İçeriğe Yönlendir

Megane 1.33 Tce

İlkay Başaran

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Gökhan Tuna yazdı:

Ali Abi, D + auto hold'da beklerken de cok uzun bekleyince (tam sureyi hatirlamiyorum ama) bir noktada P'ye aliyor; hem Honda Civic FE1'de hem de ozurlu DSG'li :) Tiguan'da yasadim. Sagolsun Istanbul'un trafik isiklari :biggrin:

bende tam emin değilim ama denerim, 3 dk sonra freni salar diye okuduydum bir yerde, dusterdada böyleydi galiba hatırlayamadım şimdi, P ye alırmı bilmiyorum, bir ara denerim bakalım ne yapıyor...

P ye alma olayını farklı durumlarda farklı şekilde yapar ama, mesela D de frende durdun kapıyı açtın sonra kapadın tam kapanmadı yada açık, saldın freni bastın gaza sürüyorsun, 1-2 mt gittinmi direk frene asılır N de bekler P ye almaz frenleri kitler kalır, ekrada P ye al sonra D yap devam et der, bunu denedim hatta araçtan indim bekledim, kızıyor diiitt diyor sövüyor ama gitmiyor alet :) çok bekleyince P ye alır belki bunuda denemek lazım ama el freni çekiyor kendisi, bu durumda P ye almıştır sanırım...

yada D desin ve sürücü kapısı tam kapanmadı, az yürüdünmü frene asılıp boşta bekler, kapıyı kapa, P ye sonra D devam et der. (adamın asabını bozma adam gibi kapat kapıyı uyarısı verir yani :kihkih:) yada durdun araç D de, kemeri çıkardın direk el freni çeker kalır ...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Bence asıl sen deneme. Ben iyi niyetten hallederim işimi. Gelin cenazeyi kaldırın derim bitti. 

hehe, halledemezsin emin ol :kihkih: ben sandığı çakar geçerim, umrumdada olmaz, hatta onuda yapmam, arabayı değişirim direk, hiç uğraşamam, hatta o halde verir reno5 falan alırım :tongue:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...