İçeriğe Yönlendir

Megane 1.33 Tce

İlkay Başaran

Recommended Posts

Bahadır TÜFEKCİ
Sinan Akgöl yazdı:

T3 kronigi boldur tamir videosu lazim 😁 çok güzel turbo keser 🙂 

T3 motorların birkaç çeşidi var.

4 silindir S60'lar için genel olarak sağlam diye duyuyorum. 

180 beygir olanlar belki çok güç ürettiği için sağlamlıktan ödün veriyordur. 

İsa Acar yazdı:

Teşekkürler, bize böyle vazgeçirici şeylerle gelinsin :D

D5 motor var... bakımlarını aksatmazsan 1milyon km binersin :) 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)
Bahadır TÜFEKCİ yazdı:

T3 motorların birkaç çeşidi var.

4 silindir S60'lar için genel olarak sağlam diye duyuyorum. 

180 beygir olanlar belki çok güç ürettiği için sağlamlıktan ödün veriyordur. 

D5 motor var... bakımlarını aksatmazsan 1milyon km binersin :) 

Senesi kodu vs etkisi vardir. En onemlisi bakimlisi bakim gecmislisi. Kronigiden ziyade hassas diyeyim. Dizeliyle mukayese edilmez. Volvo trde vakit nakit ister malasefki.

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ
Sinan Akgöl yazdı:

Senesi kodu vs etkisi vardir. En onemlisi bakimlisi bakim gecmislisi. Kronigiden ziyade hassas diyeyim. Dizeliyle mukayese edilmez. Volvo trde vakit nakit ister malasefki.

Son cümleye katılmıyorum.

Bakımsız hor kullanılmış her araç masraflıdır, uğraştırır.

Volvoların TR de masraflı araç olduğuna dair yanlış bir algı var. Ben senelerdir kullanıyorum, diğer araçlara göre ne pahalılığını yaşadım nede çözülmez bir problemini. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)
Bahadır TÜFEKCİ yazdı:

Son cümleye katılmıyorum.

Bakımsız hor kullanılmış her araç masraflıdır, uğraştırır.

Volvoların TR de masraflı araç olduğuna dair yanlış bir algı var. Ben senelerdir kullanıyorum, diğer araçlara göre ne pahalılığını yaşadım nede çözülmez bir problemini. 

Siz ilk sahibimisiniz?  Bahsi geçen arac v50 d2 ise o zaten Ford Focus sw temelli ortak uretim Fordun sorunsuzlugu volvonun saglamligi imajiyla ortaya cikan bir model degil mi? Yanlisim var ise duzeltin lutfen

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ
Sinan Akgöl yazdı:

Siz ilk sahibimisiniz? 

Yok değilim,

2011 model, 170bin de aldım. Şuanda 260bin de  araç.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Bahadır TÜFEKCİ yazdı:

Yok değilim,

2011 model, 170bin de aldım. Şuanda 260bin de  araç.

Ford c1 platformu uzerinde 109hp tdci motor var dimi? 

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Megane hakkında yapılan Negatif yorumlar beni olumsuz etkiledi inanın bir ara sanırım ben başka araç kullanıyorum diye düşünmeye başladım.3 Ay önce yeni bir ev alıp taşındık yoksa Benimde aklımdan değişim fikri belirtmişti.

Çok beklentisi olan günü birlik araç kullanan biri değilim Direksiyon sertliği dışında hiç bir şikayetim yok.

Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ
Sinan Akgöl yazdı:

Ford c1 platformu uzerinde 109hp tdci motor var dimi? 

115hp 6 ileri şanzımanlı PSA motoru var. Ford 2013 ve sonrasında kullanmış araçlarında. Ki sağlamlık açısından en zayıf motor olduğu söylenir Volvo'nun diğer kullandığı motorlara göre. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Bahadır TÜFEKCİ yazdı:

115hp 6 ileri şanzımanlı PSA motoru var. Ford 2013 ve sonrasında kullanmış araçlarında. Ki sağlamlık açısından en zayıf motor olduğu söylenir Volvo'nun diğer kullandığı motorlara göre. 

Bende buna katilmam acikcasi :) hdi tdci d2 isimler farkli motor ayni. Ayni Jaguar D type 2.0dnin Ford Mondeo olmasi gibi. Kisacasi sizin araciniz karoser volvo mekanik alt yapi ve motor sanziman hdi sizinki saglamlikta sorunsuzlukta her turlu on planda.Benim nakit vakit dedigim Volvolar s80 (1.6dharic) xc90 xc60 t3 t5 vs. Iyi gunlerde kazasiz belasiz sorunsuz kullanmanizi dilerim. 🧿

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Sinan Akgöl
  • Yeni Oluştur...