Ali Cihangiroğlu 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Onur Demir yazdı: 1.3tce hem cilo hem de megane kullandım ikisi de otm. zıplamadan kasıt tutuyor, kasıyor gibi. basınca da hop diye atılıyor. rolantiye düşmeden basınca tutuyor doğru, zorlarsan kızıyor sövemediği için 1. viteste fırlıyor 2 ye atmıyor normal, o şekilde yapılmış, rolantiye düşmeden yürütme diyor, rolantiye düştüğü an normale dönüyor, bekle ısınsın işte, zaten sadece motor soğukken yapıyor bunu.... Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Ali Cihangiroğlu yazdı: rolantiye düşmeden yürütme diyor Touch donanım abi benimki henüz konuşamıyor gitme demiyor, kal da demiyor. hissettiriyor sadece 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Arabayı gösteren janttır. Acilen jant istiyorum. Pantolonu gösteren ütüdür, ..... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Ekim Paylaş 10 Ekim H.Cenk Bayrakçı yazdı: Pantolonu gösteren ütüdür, ..... Şu eksikleri bir tamamlatsam iyi olacak. Ondan sonra sırada tesla ekranı var. 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Makina gergin. Bugün pazartesi, motor değişim günü. Şükür 1 hafta kafamız rahat. 1 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: motor değişim günü Muhtemelen konu içinde vardır ama ben kaçırdım sanırım, nedir motor değişim konusu 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Tamer Topaç yazdı: Conti' nin hangi modeli? Asc2 ydi sanırım Onur Demir yazdı: Muhtemelen konu içinde vardır ama ben kaçırdım sanırım, nedir motor değişim konusu Geyik )) 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Asc2 ydi sanırım ASD okudum bir an . 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Merak ettim karma kullanım ortalama hız 45 olsa ne yakar bu makina belki denk gelmiştir :P Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Merak ettim karma kullanım ortalama hız 45 olsa ne yakar bu makina belki denk gelmiştir :P 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Bugün 60 bin bakımı yapıldı, yağ filtre kayış vs. Ustabaşına bunlarda hararet sorunu diye video görüyorun nette nedir aslı var mı dedim, 100 k ya da 5 yılda değişmesi gerekiyor devirdaim ve termostatın dedi. Bu ilk serilerde devirdaim sıkıntı çıkartıp termostat gövdesini çatlatabiliyor dedi. Değişelim o zaman dedim bende, yeni takılacak olan devirdaim ve termostat mercedesin revizyon yaptığı olacakmış. E dedim bunda sorun yok değiştik gümledi motoru aldık ele ne olacak? 2 yıl garanti kapsamında oluyor yani değişen parça kaynaklı hararet ve motorun pert olması senaryosunda 1 tl ödeme yapmazsın araba zaten servis bakımlı dedi. Bu arada sandık motor 560 bin tl. Ellerinde kalmamış sipariş geçildi geldiğinde ikiside değişecek. Sabahki işlem için 12500 tl ödedim. Sıradaki termostat, devirdaim ve antifriz için verdikleri rakam 22 bin küsür. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Bu arada sandık motor 560 bin tl. Bir önceki sandık ne kadar dı? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 46 dakika önce Yazar Paylaş 46 dakika önce Tamer Topaç yazdı: Bir önceki sandık ne kadar dı? Motor sandıklarımız, adam sandıklarımız 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Mercedes motorlu olacak desene Megane :). Revize eden meredes sonuçta Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 36 dakika önce Yazar Paylaş 36 dakika önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Mercedes motorlu olacak desene Megane :). Revize eden meredes sonuçta Valla mb revize edince başımız moktan çıkmaz gibi geliyor ya hadi bakalım. 1.6 dcilere bir el attılar kendi arabalarına takacakken 150 senelik motoru mındar ettiler. Ne kangoda ne meganda ne lfluence de ne talismanda hiçbirşey yapmayan motor cla da şapa oturdu. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Bu meganlar Mercedes motorlu yaramaz derler o zaman piyasada :P 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 32 dakika önce Yazar Paylaş 32 dakika önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Bu meganlar Mercedes motorlu yaramaz derler o zaman piyasada :P Arabayı yavaş yavaş mb yapacam böyle. Alamıyoruz bari dönüştürelim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 dakika önce Yazar Paylaş 6 dakika önce Reno 5 çok güzel bu arada kafamı karıştırdı. Baya da kalıplı sınıfına göre, iç aksam vs kaliteli. Bitane duster satıldı ben oradayken ama teslim alamadı akü bitmiş :))) Renault 5 in içi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Şimdi Paylaş Şimdi İlkay Başaran yazdı: 2 yıl garanti kapsamında oluyor yani değişen parça kaynaklı hararet ve motorun pert olması senaryosunda 1 tl ödeme yapmazsın araba zaten servis bakımlı dedi. kayserili mi bunu söyleyen? lpg li reno5 gelmiş mi Yorum bağlantısı
Recommended Posts