. Start&Stop Egea Crossta çok kötü kulanışsız ve kaza yaptırır insana diyordum, meganeda da aynı durum geçerli, durmadan kapanıyor, frene basmadığım için araba kayıyor vs. biner binmez kapatıyorum. ha genel olarak durum nedir dersen memnunum. sessiz hızlı ve az yakıyor. işe git gel yaparsam sadece 4.8lt ortalama. biraz trafiğe girdiğim için 6.7lt ortalamam var. Biz motor soğuksa (20 saniye kadar sürüyor) rolanti devrine düşene kadar yürütmüyoruz. Sanırım kat ı ısıtıyor o anda yürümeye kalkarsanız evet dengesiz oluyor öne atılıyor vs. Stop&startı daha çalıştırır çalıştırmaz kapatırız hep. Hiç sevmediğim bir olay. Saçmalıktan başka birşey değil. şu şekil rolantiye düştüğünde yürüyoruz. Sesi de normale dönüyor zaten düştüğünde. 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Servet Aydın yazdı: Hiçbirinizi sevimiyoruM Servet Aydın yazdı: Ama bu hafta sonu planıMı değiştirmez. Bekciye söyle hazırlansın M ler neden büyük ne anlamamız gerekiyor burdan. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Biz motor soğuksa (20 saniye kadar sürüyor) rolanti devrine düşene kadar yürütmüyoruz. Sanırım kat ı ısıtıyor o anda yürümeye kalkarsanız evet dengesiz oluyor öne atılıyor vs. Stop&startı daha çalıştırır çalıştırmaz kapatırız hep. Hiç sevmediğim bir olay. Saçmalıktan başka birşey değil. şu şekil rolantiye düştüğünde yürüyoruz. Sesi de normale dönüyor zaten düştüğünde. ayrıca oto şanzıman olanını kullandıysan rolantiye düşene dek araba yürümek istemiyor, kavramayı resmen salmıyor, resmen olmaz diyor, gaza bassanda gaz yemiyor, önce ısınacam sonra giderim diyor alet, zıplama hoplama otoda olmuyor doğal olarak, rolanti düştümü uzama modu açılıyor Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sesi de normale dönüyor zaten düştüğünde. Egzozu mu boşalttın o nasıl bir ses 😴 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Adnan Çakır yazdı: Egzozu mu boşalttın o nasıl bir ses 😴 İlk ısınmada böyle ötüyor. Eskiden jikle derlerdi. O ilk 20 saniyedeki ses sonra kayboluyor. Keşke kaybolmasa. 0 302 gibi ne güzel : )) Yorum bağlantısı
Recommended Posts