İlkay Başaran 25 Ocak Yazar Paylaş 25 Ocak Koray Demir yazdı: Jant kapağı opsiyon mu bunlarda? Ben söktüm 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Ocak Paylaş 25 Ocak İlkay Başaran yazdı: Makina gergin. Sandık zamanı gelmiştir. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Motor değişimi gelmiştir. Aynını yazmışım. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ocak Paylaş 26 Ocak hep gergin iyidir, ama aşırı germe devirdaimi bozar bak, arada esnesin Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Ocak Yazar Paylaş 26 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: hep gergin iyidir, ama aşırı germe devirdaimi bozar bak, arada esnesin Garantisi var bozsun sorun yok )) 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 07:12 Paylaş Cumartesi 07:12 İlkay Başaran yazdı: Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir kaçınca motordayız, ben kaçırdım hocam 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 07:54 Paylaş Cumartesi 07:54 İlkay Başaran yazdı: Yılda 52 :P ooo sulanmış. Pardon termostat değişmiş aman neyse işte 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cumartesi 11:40 Paylaş Cumartesi 11:40 İlkay Başaran yazdı: Yılda 52 :P 2028 de şubat 29 çekecekmiş 😃 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cumartesi 11:57 Paylaş Cumartesi 11:57 (düzenlendi) 5. motorda bakmayın siz ona Cumartesi 12:09 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts