Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Gökhan Tuna yazdı: Ali Abi, D + auto hold'da beklerken de cok uzun bekleyince (tam sureyi hatirlamiyorum ama) bir noktada P'ye aliyor; hem Honda Civic FE1'de hem de ozurlu DSG'li Tiguan'da yasadim. Sagolsun Istanbul'un trafik isiklari bende tam emin değilim ama denerim, 3 dk sonra freni salar diye okuduydum bir yerde, dusterdada böyleydi galiba hatırlayamadım şimdi, P ye alırmı bilmiyorum, bir ara denerim bakalım ne yapıyor... P ye alma olayını farklı durumlarda farklı şekilde yapar ama, mesela D de frende durdun kapıyı açtın sonra kapadın tam kapanmadı yada açık, saldın freni bastın gaza sürüyorsun, 1-2 mt gittinmi direk frene asılır N de bekler P ye almaz frenleri kitler kalır, ekrada P ye al sonra D yap devam et der, bunu denedim hatta araçtan indim bekledim, kızıyor diiitt diyor sövüyor ama gitmiyor alet çok bekleyince P ye alır belki bunuda denemek lazım ama el freni çekiyor kendisi, bu durumda P ye almıştır sanırım... yada D desin ve sürücü kapısı tam kapanmadı, az yürüdünmü frene asılıp boşta bekler, kapıyı kapa, P ye sonra D devam et der. (adamın asabını bozma adam gibi kapat kapıyı uyarısı verir yani ) yada durdun araç D de, kemeri çıkardın direk el freni çeker kalır ... 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bence asıl sen deneme. Ben iyi niyetten hallederim işimi. Gelin cenazeyi kaldırın derim bitti. hehe, halledemezsin emin ol ben sandığı çakar geçerim, umrumdada olmaz, hatta onuda yapmam, arabayı değişirim direk, hiç uğraşamam, hatta o halde verir reno5 falan alırım 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yeni bir marka çıkmış ondan alacağım ben TCE ile uğraşamam 😀 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Su verisi okumayan sensör nedeniyle ECU hata var diyip ibreyi tavan yaptırıyordur belki. Bı ihtimalle sensör soketi sökülüp denenmeli belki aynı mantık ibre tavan yapar Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 44 dakika önce Yazar Paylaş 44 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: hehe, halledemezsin emin ol ben sandığı çakar geçerim, umrumdada olmaz, hatta onuda yapmam, arabayı değişirim direk, hiç uğraşamam, hatta o halde verir reno5 falan alırım Dedi ve kaldırımda motor yağını değiştirdi Yorum bağlantısı
Recommended Posts