İçeriğe Yönlendir

Megane 1.33 Tce

İlkay Başaran

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
Metin Akbal yazdı:

X-Tronic freni kokle diye uyarıyor DSG de denemedim :)

mobilet şanzıman o normaldir, hatta mobilet daha iyi pardon, mobilette motor devri düşünce kavrama ayrılır boşta döner onda :p

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İlkay Başaran

Vka gergin. (Vicdansız Kara Aracı)

Hep Ali mi hipermil yapacak. 5 derecede hipermil. 95 ile 100 km, 7 8 kırmızı ışıklı birinde yarışlı. Tabiki geçtik :spiteful:  eksozu su doldurmuş hatun kişi.

IMG-20251220-WA0039.jpg

IMG-20251220-WA0040.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Vka gergin. (Vicdansız Kara Aracı)

Hep Ali mi hipermil yapacak. 5 derecede hipermil. 95 ile 100 km, 7 8 kırmızı ışıklı birinde yarışlı. Tabiki geçtik :spiteful:  eksozu su doldurmuş hatun kişi.

Yaz vakti Busrada Cundada araba kullanmasam diyecemki harika değerler. Yaşadığın bölgenin trafiği çok sakin, İstanbulda son 3 yılıda aşırı otomobil sayısında patlama var. Sabahları 5 km yolu 30 dakikada alamıyorum. Hadi geçtik, mahallemdem çıkamıyorum. Trafik yüzünden eşimi metroya bırakıyorum, çünkü Ataşehirdeki iş yeri eve 9 km uzakta olmasına rağmen , evden çıkıp Ataşehire gitmek tam 1 saat 10 dakika sürüyor. İşe geç kalıyor.  

Bu koşullar altında tüketim değerim İ20 için 6.6 litre. Ben 1.3 tce motorun performansını İstanbulda sabah akşam mesai çıkışlarında görmek isterim. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

Yaz vakti Busrada Cundada araba kullanmasam diyecemki harika değerler. Yaşadığın bölgenin trafiği çok sakin, İstanbulda son 3 yılıda aşırı otomobil sayısında patlama var. Sabahları 5 km yolu 30 dakikada alamıyorum. Hadi geçtik, mahallemdem çıkamıyorum. Trafik yüzünden eşimi metroya bırakıyorum, çünkü Ataşehirdeki iş yeri eve 9 km uzakta olmasına rağmen , evden çıkıp Ataşehire gitmek tam 1 saat 10 dakika sürüyor. İşe geç kalıyor.  

Bu koşullar altında tüketim değerim İ20 için 6.6 litre. Ben 1.3 tce motorun performansını İstanbulda sabah akşam mesai çıkışlarında görmek isterim. 

Tamam birşey demedik ya :D

Ali yapıyor bende yapacağım dedim sadece. Senden iyi yaptım demedim ki.

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
İlkay Başaran yazdı:

Tamam birşey demedik ya :D

Ali yapıyor bende yapacağım dedim sadece. Senden iyi yaptım demedim ki.

Bu trafik konusunda çok doldum, ister istemez bir yerelere içimi döküyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Trafik dert eyvallah birde park yeri sorunu var.Mahallede komşular arası yaşanan tartışmaların tek nedeni Park Sorunu.Ben o kadar sıkıldımki arabayı gidip Hastane dışındaki park yerine bırakıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Ali Cihangiroğlu yazdı:

çözüm basit, 2 tekere terfi edin :kihkih:

Park yeri 🙂 ? motosiklette daha büyük dert.Eskiden müstakil evdeydim kapıdan içeri sokar zincir atar birakirdım.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Aytac Sakal yazdı:

Park yeri 🙂 ? motosiklette daha büyük dert.Eskiden müstakil evdeydim kapıdan içeri sokar zincir atar birakirdım.

gerçi oda var, sağa sola gidince sorun değilde akşam nereye bırakacaksın, çalarlar vs. ben İzmirde yaşasam bir kere araba anında satılmıştı, gerek yoktu çünki, bin toplu taşımaya, motoruda satardım, burada yerim olmasa bunuda almazdım hatta... 

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Ben Çekmeköylü'yüm. Buranın imarı yapılırken ultra geniş yollar ve her eve ait park alanı yapılması şart koşulmuş. Bizim 6 arabalık otoparkımız, en önünde ayrıca 6 arabalık alanımız var. Bence herkes bir gün Çekmeköylü olacak. Ama şu an inanaılmaz bir nufus patlaması yaşanıyor. 

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Ali Cihangiroğlu yazdı:

gerçi oda var, sağa sola gidince sorun değilde akşam nereye bırakacaksın, çalarlar vs. ben İzmirde yaşasam bir kere araba anında satılmıştı, gerek yoktu çünki, bin toplu taşımaya, motoruda satardım, burada yerim olmasa bunuda almazdım hatta... 

Bornovaya metro ile çok daha hızlı gidiyorum.Scotter sevmem ama bu trafikte ideal.

Ali Darbaz yazdı:

Ben Çekmeköylü'yüm. Buranın imarı yapılırken ultra geniş yollar ve her eve ait park alanı yapılması şart koşulmuş. Bizim 6 arabalık otoparkımız, en önünde ayrıca 6 arabalık alanımız var. Bence herkes bir gün Çekmeköylü olacak. Ama şu an inanaılmaz bir nufus patlaması yaşanıyor. 

İzmirdeki yeni yerleşim.alanlarıda aynı durumda.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

çözüm basit, 2 tekere terfi edin :kihkih:

Valla biz 6 teker gidiyoruz gideceğimiz yere :))

IMG-20251221-WA0004.jpeg

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Valla biz 6 teker gidiyoruz gideceğimiz yere :))

bak buda güzel taktik, 2 - 4  :D

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

2025 in son motoru da değişsin. 1 hafta kafa rahat :crazy:

20251229_085459.jpg

• Teşekkür 2
  • Mutlu 4
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
İlkay Başaran yazdı:

2025 in son motoru da değişsin. 1 hafta kafa rahat :crazy:

Daha 2 gün var, ben olsam bu kadar kesin konuşmazdım :kihkih:

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

oo yinemi servis :D 

images?q=tbn:ANd9GcScgDX5F0pK86H9AxABzI7

Termostatla devirdaim de mi değişmeyah

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
(düzenlendi)

Arabayı aldım. Termostat, devirdaim, kayış, antifriz değişti. Termostat ve devirdaim revizyonlu parçalar ile değişti, ustabaşı eski ve yeni seri parçaları gösterdi. En bariz fark devirdaim kasnağı dedikleri parçada. 2 yıl bu piyasada gezen su kaçırma vs hararet konusunda güvence altındayız ama zaten ben hiçbir sorun yaşamamıştım. Yıl dolduğundan dolayı değiştirdik hemde revizyonlu parça olmuş oldu. 

IMG-20251229-WA0039.jpeg

IMG-20251229-WA0041.jpeg

tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi
İmla
  • Beğen 9
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
İlkay Başaran yazdı:

Arabayı aldım. Termostat, devirdaim, kayış, antifriz değişti. Termostat ve devirdaim revizyonlu parçalar ile değişti, ustabaşı eski ve yeni seri parçaları gösterdi. En bariz fark devirdaim kasnağı dedikleri parçada. 2 yıl bu piyasada gezen su kaçırma vs hararet konusunda güvence altındayız ama zaten ben hiçbir sorun yaşamamıştım. Yıl dolduğundan dolayı değiştirdik hemde revizyonlu parça olmuş oldu. 

IMG-20251229-WA0039.jpeg

IMG-20251229-WA0041.jpeg

Revizyon ne zaman yapılmış tarih bellimi 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Aytac Sakal yazdı:

Revizyon ne zaman yapılmış tarih bellimi 

Bugün öğlen :crazy:

Bu arada tr de parça yoktu maiste. 2 hafta bekledik fransadan geldi. İlginç. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
İlkay Başaran yazdı:

Bugün öğlen :crazy:

Bu arada tr de parça yoktu maiste. 2 hafta bekledik fransadan geldi. İlginç. 

Belki benim aracta yapılmıştir yirtarız diye umut etmiştim 🙂.

Şimdi kafanız rahat gec olsun güç olmasın Ne ka.dar ödediniz sorması ayıp olmazsa 🙂

Şu Yılbaşı geçsin Bende fren balatalarını ön arka  değiştireceğim aklıma takılıyor özel servis  Bosch olacak dedim.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Aytac Sakal yazdı:

Belki benim aracta yapılmıştir yirtarız diye umut etmiştim 🙂.

Şimdi kafanız rahat gec olsun güç olmasın Ne ka.dar ödediniz sorması ayıp olmazsa 🙂

Şu Yılbaşı geçsin Bende fren balatalarını ön arka  değiştireceğim aklıma takılıyor özel servis  Bosch olacak dedim.

Yani hiç aklıma gelmedi, sormadım ne zamandan sonrası revizyonlu diye malesef. Rakamı şimdi söylesem de yarın değişecek..

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Yani hiç aklıma gelmedi, sormadım ne zamandan sonrası revizyonlu diye malesef

Bende araştırayım.Servis Check Up yaptı sorun olsa bilgi verirdi diye düşünıyorum.

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...