Ali Cihangiroğlu Dün saat 14:17 Paylaş Dün saat 14:17 (düzenlendi) Gökhan Tuna yazdı: Ali Abi, D + auto hold'da beklerken de cok uzun bekleyince (tam sureyi hatirlamiyorum ama) bir noktada P'ye aliyor; hem Honda Civic FE1'de hem de ozurlu DSG'li Tiguan'da yasadim. Sagolsun Istanbul'un trafik isiklari bende tam emin değilim ama denerim, 3 dk sonra freni salar diye okuduydum bir yerde, dusterdada böyleydi galiba hatırlayamadım şimdi, P ye alırmı bilmiyorum, bir ara denerim bakalım ne yapıyor... P ye alma olayını farklı durumlarda farklı şekilde yapar ama, mesela D de frende durdun kapıyı açtın sonra kapadın tam kapanmadı yada açık, saldın freni bastın gaza sürüyorsun, 1-2 mt gittinmi direk frene asılır N de bekler P ye almaz frenleri kitler kalır, ekrada P ye al sonra D yap devam et der, bunu denedim hatta araçtan indim bekledim, kızıyor diiitt diyor sövüyor ama gitmiyor alet çok bekleyince P ye alır belki bunuda denemek lazım ama el freni çekiyor kendisi, bu durumda P ye almıştır sanırım... yada D desin ve sürücü kapısı tam kapanmadı, az yürüdünmü frene asılıp boşta bekler, kapıyı kapa, P ye sonra D devam et der. (adamın asabını bozma adam gibi kapat kapıyı uyarısı verir yani ) yada durdun araç D de, kemeri çıkardın direk el freni çeker kalır ... Dün saat 14:25 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 14:27 Paylaş Dün saat 14:27 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bence asıl sen deneme. Ben iyi niyetten hallederim işimi. Gelin cenazeyi kaldırın derim bitti. hehe, halledemezsin emin ol ben sandığı çakar geçerim, umrumdada olmaz, hatta onuda yapmam, arabayı değişirim direk, hiç uğraşamam, hatta o halde verir reno5 falan alırım Dün saat 14:28 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 17:15 Paylaş Dün saat 17:15 Yeni bir marka çıkmış ondan alacağım ben TCE ile uğraşamam 😀 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 17:42 Paylaş Dün saat 17:42 Su verisi okumayan sensör nedeniyle ECU hata var diyip ibreyi tavan yaptırıyordur belki. Bı ihtimalle sensör soketi sökülüp denenmeli belki aynı mantık ibre tavan yapar Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 17:51 Yazar Paylaş Dün saat 17:51 Ali Cihangiroğlu yazdı: hehe, halledemezsin emin ol ben sandığı çakar geçerim, umrumdada olmaz, hatta onuda yapmam, arabayı değişirim direk, hiç uğraşamam, hatta o halde verir reno5 falan alırım Dedi ve kaldırımda motor yağını değiştirdi 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: Dedi ve kaldırımda motor yağını değiştirdi o zevk ve yakında 2 motor 1 arabanın değişeceğim, arabanında günü geldi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: o zevk ve yakında 2 motor 1 arabanın değişeceğim, arabanında günü geldi Görme engelli plastiklerine yağ bulaştırmayı unutma abi sakın. Sizin yüzünüzden avrupa birliği almıyor bizi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Görme engelli plastiklerine yağ bulaştırmayı unutma abi sakın. Sizin yüzünüzden avrupa birliği almıyor bizi kaldırımda değişen kim, sitenin otoparkındayım, damla yağ damlatmam ayrıca rahat ol sen, ab ye gelince, almama sebebleri başka 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: kaldırımda değişen kim, sitenin otoparkındayım, damla yağ damlatmam ayrıca rahat ol sen, ab ye gelince, almama sebebleri başka Çıkan yağı ne yapıyorsun abi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Evren Erakçora yazdı: Çıkan yağı ne yapıyorsun abi. Logara Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Logara Komutan olan mı? Umarım öyledir 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Komutan olan mı? Umarım öyledir Sanki oranın komutanı 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sanki oranın komutanı e komutanı? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Hakan Berk yazdı: e komutanı? Bugün çip takılacak mahkumlar! Yorum bağlantısı
Hakan Berk 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Bugün çip takılacak mahkumlar! Japon'da gitti 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Evren Erakçora yazdı: Çıkan yağı ne yapıyorsun abi. Logara sanayiye, birazını sağı solu yağlamaya ayırırım... yoksa şöylemi yapsak yav kışta geldi bak... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 41 dakika önce Yazar Paylaş 41 dakika önce Hakan Berk yazdı: Japon'da gitti Japoncanız çok güzel, japon musunuz? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Japoncanız çok güzel, japon musunuz? Kardeşim aranızda konuşmayın sonra bana patlıyorlar! 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 dakika önce Yazar Paylaş 30 dakika önce Servet Aydın yazdı: Kardeşim aranızda konuşmayın sonra bana patlıyorlar! Jujitsu, kungfu, taocu fax, best of mfö. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 dakika önce Yazar Paylaş 28 dakika önce Servet Aydın yazdı: Hepsinden yükle Teypte en son taocu kalmış Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Hakan Berk yazdı: Bu Commodore 64 değil mi ya? o kesmez 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts