Oğuzkan Işık 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: direksiyon çok şık olmuş Naylona naylon kaplamışlar 8 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Naylona naylon kaplamışlar Füze ataydın keşke 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Aralık 2025 Yazar Paylaş 29 Aralık 2025 Servet Aydın yazdı: Füze ataydın keşke Umarım peugeotun motorunun yanma odasına 4000 devirdeyken su dolar 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 İlkay Başaran yazdı: Umarım peugeotun motorunun yanma odasına 4000 devirdeyken su dolar diğer motoru ile gider? 1 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 İlkay Başaran yazdı: Rakamı şimdi söylesem de yarın değişecek.. Gitti 20 kâat 🫣 Direksiyon kaplama hediye diyolla 🤭 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Füze ataydın keşke Patlatma işi sende diye karışmayım oraya dedim abi 29 Aralık 2025 tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: diğer motoru ile gider? Fakirler anlamaz mirim 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 tek motoru olan da ne bileyim bu devirde yani Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Aralık 2025 Yazar Paylaş 29 Aralık 2025 Çubukla yağına bakılan arabaları hiç sevmem Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bugün öğlen Bu arada tr de parça yoktu maiste. 2 hafta bekledik fransadan geldi. İlginç. pierburg, internette dolu, fransadan gelmiş haa arabayı yeni aldığımda 2 hafta hava filtresi bekletmişlerdi, fransadan gelmişmiş, çıka çıka mais filtre çıktı, yani yan sanayi Törkiş malı filtre 29 Aralık 2025 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 İlkay Başaran yazdı: Çubukla yağına bakılan arabaları hiç sevmem Ben araba sevmiim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 Servet Aydın yazdı: Ben araba sevmiim bende Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2025 Yazar Paylaş 30 Aralık 2025 Ali Cihangiroğlu yazdı: pierburg, internette dolu, fransadan gelmiş haa arabayı yeni aldığımda 2 hafta hava filtresi bekletmişlerdi, fransadan gelmişmiş, çıka çıka mais filtre çıktı, yani yan sanayi Törkiş malı filtre Abi sende insanlara güven sorunu var ciddiyim. Herkes sana yalan söylüyor zannediyorsun. Elinde parça olsa neden bekletsin mantığı ne yani? Adam tamam değişin demiş al parayı geç? 2 hafta neden bekletip riske girersin? 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2025 Yazar Paylaş 30 Aralık 2025 Servis de emin ol internetten alıp takıyordur zaten o yazdığın da ayrı bir olay. Parça bu sağdaki eski olan seri. Kesin rafta varmıştır da beklesin 2 hafta salak demişlerdir. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Aralık 2025 Paylaş 30 Aralık 2025 Mais filtre Almanya üretimi not düşelim buraya 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Aralık 2025 Paylaş 30 Aralık 2025 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Mais filtre Almanya üretimi not düşelim buraya sadece Almanyamı? notu doğru düşelim orjinal diye birşey yok bu arada, mais ne? onaylı parça var, orjinal lazımsa devirdaim orjinal var evet Pierburg mesela ve hepside piyasada mevcut, servis parça bekletiyorsa sorun Maiste, en fazla 2 gün sürecek bekleme, stok tutacaklar, 2 hafta bekleme nedir? aha, al yarın kapında... https://www.maviparca.com/urun/devirdaim-su-pompasi-706395060-89140 30 Aralık 2025 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Aralık 2025 Paylaş 30 Aralık 2025 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: İlkay servis maisten alır parçayı, her zaman değil ama, duruma göre değişir, yağı nereden alıyor servis? derdim servise gitmemek değil, yüksek fiyatları ve uygun olmayan yağ kullanmaları ve bekletmeleri, yoksa derdim olmaz servisle..., Forda da neden sorun yaşamadım, keyfi gitmiyordum ayrı, zaten en az 10 sene sadece yağ ve filtre değişirim ben, bak motoru götürücem bakıma, yine yanlış yağ olayı var ve yağımı kendim alıp gideceğim, ama ne diyor adamlar, hay hay diyorlar faturaya yazıyorlar olay bitiyor, reno ne yapıyor, olmaz! olmazsa benimde işim olmaz, hem pahalı hemde uygun değil, hemde evet haklısınız ama bizde böyle vs. elinde yoksa bırak ben getiririm parçayı vs. bakarsın uygunmu yaparsın işçiliğini, zorlarlarsa kendileri bilir.... Bak notta düşeyim buraya, artık arabanın bakımıyla falan uğraşmak istemiyorum (yağda affetmem ama), eskisi gibi hevesimde kalmadı, anca bir gaz gelirse yaparım, termostatda yada devirdaimde sorun yaşarsam bende götürüp bırakıcam servise, yalnız her iki parçada ya 120 yada 150 bin km de bir idi değişir yanlış hatırlamıyorsam, yıldan bağımsız değişir, tabi yenilemek iyidir, iyi yapmışsın, benim daha 40 binde araba gerek yok, ha kayış olabilir, sertleşirse devirdaimi bozar, oda 10 dk lık iş zaten... 30 Aralık 2025 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazar 12:33 Paylaş Pazar 12:33 İlkay Başaran yazdı: Makina gergin. Motor değişimi gelmiştir. 3 Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazar 14:13 Paylaş Pazar 14:13 İlkay Başaran yazdı: Makina gergin. Jant kapağı opsiyon mu bunlarda? Yorum bağlantısı
Recommended Posts