Ali Cihangiroğlu 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs bu arada yurtdışında durumu taramaya devam, yaygın sorun değil diyorlar, sıkıntı yok zaten. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs 120 gibi süratle Aydın Kuşadası gidiş geliş ortalamam 4.8 litre. Dönüşte daha hızlı geldik çünkü allienler bastı ortalığı. Birde temizlik yapıp yaz kumları için yer açtım bagajda. 70 bin km olmuşuz. Motor bitmek üzeredir 12 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 Haziran Paylaş 1 Haziran İlkay Başaran yazdı: 70 bin km olmuşuz. Motor bitmek üzeredir Bu hafta motor haftası o zaman. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran Paylaş 1 Haziran İlkay Başaran yazdı: Bu son takılan motor muydu? 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Haziran Paylaş 1 Haziran İlkay Başaran yazdı: LAANN! Çare drogba 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran Paylaş 1 Haziran İlkay Başaran yazdı: LAANN! gergin gibisin 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Haziran Paylaş 1 Haziran (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: gergin gibisin bayağı gergin benziyorda haaa, saç yoh 1 Haziran tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Garibin konusu çok gerilerde kalmış. Arabadan bi şikayetim yok ama kaşıntı tuttu. NE yapsam bilmiyorum. Tüketiminden iç hacminden, sorun çıkartmamasından çok mamnunum. Ne yapsam bi değişiklik nasıl olur ki 1600-1800 bütçe ile? Kaç para yapar ki bu 2020 model manuel joy paket boya vs yok yetkili servis bakımlı. 74 bin km de Yine benzinli birşey olması lazım. Atmosferik olmaz. Yılda aşağı yukarı 20 22 bin kullanıyorum Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Elimizde 100bin km geçmemiş focus1 var. Kepirt.. Artanla kıymetli madenlere yatırım 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Garibin konusu çok gerilerde kalmış. Arabadan bi şikayetim yok ama kaşıntı tuttu. NE yapsam bilmiyorum. Tüketiminden iç hacminden, sorun çıkartmamasından çok mamnunum. Ne yapsam bi değişiklik nasıl olur ki 1600-1800 bütçe ile? Kaç para yapar ki bu 2020 model manuel joy paket boya vs yok yetkili servis bakımlı. 74 bin km de Yine benzinli birşey olması lazım. Atmosferik olmaz. Yılda aşağı yukarı 20 22 bin kullanıyorum 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Volvo güzelmiş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 49 dakika önce Yazar Paylaş 49 dakika önce Subaru zart dese kamyon kasasında istanbula gideriz yoksa on numara alet Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Subaru zart dese kamyon kasasında istanbula gideriz yoksa on numara alet Zart demesini anlamadım ama, durduk yere araba değiştirmek istiyorsan biraz sürmesinden zevk alacağın, otoparkta bir eşi daha olmayacak bir araç olmalı bence. Diğer türlü parçası bol olsun az yaksın çok kaçsın köşedeki bakkal da tamir edebilsin kafasında araba değiştirmek istersen döner dolaşır megan alırsın Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 35 dakika önce Yazar Paylaş 35 dakika önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Zart demesini anlamadım ama, durduk yere araba değiştirmek istiyorsan biraz sürmesinden zevk alacağın, otoparkta bir eşi daha olmayacak bir araç olmalı bence. Diğer türlü parçası bol olsun az yaksın çok kaçsın köşedeki bakkal da tamir edebilsin kafasında araba değiştirmek istersen döner dolaşır megan alırsın Ayvalıkta yaşayıp günde min 60 km kullanınca malesef her seçeneğe güzel de olsa geçemiyoruz. Köşedeki bakkala gitmem ben yetkili servise gidiyorum. Birde ben ayda 2 saat kullanmıyorum bile aracı hep eşimde. Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Ayvalıkta yaşayıp günde min 60 km kullanınca malesef her seçeneğe güzel de olsa geçemiyoruz. Köşedeki bakkala gitmem ben yetkili servise gidiyorum. Birde ben ayda 2 saat kullanmıyorum bile aracı hep eşimde. O zaman Volvo'dan ilerleyelim. Şanzımanı tam otomatik, bildiğim kadarıyla bir sorunu yok. Motor 4 silindirli turbo benzin, yine bildiğim bir sorunu yok. Gücü yeterli. Güvenli, iç aksamı çabuk aşınmaz nispeten kaliteli ve sağlamdır. Yol tutuşu vs de güzel. Uymayan bir yeri var mı ? 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce 1.5 TSI Tiguan veya Karoq veya Ateca. Megane kadar az yakmaz ama normal bir dizel kadar az o bolgede. Performans olarak yeterli, sanziman olarak DQ200 e gore daha saglam ve uzun omurlu olan DQ381 var. Bakim araligi da uzun (120k). Hacim ve donanim olarak ideal. Piyasalari ne kadar bilmiyorum ama. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 dakika önce Yazar Paylaş 12 dakika önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: O zaman Volvo'dan ilerleyelim. Şanzımanı tam otomatik, bildiğim kadarıyla bir sorunu yok. Motor 4 silindirli turbo benzin, yine bildiğim bir sorunu yok. Gücü yeterli. Güvenli, iç aksamı çabuk aşınmaz nispeten kaliteli ve sağlamdır. Yol tutuşu vs de güzel. Uymayan bir yeri var mı ? Volvo çok güzel kırmızı da çok yakışmış. Kaliteli araba ara ara bindiğim kalitesine bayıldığım alettir. Erdem Doğan yazdı: 1.5 TSI Tiguan veya Karoq veya Ateca. Megane kadar az yakmaz ama normal bir dizel kadar az o bolgede. Performans olarak yeterli, sanziman olarak DQ200 e gore daha saglam ve uzun omurlu olan DQ381 var. Bakim araligi da uzun (120k). Hacim ve donanim olarak ideal. Piyasalari ne kadar bilmiyorum ama. Karoq güzel evet benim de hoşuma gidiyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts