Bahadır TÜFEKCİ 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Sinan Akgöl yazdı: T3 kronigi boldur tamir videosu lazim 😁 çok güzel turbo keser 🙂 T3 motorların birkaç çeşidi var. 4 silindir S60'lar için genel olarak sağlam diye duyuyorum. 180 beygir olanlar belki çok güç ürettiği için sağlamlıktan ödün veriyordur. İsa Acar yazdı: Teşekkürler, bize böyle vazgeçirici şeylerle gelinsin D5 motor var... bakımlarını aksatmazsan 1milyon km binersin 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Bahadır TÜFEKCİ yazdı: T3 motorların birkaç çeşidi var. 4 silindir S60'lar için genel olarak sağlam diye duyuyorum. 180 beygir olanlar belki çok güç ürettiği için sağlamlıktan ödün veriyordur. D5 motor var... bakımlarını aksatmazsan 1milyon km binersin Senesi kodu vs etkisi vardir. En onemlisi bakimlisi bakim gecmislisi. Kronigiden ziyade hassas diyeyim. Dizeliyle mukayese edilmez. Volvo trde vakit nakit ister malasefki. 6 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Senesi kodu vs etkisi vardir. En onemlisi bakimlisi bakim gecmislisi. Kronigiden ziyade hassas diyeyim. Dizeliyle mukayese edilmez. Volvo trde vakit nakit ister malasefki. Son cümleye katılmıyorum. Bakımsız hor kullanılmış her araç masraflıdır, uğraştırır. Volvoların TR de masraflı araç olduğuna dair yanlış bir algı var. Ben senelerdir kullanıyorum, diğer araçlara göre ne pahalılığını yaşadım nede çözülmez bir problemini. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Son cümleye katılmıyorum. Bakımsız hor kullanılmış her araç masraflıdır, uğraştırır. Volvoların TR de masraflı araç olduğuna dair yanlış bir algı var. Ben senelerdir kullanıyorum, diğer araçlara göre ne pahalılığını yaşadım nede çözülmez bir problemini. Siz ilk sahibimisiniz? Bahsi geçen arac v50 d2 ise o zaten Ford Focus sw temelli ortak uretim Fordun sorunsuzlugu volvonun saglamligi imajiyla ortaya cikan bir model degil mi? Yanlisim var ise duzeltin lutfen 5 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Siz ilk sahibimisiniz? Yok değilim, 2011 model, 170bin de aldım. Şuanda 260bin de araç. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Yok değilim, 2011 model, 170bin de aldım. Şuanda 260bin de araç. Ford c1 platformu uzerinde 109hp tdci motor var dimi? Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Megane hakkında yapılan Negatif yorumlar beni olumsuz etkiledi inanın bir ara sanırım ben başka araç kullanıyorum diye düşünmeye başladım.3 Ay önce yeni bir ev alıp taşındık yoksa Benimde aklımdan değişim fikri belirtmişti. Çok beklentisi olan günü birlik araç kullanan biri değilim Direksiyon sertliği dışında hiç bir şikayetim yok. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Ford c1 platformu uzerinde 109hp tdci motor var dimi? 115hp 6 ileri şanzımanlı PSA motoru var. Ford 2013 ve sonrasında kullanmış araçlarında. Ki sağlamlık açısından en zayıf motor olduğu söylenir Volvo'nun diğer kullandığı motorlara göre. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Bahadır TÜFEKCİ yazdı: 115hp 6 ileri şanzımanlı PSA motoru var. Ford 2013 ve sonrasında kullanmış araçlarında. Ki sağlamlık açısından en zayıf motor olduğu söylenir Volvo'nun diğer kullandığı motorlara göre. Bende buna katilmam acikcasi hdi tdci d2 isimler farkli motor ayni. Ayni Jaguar X type 2.0dnin Ford Mondeo olmasi gibi. Kisacasi sizin araciniz karoser volvo mekanik alt yapi ve motor sanziman hdi sizinki saglamlikta sorunsuzlukta her turlu on planda.Benim nakit vakit dedigim Volvolar s80 (1.6dharic) xc90 xc60 t3 t5 vs. Iyi gunlerde kazasiz belasiz sorunsuz kullanmanizi dilerim. 🧿 5 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Bende buna katilmam acikcasi hdi tdci d2 isimler farkli motor ayni. Ayni Jaguar X type 2.0dnin Ford Mondeo olmasi gibi. Kisacasi sizin araciniz karoser volvo mekanik alt yapi ve motor sanziman hdi sizinki saglamlikta sorunsuzlukta her turlu on planda.Benim nakit vakit dedigim Volvolar s80 (1.6dharic) xc90 xc60 t3 t5 vs. Iyi gunlerde kazasiz belasiz sorunsuz kullanmanizi dilerim. 🧿 Teşekkürler güzel dileğiniz için. Volvo Ford bünyesinde iken bazı modellerinde PSA/Ford motorları kullanmış. Vergi avantajından dolayı da 1.6 dizeller Türkiye de çok satmış. Ama diğer motorları PSA/Ford motorlarına göre çok daha sağlam. Konu sadece motor sağlamlığı da değil, Şimdi rastgele ilanları açtım, yüksek kilometreli bir XC90'nın iç aksamını aşağıya koyuyorum. 20 yaşında olup, 600 bin kmye yakın yol yapmış bir aracın koltuğunun, direksiyonunun bu kondisyonda olması çok rastlanır birşey değil. Hatta yanlış hatırlamıyorsam rutin bakım ile motor değiştirmeden dünya da en çok yol yapan araçta bir volvo. 4,5 milyon km gibi birşeydi sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Fordu batmaktan kurtaran mazda'dır. Küçük araç üretemeyen ford çareyi mazda ortaklığında bulmuş, 80'li yıllarda ortak olmuşlar ve ford avrupada ve asyada satış yapmaya başladı. Bahsedilen araçların benzinli motor ve otomatik şanzımanları ile şasinin dinamiği, mekanik olarak basit tasarımı da mazda elinin değmesiyle oldu. 30 mazda 30 ford 30 volvo mühendisi ortak çalıştı. Özellikle direksiyon sistemi mazda ağırlıklı oldu. 3 saat önce tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Hatta yanlış hatırlamıyorsam rutin bakım ile motor değiştirmeden dünya da en çok yol yapan araçta bir volvo. 4,5 milyon km gibi birşeydi sanırım. Dogru hatirliyorsunuz volvo p1800du 5.2m km Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Fordu batmaktan kurtaran mazda'dır. Küçük araç üretemeyen ford çareyi mazda ortaklığında bulmuş, 80'li yıllarda ortak olmuşlar ve ford avrupada ve asyada satış yapmaya başladı. Bahsedilen araçların benzinli motor ve otomatik şanzımanları ile şasinin dinamiği, mekanik olarak basit tasarımı da mazda elinin değmesiyle oldu. 30 mazda 30 ford 30 volvo mühendisi ortak çalıştı. Özellikle direksiyon sistemi mazda ağırlıklı oldu. Ve tanrı tce yi yarattırdı 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ve tanrı tce yi yarattırdı Gezdin mi bayiileri birak bizi 😬 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ve tanrı tce yi yarattırdı İbret olsun diye mi 😁 Ciddi ciddi alınacak içten yanmalı yeni araba çok azaldı. Elektrikli harici seçmek zor. Hele stelantis grubu çok fena şikayet alıyor. Yeni megan çıkar belki yakında. Ya da yüksek araba da rahatlık. Tercih edilebilir Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Gezdin mi bayiileri birak bizi 😬 Yok ya zaman yok ki Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: İbret olsun diye mi 😁 Ciddi ciddi alınacak içten yanmalı yeni araba çok azaldı. Elektrikli harici seçmek zor. Hele stelantis grubu çok fena şikayet alıyor. Yeni megan çıkar belki yakında. Ya da yüksek araba da rahatlık. Tercih edilebilir Haylaaa sikayet aliyor diyor ya 😁😁😁 bayiye ugradim yogun makyajli 408 satiyorlar. Şikayeti bilmemde 2.8m corolla yerine adamlar kocaman suv verince tercih otomatik degisiyor. Hilux gelmis 3.9m çöktüm kaldim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: İbret olsun diye mi 😁 Ciddi ciddi alınacak içten yanmalı yeni araba çok azaldı. Elektrikli harici seçmek zor. Hele stelantis grubu çok fena şikayet alıyor. Yeni megan çıkar belki yakında. Ya da yüksek araba da rahatlık. Tercih edilebilir Evet doğru valla bakıyorum ama seçenek sınırlı. Elektrikli bana uygun değil. Evde şarj edemem, durup benzin almak bile zor geliyor koşuşturmadan ki 5 dk da 1000 km menzil. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Yok ya zaman yok ki Tansuyu dinleme Tansu KalafatogluSan o. Geçen hibrit sistemin babasi toyota ceo öldü lokma dagitti Başaksehirde. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Tansuyu dinleme Tansu KalafatogluSan o. Geçen hibrit sistemin babasi toyota ceo öldü lokma dagitti Başaksehirde. Mtv ödemekten merkezi sinir sistemi ödem yapmış Sinan Akgöl yazdı: Tansuyu dinleme Tansu KalafatogluSan o. Geçen hibrit sistemin babasi toyota ceo öldü lokma dagitti Başaksehirde. Bu astralar nasıl? 1.2 t ler son kasa. Beyazları çok şık duruyor yakışıklı alet. (Aynı benim gibi) 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Fordu batmaktan kurtaran mazda'dır. Küçük araç üretemeyen ford çareyi mazda ortaklığında bulmuş, 80'li yıllarda ortak olmuşlar ve ford avrupada ve asyada satış yapmaya başladı. Ali Cihangiroğlu yazdı: kurdalamaaaaa, değer kaybımı, düşündüğün an bile zarardasın, boşver devam et, zaten alınacak arabada yok gibi artık.... Terbiyesiz ya. Bir de utanmadan alternatif falan bakıyor. Oysa altında uber muhteşem alman tankından bile sağlam 1.3 TCESLXAK motorlu rönosu var hala kalkmış o mu olsun bu mu olsun. Peh ! 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 dakika önce Yazar Paylaş 22 dakika önce Mertol Kip yazdı: Terbiyesiz ya. Bir de utanmadan alternatif falan bakıyor. Oysa altında uber muhteşem alman tankından bile sağlam 1.3 TCESLXAK motorlu rönosu var hala kalkmış o mu olsun bu mu olsun. Peh ! Güç zehirlenmesi yaşıyorum galiba sanırım Abi astralar nasıl ya da 408? 1.2 t den korkmalı mıyım? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Güç zehirlenmesi yaşıyorum galiba sanırım Abi astralar nasıl ya da 408? 1.2 t den korkmalı mıyım? Sıfır almayacak mısın? Yenilerinde zincirlerini değiştirdiler falan filan artık yağlı kayış yok diyorlar motoru hallettiler ama otomatiklerin sarsıntılı geçtiğini söylüyor alanlar. Ben kullanmadım, neye gör ekime göre sarsıntılı bilemem tabi. 8 ileri eat den sonra sarsıntılı geliyor da olabilir. Ama az yakıyor diyorlar genelde. Astra da dizel de var galiba. Ben olsam illa petrollü alacaksam 408 e bakardım herhalde ama sadece bakar gider gene elektrikli alırdım Napcan ki motorunu falan zaten, 100 bini devirmeden sattığın hiçbir arabada bir şey olmaz. Hangisinin tipini beğeniyorsan git onu al bin bence. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 dakika önce Yazar Paylaş 9 dakika önce Mertol Kip yazdı: Sıfır almayacak mısın? Yenilerinde zincirlerini değiştirdiler falan filan artık yağlı kayış yok diyorlar motoru hallettiler ama otomatiklerin sarsıntılı geçtiğini söylüyor alanlar. Ben kullanmadım, neye gör ekime göre sarsıntılı bilemem tabi. 8 ileri eat den sonra sarsıntılı geliyor da olabilir. Ama az yakıyor diyorlar genelde. Astra da dizel de var galiba. Ben olsam illa petrollü alacaksam 408 e bakardım herhalde ama sadece bakar gider gene elektrikli alırdım Napcan ki motorunu falan zaten, 100 bini devirmeden sattığın hiçbir arabada bir şey olmaz. Hangisinin tipini beğeniyorsan git onu al bin bence. 408 ve astrayı sıfır alamam abi. Meganda kampanya var baz pakette 1700 tl diyor ama araba yok yani mecburen 2.el olacak gibi şöyle ilk sahibinden 10 20 k da. 408 ağır basıyor arka tasarımı hoşuma gidiyor hele siyah olacak.. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Sevdiysen al git bi daha bu kadar yaşayacağının garantisi yok, hadi yaşadın diyelim 90 ına kadar araba kullanamayacan. Donuna şeetme yaşın gelmeden neyi beğeniyorsan bin yoksa baĞzı boomerlar gibi olursun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts