Evren Erakçora 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Logara sanayiye, birazını sağı solu yağlamaya ayırırım... yoksa şöylemi yapsak yav kışta geldi bak... Hava, deniz ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hakan Berk yazdı: Bu Commodore 64 değil mi ya? Uzayda hayat var yok belli değil sen commodore diyorsun hala Evren Erakçora yazdı: Hava, deniz ? Tahta tahta! 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Servet Aydın yazdı: Uzayda hayat var yok belli değil sen commodore diyorsun hala Tahta tahta! Kaç senedir buradasın bob? Caaaarrtt 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Servet Aydın yazdı: Uzayda hayat var yok belli değil sen commodore diyorsun hala Tahta tahta! Adamların şehir içidenki kanal, dere bizdeki Azmak Deresi gibi abi. O kadar temiz dereler, göller. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Hepsinden yükle I know kung fu! Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Önder Özcan yazdı: I know kung fu! Nimetle şaka olmaz Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: 7dct300 de boşa atılmaz gerek yok kardeş, bu alet dsg gibi özürlü değildir, ısınmaz, mekanik olarak debriyajı ayırmış halde bekler, yağ basıncı anlık olur sonra sıfırlar, ayrıca frene azıcık bile bassan aracın duruyor olması yeterli,o anda tam ayırma yapar ve gitmek istemez yarım kavrama falan olmaz, teker dönmüyorsa fren lamban yanıyorsa yürümez bu araç, o yüzden çok uzun bekleme olursa (3-5 dk) ayağın frende yorulmasın diye N ye alabilirsin, yada Auto Hold varsa onu aç senin yerine frene bassın D de bekle X-Tronic freni kokle diye uyarıyor DSG de denemedim Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 56 dakika önce Yazar Paylaş 56 dakika önce Metin Akbal yazdı: X-Tronic freni kokle diye uyarıyor DSG de denemedim Kökle mi diyor ekranda 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Kökle mi diyor ekranda diyemez mi sanane 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 dakika önce Yazar Paylaş 12 dakika önce Fatih Keskin yazdı: diyemez mi sanane Çakmağımı yolla Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Kökle mi diyor ekranda Okumuş araba öyle demez onu ben dedim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts